Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τί θέμα για αγοράκι?

NASIA

Recommended Posts

Καλημέρα πρόκειται να βαφτίσουμε το τρίτο μας παιδάκι μετά το πάσχα και δεν ξέρω τί θέμα να έχει η βάφτιση σκεφτόμουν κάτι σε ελιά αλλά πάλι δεν ξέρω.Το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αρωματισμένο με λαμπρότητα δηλαδή Μύρωνας-Χρύσης και θα ήθελα κάτι σχετικό με το όνομα αλλά πάλι λουλούδια που ταιριάζει στο Μύρωνας ταιριάζει με αγοράκι?Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι που να είναι πρωτότυπο και αρωματισμένο με λαμπρότητα?

Διαφημίσεις

Στα αγόρια συνηθίζονται τα καράβια και οι πειρατές.

Πότε πέφτει το Πάσχα?

Αν είναι κοντά στην Πρωτομαγιά μπορείς να έχεις θέμα στεφανάκια και λουλούδια.

Εκτός από πειρατές, μπορείς να κάνεις θέμα με βατραχάκια, πρίγκηπα, αρκουδάκια, κλόουν και ζωάκια της ζούγκλας. Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα σε ενημερώσω. Με το καλό το μπουμπούδι σου.

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Καλημέρα πρόκειται να βαφτίσουμε το τρίτο μας παιδάκι μετά το πάσχα και δεν ξέρω τί θέμα να έχει η βάφτιση σκεφτόμουν κάτι σε ελιά αλλά πάλι δεν ξέρω.Το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αρωματισμένο με λαμπρότητα δηλαδή Μύρωνας-Χρύσης και θα ήθελα κάτι σχετικό με το όνομα αλλά πάλι λουλούδια που ταιριάζει στο Μύρωνας ταιριάζει με αγοράκι?Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι που να είναι πρωτότυπο και αρωματισμένο με λαμπρότητα?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ!

εχω σπασει το κεφαλι μου τοσες μερες..

το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι ενα στυλ αρχαιοελληνικο αλλα με μωρακια....

με ελιες για διακοσμηση και δαφνες σε μεταλικο στοιχειο για τις μπομπονιερες..

αν σε ενδιαφερει και σου αρεσει να το ψαξω λιγο ακομα....

Διαφημίσεις

Λοιπόν, εμείς στη βάπτιση του μικρού είχαμε σαν θέμα τα ζώα της ζούγκλας. Θα μου πεις εντελώς άσχετο με την ελιά, αλλά επειδή θέλαμε κάτι παιδικό, πολύχρωμο & διαφορετικό, καταλήξαμε εκεί. Θα ανεβάσω φωτογραφίες σύντομα! Θα το έχω στο νου μου μήπως μου έρθει καμια άλλη ιδέα...

Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες σας,

δυστυχώς δεν θα ήθελα να κάνω κάτι σε πρίγκηπες,πειρατές και βατραχάκια γιατί πιστεύω ότι έχουν πολυφορεθεί.Ενδιαφέρουσα ιδέεα είναι το αρχαιοελληνικό μιας και ταιριάζει αρκετά για να μην πώ απόλυτα με το όνομα.Επίσης μου έχει περάσει και η ιδέα να κάνω κάτι σχετικό με ανεμόμυλους ή με τους ήλιους που αναφέρατε και εσείς.

Και πάλι ευχαριστώ για τις ιδέες σας και είμαι ανοικτή και σε άλλες προτάσεις σας.Το Πάσχα είναι στις 4 Απρίλη οπότε την βάφτιση σκεφτόμαστε να την κάνουμε την επόμενη Κυριακή του Θωμά.