Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΑΚΕΛΟΥ

elena76

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας, βοήθησα μια φίλη μου να κάνει προσκλήσεις για τη βάπτιση του γιού της, κ ψάχνουμε για ένα ωραίο γαλάζιο φάκελο!

Πήγαμε στον Πατρώνη αλλά αυτά που έχει είναι πολύ πρόχειρα.

Μου είπαν λοιπόν ότι οι φάκελοι που έχουν τα τυπογραφεία είναι χειροποιητοι και άρα πανάκριβοι,, κ ερωτώ εσαάς που είστε ξεφτέρια, που μπορώ να βρώ φάκελο χειροποίητο??

tMGVp2.png bg1132613.jpg

Διαφημίσεις

τι διαστάσεις θέλεις να έχει ο φάκελος??? στην ανάγκη,γιατί δεν παίρνεις χαρτόνι να τους κάνετε μόνοι σας???είναι πολύ ευκολο!!!!

φακέλους πολύ ωραίους έχει το Πλαίσιο .. γαλάζιο μεταλιζέ τετράγωνο 17Χ17 2,25? οι 10 .. δλδ 0,225? ο ένας .. νομίζω ότι είναι πολύ οικονομικοί ..

έχει και σε άλλες διαστάσεις .. δε χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά!! .. ;)

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις, κοίταξα κ στο πλάισιο όμως είναι πολύ λεπτοί σε γραμμάρια, δεν βρήκα κάτι πιο χαρτονένιο!!!!!

tMGVp2.png bg1132613.jpg

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι ειναι οντως δυσκολο να βρεις χαρτονενιο.. Φανταζομαι θες κατι σαν αυτα που βαζουν τα καταστηματα με τα προσκλητηρια..

Εξαχνα κι εγω για τα δικα μου αλλα δυστυχως δεν ειχα βρει πουθενα.. γιατι οντως τους κοβουν αναλογα με το προσκλητηριο που εχουν. Μονο σε τυπογραφειο ειχα βρει αλλα το μεγεθος που ηθελα θα μου στοιχισε περιπου 50 λεπτα ο ενας.. κ αυτο αν θα επερνα τουλαχιστον 100 κομματια.. Για πιο λιγα η τιμη ανεβαινε..

Σαφως δεν με συμφερε οποτε εφτιαξα μονη μου φακελους, μονο γι αυτα που ταχυδρομησα.. Τα αλλα τα εδωσα ετσι.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις, κοίταξα κ στο πλάισιο όμως είναι πολύ λεπτοί σε γραμμάρια, δεν βρήκα κάτι πιο χαρτονένιο!!!!!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΣΤΟ VERYNICE. ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ VERYNICE.GR