Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παππουτσάκια-παντοφλάκια??

Recommended Posts

έχω μπερδευτεί!!!!

η μικρή μου,ενός έτους τώρα,περπατάει κανονικά..οπότε φοράμε και τα ανάλογα παππουτσάκια..το καλοκαίρι όλα ήταν καλά..

τώρα όμως που χειμωνιάζει και θα στρώσουμε χαλιά,τί παππουτσάκια να της φοράω???:confused::confused::confused:αν της πάρω παντοφλάκια,είναι κατάλληλα για τα ποδαράκια της??ή πρέπει να της έχω ένα ζευγάρι κανονικά παππουτσάκια για μέσα στο σπίτι??αλλά αν της φοράω όλη μέρα παππουτσάκια δεν θα κουραστούν τα ποδαράκια της??

δεν ξέρω τί να κάνω!!!!!βοήθεια!!:confused::confused::confused:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγώ προσωπικά προτιμώ στρωμένο το σπίτι με χαλιά και καλτσούλες. Βρίσκω πιο ξεκούραστο αλλά και πιο υγιεινό για το παιδί να περπατάει χωρίς παπούτσια και παντόφλες τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

.....δε νομίζω τάκη....

Εγώ προτίμησα, τα παντοφλοκαλτσάκια.

Είναι κάλτσες με επένδυση από κάτω.

Εκτός του ότι είναι άνετα, το παιδάκι δεν μπορεί να τα βγάλει εύκολα!!

Ελπίζω να βοήθησα!

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

έχω μπερδευτεί!!!!

η μικρή μου,ενός έτους τώρα,περπατάει κανονικά..οπότε φοράμε και τα ανάλογα παππουτσάκια..το καλοκαίρι όλα ήταν καλά..

τώρα όμως που χειμωνιάζει και θα στρώσουμε χαλιά,τί παππουτσάκια να της φοράω???:confused::confused::confused:αν της πάρω παντοφλάκια,είναι κατάλληλα για τα ποδαράκια της??ή πρέπει να της έχω ένα ζευγάρι κανονικά παππουτσάκια για μέσα στο σπίτι??αλλά αν της φοράω όλη μέρα παππουτσάκια δεν θα κουραστούν τα ποδαράκια της??

δεν ξέρω τί να κάνω!!!!!βοήθεια!!:confused::confused::confused:

Ψαξε να βρεις κατι τετοιο:

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.ca02.06.06/1602866

ειναι πολυ βολικα.

Επισης και οι καλτσουλες, με το λαστιχο απο κατω για να μην γλυστραει, ειναι πολυ καλες.

Διαφημίσεις

Ευαγγελία μου, εγώ στον μεγάλο μου, έκανα λίγο και απο τα δύο. Δηλαδή, είχα και παντοφλάκια με φερμουάρ αλλά και τα παπουτσάκια του, του τα φορούσα μέσα στη μέρα.

(Για τα παπουτσάκια δεν είναι τίποτα το καθάρισμα. Ούτως ή άλλως δεν λερώνονται σαν τα δικά μας. Δεν υπάρχει νομίζω περίπτωση να αφήσεις το παιδί να πατήσει στις λάσπες ή πάνω σε βρωμιές κλπ., οπότε με ένα wettex καθαρίζουν εύκολα)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Ψαξε να βρεις κατι τετοιο:

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.ca02.06.06/1602866

ειναι πολυ βολικα.

Επισης και οι καλτσουλες, με το λαστιχο απο κατω για να μην γλυστραει, ειναι πολυ καλες.

Πολύ ωραία τα παντοφλάκια τα esprit αλλά έχουν "σκρατς" κι εμένα πάντα τα άνοιγε παίζοντας, γι'αυτό προτιμώ και θα πρότεινα αυτά με το φερμουάρ.:mrgreen:

Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι όταν δεν του φορούσα τίποτα μέσα στο σπίτι έκανε βηματα.έξω με τα παπούτσια δεν μπορούσε ούτε 2 να κάνει.από τότε που αρχίσαμε βρεφικό κ τα φοράει ώρες εκεί τα παπούτσια,μπορεί κ κάνει βηματα με τα παπούτσια έξω.

Μια χαρά, τα έχω πάρει κι εγώ! Χοχο!!:mrgreen:

Απλά όπως είπα, επειδή αλλιώς είναι να φοράει παντοφλάκια (το πόδι απλώνει και το παντοφλάκι δεν έχει την καμάρα που πρέπει κλπ), κάποιες ώρες θα του φοράω και τα παπουτσάκια του. ;)

Διαφημίσεις

δλδ θα πάρουμε παντοφλάκια αλλά θα έχουμε και παππουτσάκια..λίγο το ένα,λίγο το άλλο!!!!

ευχαριστούμε για την βοήθεια κορίτσια!!!!!!!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Εμάς ο ορθοπαιδικός (γιατί έχουμε ραιβογωνία) μας είπε ότι καλύτερα είναι το παιδί να φοράει παπούτσια που του κρατάει το πόδι. Όταν τον ρώτησα αν αυτό ισχύει μόνο στην περίπτωσή μας μου είπε όχι. Είπως πως καλό θα ήταν οι γονείς τα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού να του φοράνε παπουτσάκια που κρατάνε το πόδι καλά (να μην προσανατολιζόμαστε δηλαδή σε αθλητικά κλπ) για να μάθει να πατάει καλά το πόδι του και αν κατάλαβα καλά προφανώς για αποφυγή πλατυποδίας. Επίσης για το σπίτι μου είπε καλύτερα να φοράει τα παπούτσια του και αν το ίδιο θέλει να τα βγάλει να το αφήνω καλύτερα ξυπόλητο.

Εμείς αυτό κάνουμε. Και να σας πω , λόγω της ραιβογωνίας τον αφήνω σχεδόν όλη μέρα με τα παπουτσάκια του και δεν μου διαμαρτύρεται. Όπως είπε και ο γιατρός , τα παπούτσια τα παιδιά δεν τα κουράζουν το ίδιο όπως εμάς τους μεγάλους.

Πάντως καλά παπούτσια έχει το crocodilino (πρατήριο στην Πειραιώς) και εκεί έχει και καλές τιμές.

[sIGPIC][/sIGPIC] Η ανάσα της ζωής μου, το μωρό μου!

:P