Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χαζη ερώτηση αλλά...

Recommended Posts

Χαζη ερώτηση αλλά ίσως...να υπάρχει κάποιο παραθυράκι(αν κ δεν νομίζω)..

Πάμε σε κρατικό βρεφικό σταθμό σέρρες αλλά σε λίγο καιρό μετακομίζουμε θεσσαλονίκη.γίνετε να γίνει κατι σαν μεταγραφή σε κάποιο κρατικό θεσσαλονίκη;λεεεεμε τώρα...

Σε περίπτωση που δεν γίνετε...ξέρω ότι κάποιοι ιδιωτικοί κάνουν νέα τμήματα κ νοέμβριο.μήπως γίνετε αυτό κ στους κρατικούς;ξαναλεεεεμε τώρα...κ τέλος αν δεν γίνετε τίποτα απ τα παραπάνω,πιστεύετε ότι θα βρω ιδιωτικό με κενή θέση προς νοέμβριο;

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΚΕΝΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Μεταγραφη με την εννοια που θα εκανε κ ενα παιδακι σε σχολειο δεν γινεται..

Ουτε ξεκινανε τμηματα το Νοεμβρη στους κρατικους σταθμους

Οπως επισης δεν γινονται και καινουργιες εγγραφες κατα τη διαρκεια της χρονιας. Δηλαδη δεν δεχονται αιτησεις. Αν για καποιο λογο αδειασει μια θεση συνηθως καταλαμβανεται απο καποιο παιδι που εχει ηδη κανει αιτηση απο την προηγουμενη χρονια κ περιμενει "τη σειρα του"

Θα πρεπει να εισαι ή παααααααααααρα πολυ τυχερη για να βρεις κενη θεση πραγμα σχεδον αδυνατο με τις υπαρχουσες συνθηκες

ή ο σταθμος να ειναι πολυ χαλια και οι γονεις να μην θελουν να πηγαινουν εκει τα παιδια τους οποτε να υπαρχουν κενες θεσεις

ή να εχεις πολυ βαρβατο μεσον στο δημο που θα απευθυνθεις..

και ο τριτος τροπος ειναι μαλλον ο πιθανοτερος.. Οι αλλοι δυο δεν παιζουν.

Σε ιδιωτικο παιζει να βρεις πιο ευκολα

O5Lop2.png

kIP3p2.png

ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΣΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Διαφημίσεις