Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βοηθεια!!!(χωρος για τραπεζι...)

theolvas

Recommended Posts

...ο καιρος χαλαει κ μαλλον τα σχεδια μου για τραπεζι στο προαυλιο υης εκκλησιας (οπου θα κοβοταν κ η τουρτα για τα γενεθλια του δημητρη) ναυαγουν...δεν θελω με τιποτα να το ακυρωσω,γιατι το εχω ηδη πει στο δημητρη κ το περιμενει με χαρα...σκεφτηκα ετσι να βρω ενα χωρο να το κανω.το κακο ειναι το εξης..εχω κανονισει το φαγητο να το κανουν δυο τρεις προην συναδελφοι κ πολυ καλοι φιλοι,σε συνεργασια μ εμενα κ τις κουμπαρες.ετσι το κοστος θα περιοριστει στα υλικα (διαφορετικα δεν θα με επερνε ουτε να το σκεφτω).εχω βρει κ την τουρτα σε πολυ καλη τιμη.οπου κι αν εχω ρωτησει (παιδοτοπους κλπ) μου εχουν πει οτι για να διαθεσουν το χωρο (το λιγοτερο για 350 ευρω) θα πρεπει ολη η καταναλωση να ειναι απο το κετερινγκ που συνεργαζονται(αλλο περιπου 1500 για τα ατομα που θελω,συν τη διακοσμηση,κλπ)..δεν με παιρνει με τιποτα να διαθεσω τετοιο ποσο,αφου ηδη ο προυπολογισμος της βαπτισης ηταν χαμηλος..

ψαχνω λοιπον ενα χωρο για 150 περιπου ατομα ορθια.αν υπαρχει κ εξοπλισμος(πιατα,τραπεζια,κλπ)για να ενοικιασω για την ημερα της βαπτισης,σε λογικη τιμη εννοειται.καθε βοηθεια θα ειναι δεκτη,μιας κ δεν εχω αποψη,παρα μονο για 3 παιδοτοπους..

δεν εχω χρονο να ψαξω,γι αυτο κ ζηταω τη βοηθεια σας.θα προτιμουσα περιοχες κοντα στην ν ιωνια οπου θα γινει η βαπτιση,μη φαν τη μερα τους στους δρομους οσοι αποφασισουν να μας τιμησουν....

ευχαριστω εκ των προτερων

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

Αν η εκκλησια διαθετει καποια αιθουσα συνεστιασεων η κατι σαν πνευματικο κεντρο μηπως υπαρχει η δυνατοτητα να το κανεις εκει?Σε μερικες εκκλησιες υπαρχουν αιθουσες που συγκεντρωνουν δεματα για ερανους η κανουν τσαγια για φιλανθρωπικους σκοπους και πιστευω αν τους το ζητουσες να βοηθουσαν.Στο εξωτερικο γινεται συχνα αυτο στις ορθοδοξες εκκλησιες.....