Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΙΑ ΠΑΝΑ PAMPERS ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ;

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!Έχω καταμπερδευτεί με όλες αυτές τις πάνες pampers που κυκλοφορούν στα ράφια των σούπερ μάρκετ και δεν ξέρω ποια να διαλέξω. Εκεί που βλέπω active fit μετά βλέπω τα ίδια κιλά να λέει baby dry. Παίρνω ένα πακέτο στην τύχη και ήταν όλα μπλέ με διαφορετικά σχέδια. Την επόμενη φορά παίρνω άλλο πακέτο στην τύχη και είναι άσπρες με ένα κοριτσάκι πάνω και αλλάζει μόνο η φιγούρα. Γιατί η pampers έχει τόσα είδη πάνας με τα ίδια κιλά. Εγώ ποιο να πάρω από όλα αυτά. Το παιδί μου είναι κορίτσι και 7500. Με τι κριτήρια επιλέγω;

mKndp2.png

Διαφημίσεις

stiliani μου άδικα αγχώνεσαι!!!Αν δεν κάνω λάθος(βοηθήστε κορίτσια..) για την κόρη σου είναι δύο ειδών τα active fit και τα baby dry.Το πρώτο έχει πιο ελαστικά πλαίνά και το δεύτερο λένε ότι είναι για πιο στεγνά μωρά!!Το πρώτο είναι μωβ και το δεύτερο κόκκινο..Εμείς χρησιμοποιούμε τα active .Θα πρέπει να κοιτάξεις για το νούμερο της πάνας όμως σύμφωνα με τα κιλά της μικρής σου!!΄καλό ψάξιμο!!

καλησπερα και απο εμενα! Και η δικη μου κορουλα ειναι περιπου 7300 και χρησιμοποιω τα baby dry το νουμερο 3. και απο διαρροες σχεδον ελαχιστες. Αλλα πιστευω οτι και αλλη μαρκα να δοκιμασεις, αν διαλεξεις το σωστο νουμερο δεν θα εχεις προβλημα.

Λοιπόν Stiliani τα ίδια ''προβληματα'' είχα και εγώ γιατί ως γνωστόν όσες πιο πολλές επιλογές έχεις τόσο πιο πολύ μπερδεύεσαι....Ωστόσο κατέληξα στο εξής σχήμα το οποίο παραδέχομαι ότι είναι μάλλον τραβηγμένο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας φοράμε τα active fit για περισσότερη άνεση και το βράδυ τα baby dry. Που να δεις τώρα που έχουμε αρχίσει και φοράμε και τις πάνες βρακάκια τις οποίες τις προτιμάει πλέον ο ίδιος!!!!

xZBdp3.png

elenaasteraki δεν το ειχα σκεφτει ετσι... Νομιζω πως ειναι βολικη λυση, αλλα απο οικονομικης πλευρας δεν κοστιζει περισσοτερο?

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

Φαιη1986 νομίζω άν μέχρι τώρα έπαιρνες μόνο τις baby dry που είναι πιο οικονομικές από τις active fit το δικό μας σχήμα είναι πιο ακριβό, αν όμως χρησιμοποιούσες μόνο τις active fit τότε θα σου βγει λίγο πιο οικονομικά γιατί το βράδυ θα χρησιμοποιείς τις πιο οικονομικές πάνες. Βέβαια μη φανταστείς καμιά τρελή διαφορά. Τώρα έβγαλε και μια καινούργια σειρά που νομίζω είναι ακόμη πιο φνηνή από τις baby dry και σκέφτομαι να τις δοκιμάσω για το βράδυ. Αν και θέλω να ελπίζω ότι από την Άνοιξη και μετά δεν θα χρειαζόμαστε πια πάνες!!!! Ήδη έχουμε ξεκινήσει τσίσα στη λεκάνη πιο πολύ σαν παιχνίδι ακόμα.

xZBdp3.png

Φαιη1986 νομίζω άν μέχρι τώρα έπαιρνες μόνο τις baby dry που είναι πιο οικονομικές από τις active fit το δικό μας σχήμα είναι πιο ακριβό, αν όμως χρησιμοποιούσες μόνο τις active fit τότε θα σου βγει λίγο πιο οικονομικά γιατί το βράδυ θα χρησιμοποιείς τις πιο οικονομικές πάνες. Βέβαια μη φανταστείς καμιά τρελή διαφορά. Τώρα έβγαλε και μια καινούργια σειρά που νομίζω είναι ακόμη πιο φνηνή από τις baby dry και σκέφτομαι να τις δοκιμάσω για το βράδυ. Αν και θέλω να ελπίζω ότι από την Άνοιξη και μετά δεν θα χρειαζόμαστε πια πάνες!!!! Ήδη έχουμε ξεκινήσει τσίσα στη λεκάνη πιο πολύ σαν παιχνίδι ακόμα.

Αντε τυχερουλες!! Με το καλο κι οσο πιο ανωδυνα ευχομαι! Θα το δοκιμασω κι αυτο που λες γιατι μου ακουγεται πολυ καλο!!

Οσο για τις οικονομικες (αν εννοεις την πορτοκαλι συσκευασια) εμας μας βολεψε, αλλα ειναι κι αλλοι γονεις που δεν θελουν ουτε να τις ξαναδουν στα ματια τους!! Παρε μικρο πακετακι στην αρχη για δοκιμη!

Καλη επιτυχια και με τα pampers αλλα και με τη διακοπη των pampers!!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png