Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν συνεργάζεται στη θεραπεία (αμβλυωπία)

Recommended Posts

Ο Νικόλας έχει στραβισμό στο δεξί ματάκι ο οποίος προέρχεται από αμβλυωπία. Η θεραπεία είναι να κλείνουμε το καλά ματάκι για να δουλέψει το άλλο. Το θέμα είναι ότι δεν μπρούμε να εφαρμόσουμε την θεραπεία γιατί δεν είναι συνεργάσιμος. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Τι στα αρκουδάκια φορέσαμε το αυτοκόλλητο, τι εγώ το φόρεσα, τα άλλα μου παιδιά, μόνο στο γείτονα δεν το έχουμε δώσει....! Το αποτέλεσμα είναι ότι κλαίει και το ξεκολλάει αμέσως!!

Τον τελευταίο μάλιστα καιρό όταν τον ρωτάω μου λέει: άβιο μαμά, άβιο! Και όπως καταλάβατε την επόμενη μέρα, τα ίδια.

Καμιά συμβουλή για να τον πείσω???

Διαφημίσεις

Ο Νικόλας έχει στραβισμό στο δεξί ματάκι ο οποίος προέρχεται από αμβλυωπία. Η θεραπεία είναι να κλείνουμε το καλά ματάκι για να δουλέψει το άλλο. Το θέμα είναι ότι δεν μπρούμε να εφαρμόσουμε την θεραπεία γιατί δεν είναι συνεργάσιμος. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Τι στα αρκουδάκια φορέσαμε το αυτοκόλλητο, τι εγώ το φόρεσα, τα άλλα μου παιδιά, μόνο στο γείτονα δεν το έχουμε δώσει....! Το αποτέλεσμα είναι ότι κλαίει και το ξεκολλάει αμέσως!!

Τον τελευταίο μάλιστα καιρό όταν τον ρωτάω μου λέει: άβιο μαμά, άβιο! Και όπως καταλάβατε την επόμενη μέρα, τα ίδια.

Καμιά συμβουλή για να τον πείσω???

sheena μου ισως να πετυχαινες κατι παιζοντας με αυτο π.χ πειρατες η μηπως αν το δει σε καποιο αλλο παιδακι αυτα μου ερχονται στο μυαλο.
Nrdkp3.png

Μπαα το κάναμε και αυτό. Κλαίει ακόμα και όταν το φοράμε εμείς. Άλλο παιδάκι δεν έχουμε σε κοντινή ηλικία με εκείνον. Τώρα στις 15 Οκτώβρη έχουμε πάλι οφθαλμίατρο, ΄να δούμε αν έχει μεγαλώσει το πρόβλημα του. Το κακό αυτό είναι. Ότι όσο περνάει ο καιρός, να πω να τον αφήσω να μεγαλώσει λίγο, τότε δε θα κάνουμε δουλειά. Ότι κάνεις μέχρι τα 6. Μετά...

O γιατρός φαντάζομαι οτι είναι οφθαλμίατρος παίδων. Εγω στη θέση σου θα του τηλεφωνούσα και θα του έλεγα το πρόβλημα. Μπορεί να έχει κάτι να σου προτείνει. Δε φαντάζομαι να το αντιμετωπίζει πρώτη φορά στη ζωή του.

συμπασχουμε.εχουμε ακριβως το ιδιο προβλημα. εμεις ειμαστε στην τρίτη εβδομαδα που η μικρή μου φοραει το αυτοκολητο.τωρα καταφερνουμε και το φοραει ενα 3ωρο με χιλια ζορια. τι να σου πω υπομονη. εγω μολις της το φοραγα την εκανα γυρω γυρω κανα 5λεπτο να ξεχαστει, μετα την εβαζα να ζυμωνουμε μετα παλι αγκαλια τωρα της πηραμε και κουνελακια γιατι μια εβδομαδα το φοραει χωρις γκρινια( ενδιαμεσα το βγαζει κανα δυο φορες αλλα της βαζω αμεσως αλλο),της εφτιαξα και ενα πινακα να τα κολλαει και οταν το γεμιζει της εχουμε μια εκπληξη, παντως ειμαστε μακρυα απο το 6ωρο θα δουμε. α και αυτοκολητα παιρνουμε masteraid optopad sympathy μονο αυτα φοραει γιατι ειναι πολυχρωμα με σχεδια. αντε υπομονη να χουμε

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

γειά σου .Μήπως μπορείς να μου πεις το αμερικάνικο forum .΄Εχω παιδί 12 ετών αγόρι .Γεννήθηκε με ατρησία ορθού υψηλή και η συγγενείς ανωμαλία ήταν και μερική δυσπλασία ιερού.

:confused: