Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΑΛΙΑ

Recommended Posts

Καλησπερα!!

τα χαλια μου τα μαζεψα και τα εχω στην αποθηκη.δεν τα εδωσα δεν ηξερα που..

ειμαι θεσσαλονικη.εχετε να μου προτεινετε καποιον? εσεις που τα δινεται?και ποσο παει το μετρο?πριν τα διναμε σε ενα φιλο του αντρα μου αλλα πουλησε την επιχειρηση και εφυγε και δεν θελω να τα δωσω εκει...

μου προτεινετε καποιον???πιασανε και οι υγρασιες, μπουσουλαει και το μωρο και αγχωθηκα!

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Διαφημίσεις

Βενετια εγω δεν ειμαι απο εκει, αλλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ερθω (ασχετο). Ηθελα να σε ρωτησω, επειδη ειπες πως τα εχεις ξαναδωσει τα χαλια, οταν στα εφεραν πισω δεν μυριζανε καπως... (δεν ξερω πως να το πω) ... σαν φαρμακο? Εμας αυτο συνεβη περυσι και δεν με πολυενοιαξε να σου πω την αληθεια αλλα φετος που η μικρη ειναι σπιτι και ειτε θα μπουσουλαει ειτε θα ειναι στη στρατα με νοιαζει και με καιει. Σε ρωταω επειδη τα εδινες οπως ειπες. Μηπως οταν τους τα εδινες τους ζητουσες να μην βαλουν καποιο υλικο στο πλυσιμο?

Συγγνωμη που αλλο ρωτησες κι αλλο σου απανταω, αλλα πραγματικα εχω την απορια!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Γεια σου VENETIA

τα χαλια μου τα δινω στα πλυντηρια ταπητων ¨Γαληνος¨

η πεθερα μου τα δινει 35 χρονια εκει κι εγω 5 ειμαστε ευχαριστημενες κι οι δυο.

οσο για την τιμη που παει με το τετραγωνικο, εξαρταται απο την ποιοτητα του χαλιου, μαλλινα ,ακρυλικα ,βισκοζ,ψαθα κτλ

αν σ ενδιαφερει πες μου να σε στειλω στοιχεια.

Βενετια εγω δεν ειμαι απο εκει, αλλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ερθω (ασχετο). Ηθελα να σε ρωτησω, επειδη ειπες πως τα εχεις ξαναδωσει τα χαλια, οταν στα εφεραν πισω δεν μυριζανε καπως... (δεν ξερω πως να το πω) ... σαν φαρμακο? Εμας αυτο συνεβη περυσι και δεν με πολυενοιαξε να σου πω την αληθεια αλλα φετος που η μικρη ειναι σπιτι και ειτε θα μπουσουλαει ειτε θα ειναι στη στρατα με νοιαζει και με καιει. Σε ρωταω επειδη τα εδινες οπως ειπες. Μηπως οταν τους τα εδινες τους ζητουσες να μην βαλουν καποιο υλικο στο πλυσιμο?

Συγγνωμη που αλλο ρωτησες κι αλλο σου απανταω, αλλα πραγματικα εχω την απορια![/quote

φαιη μου τωρα το ειδα!!

οχι ποτε δεν μυριζανε...ισως δεν το προσεξα..τι να πω?

καθολου ομως..

τ ισυγνωμη καλε????

ειχανε ενα ουδετερο αρωμα νομιζω(??)(αρχες αλτσχαιμερ!!!)

καλως να μας ερθεις!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου VENETIA

οσο για την τιμη που παει με το τετραγωνικο, εξαρταται απο την ποιοτητα του χαλιου, μαλλινα ,ακρυλικα ,βισκοζ,ψαθα κτλ

α!ωραια..στειλε μου με π.μ.οποτε μπορεις να στοιχεια να παρω τηλ. να μαθω..!!

ευχαριστω πολυ!!!!!

Εγώ τα έδωσα στο "Νιαγάρα". Τους είπα επείγον για να μου τα φέρουν μέσα σε ένα μήνα αλλά τα κράτησαν όλο το καλοκαίρι! Δεν με πείραξε βέβαια! :)

Παίρνουν 6Ε το τετραγωνικό για χαλία μηχανής.

Αν θες πες μου να σου στείλω πμ. :)

Γεια σου VENETIA

α!ωραια..στειλε μου με π.μ.οποτε μπορεις να στοιχεια να παρω τηλ. να μαθω..!!

ευχαριστω πολυ!!!!!

Εγώ τα έδωσα στο "Νιαγάρα". Τους είπα επείγον για να μου τα φέρουν μέσα σε ένα μήνα αλλά τα κράτησαν όλο το καλοκαίρι! Δεν με πείραξε βέβαια! :)

Παίρνουν 6Ε το τετραγωνικό για χαλία μηχανής.

Αν θες πες μου να σου στείλω πμ. :)

στειλε μου και εσυ οταν μπορεσεις!!εμενα ειναι shaggy....δεν ξερω εαν το εγραψα καλα..αυτα μωρε τα πολυ μαλιαρα..να δω εαν ριξει τιποτα το μωρο πως θα καθαρισουνε..μαλλον μονο με ατμο.

ευχαριστω!!!!

παντως κοριτσια και εγω στο νιαγαρα τα εδινα και ηταν καλος αλλα τα λεφτα ειναι παρα πολλα. Η πιο οικονομικη λυση που βρικα ειναι να τα πηγαινω σε εναν που καθαριζει χαλια στο χωριο του πατερα μου. Οποια μπορει οντως συμφερει να τα παει σε επαρχια γιατι η διαφορα τιμης ειναι τεραστια

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κορίτσια αγόρασα πρόσφατα 2 χαλια ακριλικά. Βγάζουν όμως χνούδι και φαίνονται πάντα ασκούπιστα. Επειδή δεν ξέρω πολλά απο χαλιά, έτσι γίνεται με τα ακριλικά; Επίσης πως καταλαβαίνω αν είναι μηχανής ή χειροποίητα;

KrEZm8.png