Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αναθυμιάσεις από θειικό οξύ

Recommended Posts

Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτό που μου συνέβει το απόγευμα και με έχει πιάσει πανικός.Είμαι εγκυος 29 εβδομάδων και ημουν στο αυτοκίνητο με τον σύζυγο ώσπου ξαφνικά μυρίσαμε μια πολύ έντονη μυρωδια.Δεν ήξερε τί μπορεί να είναι (ανεύθηνος τελείος ομως)και ώσπου να βγούμε από το κέντρο να σταματήσει για να ψάξει τί είναι πέρασαν λίγα λεπτά(7 περηπου).Ανακάληψε ότι είναι η καινουρια μπαταρία αυτοκινήτου που την κουβαλούσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου όπου πλάγιασε και έτρεξε νομίζω θειικό οξύ το λένε έκανε αντίδραση. αν και ανοίξαμε τα παράθηρα οι αναθημιάσεις ερέθησαν τον λεμό μου , λίγο τα μάτια μου και πονοκέφαλο που μετά από 1-2 ώρες πέρασαν ,λίγο ο πονοκέφολος μου έμεινε.

Αν το ήξερα δεν έμπενα ούτε με σφέρες και με την πρώτη μυρωδια πηδόντας θα έβγαινα από το αυτοκίνητο αλλά τόσο ανέυθηνος:?:,

Φοβάμε αν επηρεάστηκε το μωρό ,μήπος πέρασε από τον πλακούντα.πήρα τηλ στον γυναικολόγο μου είπε οι αναθημιάσεις δεν πήραξαν την μικρή μας ,μόνο εγώ αν δεν νιώθω καλά να πάω σε οριλά ή νοσοκομείο(για εμένα όχι για το μωρό) στην ερώτηση μήπος να παω να κάνουμε υπέρηχο μου είπε δεν χρειάζεται.Δεν ησύχασα γιατί στο internet διάβασα τα χειρότερα!! για αναθημιάσεις θειικου οξυ μέχρη και πνευμονικό υδημα 48 ώρες μετά την δηλητηρίαση(φαντάζομαι για πιο σοβαρες περηπτόσεις αλλά δεν με νοιάζει για μένα μόνο να είναι καλά η μικρή:()

Αν ξέρει καμία κάτι, αν έχει διαβάσει κάπου κάτι .Ξέρω ότι λίγο δύσκολο να γνωρίζεται για τέτοιο θέμα αλλά δεν ξέρω που να απευθηνθώ, ο γιατρός μου δεν με κάληψε καθόλου πολύ βιαστικά μου απάντησε γιατί είχε δουλειά

Διαφημίσεις

Ατυχία ήταν. Μην το σκέφτεσαι. Τώρα πέρασαν και λίγες μέρες και θα το έχεις ξεχάσει τελείως, έτσι;;;Αφού ο γιατρός σου δεν ανησυχεί, μην το σκέφτεσαι.Εμένα μια γνωστή μου είχε τρελαθεί να βάζει ακουαφόρτε!

Φαντάζομαι βέβαια την ανησυχία σου!!!Θυμάμαι που μπήκα μια φορά σπίτι μου όταν ήμουν στον 3ο και είχε ψεκάσει η μαμά μου για κάτι ζουζούνια!!!Νόμιζα ότι η μυρωδιά είχε μείνει στη μύτη μου!Καλά εγώ είχα πέσει και φαρδιά πλατιά σε σπαγγάτο στον 8ο, αλλά δεν είναι της παρούσης!!!Συμβαίνουν αυτά και τελικά μόνο το άγχος μας μένει!!!Με το καλό να υποδεχθείς το παιδάκι σου!!!

Vd4Sp3.png