Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ SHETTLES?

Recommended Posts

:roll: Καλημέρα σε όλες...Διαβάζω εδω και καιρο τις απόψεις σας και το forum είναι καταπληκτικό!!!Αποφάσισα λοιπόν κι εγω να γίνω μέλος και να θέσω ένα ερώτημα..Κατά πόσο πιστεύετε πως ισχύει η μέθοδος shettles;Ποια ημέρα του κύκλου συλλάβατε και τι παιδάκι αποκτήσατε; Εγώ έχω ένα αγοράκι, που το συνέλαβα 15η ημέρα κι έκανα παλίνδρομη σε κοριτσάκι, που το συνέλαβα 12η με 13η...Περιμένω εμπειρίες..Φιλιά :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

τι ειναι αυτη η μεθοδος;;;;;;; πρωτη φορα την ακουω-διαβαζω......ειναι ημερα συλληψης-φυλο ;;;;

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Μάλλον το έθεσα πολύ επιστημονικά το θέμα...Σύμφωνα με αυτην τη μεθοδο ανάλογα με τη μέρα του κύκλου που συλλαμβάνεις η φύση προτιμά αγόρι ή κοριτσι.Δηλαδή, αν συλλάβεις πριν την ωορρηξία το πιθανότερο είναι να αποκτήσεις κορίτσι (γιατί τα θηλυκά σπερματοζωάρια είναι πιο ανεκτικα και επιβιώνουν μέχρι την ωορρηξία) , ενώ αν συλλάβεις την ημέρα της ωορρηξίας και μετά το πιθανότερο είναι να αποκτήσεις αγοράκι, γιατί τα αρσενικά σπερματοζωάρια είναι πιο γρήγορα και προλαβαίνουν να φτάσουν πρωτα στο ωάριο..Αν το εξήγησα καλά ΠΕΡΙΜΕΝΩ........

Γεια σας και πάλι!!!Τελικά την έχω καταβρεί με το forum και πήρα φόρα με τις απορίες μου:shock: Επειδή μάλλον έθεσα την ερώτηση περί μεθόδου shettles πολύ επιστημονικά στον τίτλο είπα να επανορθώσω ( ελπίζω αυτό να επιτρέπεται...) Λοιπόν, εσεις σε ποια ημέρα του κύκλου ήσαστε όταν συλλάβατε και τι γεννήσατε:αγοράκι ή κοριτσάκι; Εγω 15η αγοράκι και 12η με 13η συνέλαβα κοριτσάκι, όπως έδειξε ο καρυότυπος, γιατί παλινδρόμησε η κύηση...Περιμένω εμπειρίες..........;)

Διαφημίσεις

Λοιπόν, επανέρχομαι με ένα θέμα, που εκ παραδρομής, μεταφέρθηκε σε άλλο φάκελο.. το θέτω για τρίτη και τελευταία φορά και ελπίζω να μου απαντήσετε στην απορία μου:(...Για όσες έχετε κάνει παιδάκι ή το περιμένετε, ποια μέρα συλλάβατε και τι αποκτήσατε (αγοράκι ή κοριτσάκι;) Σας ρωτώ γιατί πολλά ακούγονται περι σύλληψης πριν την ωορρηξία και απόκτησης κοριτσιού και το αντίστροφο. Θα ήθελα να μάθω κατα πόσο ίσχυσε στη δική σας περίπτωση..Εμένα πάντως ναι: 15η αγόρι 12η κορίτσι...θελω πολλές πολλές απαντήσεις...Ζητάω πολλά;:roll:

Λοιπόν, επανέρχομαι με ένα θέμα, που εκ παραδρομής, μεταφέρθηκε σε άλλο φάκελο.. το θέτω για τρίτη και τελευταία φορά και ελπίζω να μου απαντήσετε στην απορία μου:(...Για όσες έχετε κάνει παιδάκι ή το περιμένετε, ποια μέρα συλλάβατε και τι αποκτήσατε (αγοράκι ή κοριτσάκι;) Σας ρωτώ γιατί πολλά ακούγονται περι σύλληψης πριν την ωορρηξία και απόκτησης κοριτσιού και το αντίστροφο. Θα ήθελα να μάθω κατα πόσο ίσχυσε στη δική σας περίπτωση..Εμένα πάντως ναι: 15η αγόρι 12η κορίτσι...θελω πολλές πολλές απαντήσεις...Ζητάω πολλά;:roll:

από μένα πάντως στρουμφίτα μου, μην περιμένεις...Είμαι άσχετη!!!:)

Δεν το μετεφεραν εκ παραδρομης....υπαρχει παρομοιο θεμα εκει γι αυτο εγινε η μετακινηση ...

...εγω μαλλον επιασα την κορη μου μετα την περιοδο......ποτε ακριβως.....δεν μπορω να ξερω-οπως κ κανενας αλλωστε....μπορει να υπαρξει επαφη πριν την ωορρηξια αλλα η εμφυτευση να γινει 3-5-7 μερες αργοτερα.....Οποτε ειναι λιγακι ατοπο να λεμε οτι συλλαβαμε την 13η μερα....την 15η....την 16η.....ΔΕν μπορουμε να γνωριζουμε....

Ολα αυτα με τα αρσενικα-θηλυκα σπερμς ισχυει.....αλλα κ παλι ειναι και θεμα τυχης...

Γερα παιδια πανω απ ολα και καλες εγκυμοσυνες...!!!!! :) :) :)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Επειδη είμαι λίγο άσχετη δεν έχω δει παρόμοιο θέμα ( αν μπορείς να με διαφωτισεις....).Εχω δει πολλά θέματα για το πως μπορείς να συλλάβεις αγόρι και κορίτσι , αλλά δεν έχω δει θέμα για πραγματικές εμπειρίες....Εχεις δικιο για το ότι δεν ξέρουμε πότε γίνεται ή εμφύτευση, όμως , νομίζω ότι η συγκεκριμένη μέθοδος μιλά για την ημέρα της επαφής...Όχι, τίποτε άλλο, αλλά θα ήθελα να μάθω κατά πόσο μπορεί να έχει βάση η έν λόγω μέθοδος....

Στην πρώτη μου κόρη ήρθα σε επαφή 2 μέρες πριν την ωορρηξία-σύλληψη.Στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή ίσχυσε αυτό που λένε ότι τα θηλυκά σπερματοζωάρια είναι πιο ανθεκτικά και ζουν περισσότερο.

Στη δεύτερη φορά χρησιμοποίησα τεστ ωορρηξίας και ήρθα σε επαφή ακριβώς τη μέρα της ωορρηξίας (πήγαινα για το γιο βλέπεις!!!!!)..αλλά δεν....

....έπιασε το κόλπο και περιμένουμε το δεύτερο κοριτσάκι μας!!!!

Όλα σχετικά είναι λοιπόν!!!!

Γερά να" ναι και ότι "νά ναι!!!

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ,

ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΠΙΑΣΕ.ΕΙΧΑ ΕΠΑΦΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΣΤΗΝ ΩΟΡΥΞΙΑ.

ΕΣΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ;ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ.

Εμάς και στα 2 έπιασε. Στο πρώτο δεν το ξέραμε οπότε κάναμε το κορίτσι... Στο 2ο που ο άντρας μου ήθελε πολύ ένα αγόρι, το προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε αφού κάναμε μετά την ωορρηξία. Τώρα στο τρίτο (χωρίς να μας απασχολεί και πολύ) έχουμε προσπαθήσει για κορίτσι... Θα σας πω σε λίγους μήνες αν έπιασε και αυτό!!!!!!

JQVOp3.png

αχ, πόσο χαίρομαι που επιτέλους βρίσκω απαντήσεις...Εγω έχω ήδη ένα αγοράκι κι έκανα παλίνδρομη σε κοριτσάκι, οπότε θα ηθελα αυτή τη φορα να τα κατάφερνα.Βέβαια, την 15η αυτού του μήνα πάλι υπερίσχυσε η όρεξη, οπότε με βλέπω για δεύτερη φορά αγορομάνα...