Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πονακια και υγρα

Recommended Posts

καλημερα σας..ειναι η πρωτη φορα που μπαινω και γραφω σε σελιδα για γονεις και μωρακια...

εχω μια εβδομαδα καθυστερηση και μετα απο τεστ και χοριακη ειμαι στανταρ εγκυος.

ομως..το θελω τοσο πολυ που εχω πανικοβληθει

φοβαμαι την αποβολη

με το γιατρο εχω ραντεβου σε 15 μερες και δεν περνανε με τιποτα οι ωρες και οι μερες

εν τω μεταξυ εχω παντου ενοχλησεις, κοιλια,απο κατω κτλ.

και σημερα ειδα και κατι υγρα οχι λευκα, μαλλον κιτρινα σκουρα

εχω ανησυχησει

δεν εχω παει καν στο γιατρο να με καθησυχασει, η να δει τελοσπαντων απο κατω τι γινεται

μηπως εχετε να μου πειτε κατι ωστε η να ηρεμησω η αν το βλεπετε περιεργο να κλεισω ενα συντομοτερο ραντεβου στο γιατρο;;;

να διευκρινησω οτι οι ενοχλησεις που λεω ειναι σαν τα συμπτωματα της περιοδου...

φοβαμαι πολυ την αποβολη,παρα πολυ...

wCzlp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα! Αν ανατρέξεις σε άλλα τοπικ θα δείς οτι δεν είσαι η μόνη που υποφέρει από αυτά τα πονάκια.εγω μίλησα με τον γιατρό μου εχτές, θα με δεί και εμένα σε 15 μέρες και όταν του είπα σχετικά με τα πονάκια μου είπε οτι είναι φυσιολογικά και ακόμα και να μην ήταν είναι τόσο μικρή η κύηση ακόμα που δεν μπορεί να σου κάνει κανένας γιατρός τίποτα γιατί ούτε καν μπορεί να φανεί τι φταίει.Αν είναι να γίνει κάτι στραβά τώρα στη αρχή,θα γίνει...Αλλά εσύ να μην ανησυχείς καθόλου γιατί τους πόνους αυτούς τους έχουμε όλες σχεδον στην αρχή της εγκυμοσύνης.Εγω προσωπικά έχω και αρκετά υγρά αλλά άχρωμα.

GCb7p2.png

RZHyp2.png

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΟΧΙ ΔΙΑΦΑΝΑ ΕΧΩ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΕΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΙΑ ΚΥΗΣΗ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΗ 5η ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!

Για αρχή: Μην ανησυχείς!!! Οι πόνοι περιόδου είναι φυσιολογικοί για όλο το 1ο τρίμηνο, μπορεί στην αρχή να είναι τόσο έντονοι σαν να περιμένεις περίοδο από στιγμή σε στιγμή, όπως ήταν και σε εμένα. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να φοβάσαι!

Όσο για τα υγρά, έχεις ενημερώσει το γιατρό σου; Αν του εξηγήσεις ότι σε αγχώνουν το πιθανότερο είναι να σε στείλει σε ένα μικροβιολογικό για καλλιέργεια κολπικού υγρού. Μπορεί να έχεις κάποια ακίνδυνη μόλυνση και να μην χρειαστεί να κάνεις κάτι προς το παρόν. Μπορεί να σου πει να κάνεις και θεραπεία ακίνδυνη για το μωρό φυσικά! -εγώ είχα κάνει-. Μπορει να βγει και αρνητική οπότε όλα καλά! Σου το εύχομαι! Πάντως καλλιέργεια μπορεί να κάνεις και μόνη σου και να πεις τα αποτελέσματα στο γιατρό αλλά καλύτερα να την παραγγείλει αυτός γιατί μπορεί να θέλει να ζητήσει και κάποια πιο εξειδικευμένα πράγματα. Πάντως όπως και να είναι όλα αυτά αντιμετωπίζονται!

Για τις 15 αυτές ημέρες το μόνο που μπορούμε να πούμε και το ξέρεις και μόνη σου: Υπομονή!

Και στο γιατρό να πας μην φανταστείς πως θα δεις και πολλά... Πάλι θα πρέπει να περιμένεις... Δυστυχώς...! Σε αυτή τη φάση δοκιμάζεται η υπομονή όλων των μαμάδων που εγκυμονούν! Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι άσχημα πράγματα και να αγχώνεσαι. Όλα καλά θα πάνε, γιατί να μην πάνε άλλωστε;! Πάντως αν κάτι σου συμβαίνει και σε ανησυχεί να μην διστάζεις να ρωτάς το γιατρό σου για να καθησυχάζει, είναι ο μόνος αρμόδιος να το κάνει υπεύθυνα!

Καλή συνέχεια και περιμένουμε νέα σου! :)

jp0Lp3.pngA0Yxp3.png

ειμαι στην 10η εβδομαδα και εχω και εγω πονους περιοδου απο την αρχη που εμεινα εγκυος. δεν ειναι τιποτα μην αγχωνεσαι ειναι επειδη μεγαλωνει η μητρα και εγω φοβομουν αλλα ολα καλα

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! κι εγω ειμαι καινουρια σχετικα στο forum αλλα κ στην πρβτη μου εγκυμοσυνη! την ποηγουμενη εβδομαδα πηγα στο γιατρο μετα απο ενα τεστ κ μια χοριακη κ με εδειξε θεωρητικα βαση περιοδου, 5 εβδομαδων περιπου αλλα βαση συλλψης ξερω οτι ειμαι γυρω στις 2,5! με εβαλε στον υπερηχο απλα για να μου φυγει η αγωνια μην ειναι καμια εξμητριος κι αυτο γτ οπως κι εσεις βλεπω τωρα εχω παρα πολλους πονους!!! κ υγρα νιωθω αλλα διαφανη. πιο πολυ η ανησυχια μου ειναι οι πονοι! δεν ειδαμε τπτ! κεχω ραντεβου ξανα την τριτη οπου ελπιζω να δω κατι εστω!!

καλημερα κοριτσια! κι εγω ειμαι καινουρια σχετικα στο forum αλλα κ στην πρβτη μου εγκυμοσυνη! την ποηγουμενη εβδομαδα πηγα στο γιατρο μετα απο ενα τεστ κ μια χοριακη κ με εδειξε θεωρητικα βαση περιοδου, 5 εβδομαδων περιπου αλλα βαση συλλψης ξερω οτι ειμαι γυρω στις 2,5! με εβαλε στον υπερηχο απλα για να μου φυγει η αγωνια μην ειναι καμια εξμητριος κι αυτο γτ οπως κι εσεις βλεπω τωρα εχω παρα πολλους πονους!!! κ υγρα νιωθω αλλα διαφανη. πιο πολυ η ανησυχια μου ειναι οι πονοι! δεν ειδαμε τπτ! κεχω ραντεβου ξανα την τριτη οπου ελπιζω να δω κατι εστω!!

η χοριακη σου ποση ηταν?

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

εκανα 2 χοριακες για να δουμε αν προχωραει σωστα η υπαρχει προβλημα1 ευτυχω ηταν καλες! η πρωτη ηταν 4 μερες μετα την καθυστερηση κ ηταν 557,κατι.... κ η δευτερη μετα απο 2 μερες απο την προηγουμενη με αυξηση κατα το τριπλασιο περιπου 1449, κατι... εκανα κ προγεστερονη κ ηταν 27 νομιζω αν θυμαμαι καλα! πηρα το γιατρο τηλ κ μου ειπεπως ολα πανε καλα κ κλεισαμεραντεβου για την τριτη

σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!εμενα ηταν μονο 55 την πεμπτη που την εκανα...καθυστερησε η ωορηξια μου, το ειχα νιωσει! ο γιατρος δε μου ειπε να κανω 2η, μου ειπε να παω να με δει μετα τις 15 του μηνα. με βαση την περιοδο μου βγαινει οτι ειμαι 5 εβδομαδων μα δεν πρεπει να ειμαι ουτε καν 2!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω φοβηθεί πάρα πολύ! 2-3 μέρες τώρα έχω πάλι πονάκια περιόδου. ελεγα μεγαλώνει το μωράκι. Σήμερα όμως όταν ξύπνησα από τον μεσημεριανό ύπνο ένιωσα μια σουβλιά στον τράχηλο και παρουσίασα καφέ υγρα...Σαν τα υγρά πριν ή στα τελειώματα της περιόδου. Πήρα τον γιατρό μου είπε ξάπλα, προγεστερόνη και αύριο πρωί πρωί στο νοσοκομείο να με δει...Φοβάμαι...

Koριτσάκι μου πολλές κοπέλες έχουν δει καφέ υγρά ακόμη και αίμα και όλα πήγαν καλά..!

Προσπαθησε να ηρεμήσεις και να μην αγχωνεσαι ότο δύσκολο και να είναι αυτό που σου λέω!

και ξάπλα εεεε!!!!

Σου στελνω ΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗ τη θετικη ενεργεια μου

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Μπουμπού σε ευχαριστώ πολύ!! τώρα είδα και το μνμ της Ιωαννας που στην ίδια εβδομάδα με μένα παρουσίασε το ίδιο. Περισσότερο με τρόμαξαν τα πονάκια σε συνδυασμό με τα υγρά. Αύριο θα πάω στον γιατρό και εύχομαι να είναι όλα καλά! Μάλλον πρέπει να μην υπερεκτμάμε τις δυνάμεις μας σε αυτή την φάση που είμαστε!

Μπουμπού σε ευχαριστώ πολύ!! τώρα είδα και το μνμ της Ιωαννας που στην ίδια εβδομάδα με μένα παρουσίασε το ίδιο. Περισσότερο με τρόμαξαν τα πονάκια σε συνδυασμό με τα υγρά. Αύριο θα πάω στον γιατρό και εύχομαι να είναι όλα καλά! Μάλλον πρέπει να μην υπερεκτμάμε τις δυνάμεις μας σε αυτή την φάση που είμαστε!

Nαι αυτό έψαχνα για να σε παραπέμψω αλλά είδα πως το βρήκες!

Σαφώς και μέχρι τις 12 βδομάδες πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικές, βάρη και μετακινησεις ασκοπες καλό ειναι να αποφευγονται

Ολα καλα θα πανε κοριτσαρα!!!!:D:D:D

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Διαφημίσεις

siderenia μου δικαιολογημενη η ανησυχια σου αλλα ολα θα πανε καλα!πηγαινε να σε δει ο γιαρος και ξεκουρασου..σου ετχομαι τα καλυτερα ..φευγω κι εγω για το ραντεβου μου..μακαρι να ακουσουμε καρδουλα σημερα..ειμαι πολυ αγχομενη:D