Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αξεσουάρ μαλλιών?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

είμαι μια "ψωναρα" μαμα και νονά που θέλω τα κοκαλάκια της κόρης και της βαφτιστίρας μου να ξεχωρίζουν!!! τι λουλούδια σαν πιάτο του καφέ μεγάλα τους αγοράζω, τι στέκες υπερπαραγωγή, το ευχαριστιέται η ψυχή μου (η κουμπάρα λίγο δυστάζει αλλα η βαφτιστήρα μου ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ.) Λοιπον εγω ψωνίζω απο ενα μαγαζί στον Πειραιά στην Ηρώων Πολυτεχνείου μεταξύ του Νοτος και του Τζάμπο (αν θες να ψαξω για την ακριβή διευθυνση) που λέγεται (COSA) κόζα αξεσορις. τα καλύτερα του σχέδια τα φαίρνει το καλοκαίρι (εννοώ για τις μικρές) γιατι τοτε φέρνει πιο χαρούμενα χρώματα σε πιο μεγάλη ποικιλία. τον χειμώνα λίγο μουνταίνουν οι αποχρώσεις και εγω μαυρο και γκρι δεν βαζω σε παιδί. εννοείται οτι εχει και για μεγάλους αν είσαι απο εκείνες που τα φοράνε. οι τιμές πανω - κατω για ένα κοκαλλάκι υπερπαραγωγή με ένα μεσαιο εως μεγάλο λουλουδι (το πιατακι που σου έλεγα) 1,80 εως και 4 ευρώ. οι στέκες υπερπαραγωγη 5 ευρω περίπου. ομως δεν υπάρχει περιπτωση να μην σε σταματανε στο δρόμο και να μην ασχολούνται όλοι με τα κοκαλάκια της. (με την καλή έννοια):D

Σε ευχαριστώ πολύ alan! Και εγώ τον εαυτό μου "ψωνάρα" μαμά θα τον χαρακτήριζα! Δυστυχώς όμως θα με ενδιέφερε να μπορώ να αγοράσω online γιατί μένω επαρχία..Πάντως αν βρεθώ στην περιοχή σίγουρα θα το ψάξω!!!