Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΚΟΥΡΙΝΕ Ο ΑΦΑΛΟς ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια

μπηκα στην 26 εβδομαδα κ εχω παρει δυστυχως 14 κιλα.

επειδη φωναζε ο γιατρος εδω κ 2 εβδομαδες εχω καταφερει να τα διατηρησω.

εχω μεγαλη κοιλιτσα μυτερη ,παροτι εχω κοριτσι κ τις τελευταιες μερες παρατηρησα οτι γυρω απο τον αφαλο το δερμα εχει γινει πιο σκουρο.οπως η γραμμη που βγαζουμε στην κοιλια.ειναι φυσιολογικο?το εχετε κ εσεις η πρεπει να ενημερωσω τον γιατρο?{ραγαδες δεν ειναι ,ευτυχως προς το παρον τις εχουμε αποφυγει}

Διαφημίσεις

RMARY καλησπέρα!

Εμένα ο αφαλός μου έχει σκουρύνει αλλά όχι γύρω γύρω,μέσα...

Αυτό που λες εσύ το έχω δει σε αρκετά βιβλία εγκυμοσύνης και νομίζω πως είναι φυσιολογικό,δε χρειάζεται να ανησυχείς.

ευχαριστω ντορακι.εγω δεν εχω αφαλο πλεον μεσα!εκτος αν ειμαι νυστικη.εχει πεταχτει κ γυρω γυρω σχηματιζεται ενας σκουρος κυκλος σαν ξεθωριασμενη μελανια.ισως να φταει που ειμαι κ ανοιχτοχρωμη .τι να πω!

Διαφημίσεις

εμενα εβλεπες μια ασπρη κοιλια με ενα καφε σημαδι στη θεση του αφαλου... ειχε γινει λειος, και καφε... τωρα αρχιζει να επανερχεται στο χρωμα του...

me and my men...

εμενα τωρα ειναι στη διαδικασια που αρχισει και σκαει καπως το δερμα εκει και σαν να ξεφλουδιζει, να φυγει το καφε... οπως οταν φευγει το μαυρισμα το χειμωνα απο το δερμα μας...

me and my men...

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Κι εμένα είχε σκουρήνει ελαφρώς η περιοχή του αφαλού. Όσο για τα κιλά σου προσοχή. Κι εγώ είχα πάρει πολλά. Έκανα ένα μήνα διατροφή και έμεινα σταθερή. Μετά με πήρε η μπάλα και έτρωγα ότι εβρισκα μπροστά μου. Όσο για τις ραγάδες, με βαζελίνη καθημερινά (χρειάστηκε να αλλάξουμε στρώμα από τη λαδίλα) το δέρμα μου άντεξε μέχρι τα 85 κιλά. Μετά πήρα άλλα 11 και μετά το χάος...

• 4 weeks later...

κι εμένα έχει σκουρύνει, και μέσα και γύρω γύρω... Όπως και το γύρω γύρω από τη θηλή στο στήθος. Φυσιολογικό είναι. Και έχω την εντυπωση ότι αυτη η σκια μένει για αρκετό καιρό μετα. Για τις ραγάδες, πρέπει να παίζει ρόλο η ποιοτητα του δέρματος.... Αν είναι να κάνουμε θα κάνουμε.... εγώ όχι ακόμα και ελπίζω να μην κάνω. Βαζελίνη?? μπλιαξ!! ούτε να ντυθώ μετά δεν θα μπορούσα . :P

εχω μεγαλη κοιλιτσα μυτερη ,παροτι εχω κοριτσι κ τις τελευταιες μερες παρατηρησα οτι γυρω απο τον αφαλο το δερμα εχει γινει πιο σκουρο.οπως η γραμμη που βγαζουμε στην κοιλια.ειναι φυσιολογικο?το εχετε κ εσεις η πρεπει να ενημερωσω τον γιατρο?{ραγαδες δεν ειναι ,ευτυχως προς το παρον τις εχουμε αποφυγει}

Ναι, είναι άκρως φυσιολογικό. Κι μένα είχε σκουρύνει το δέρμα μέσα και γύρω από τον αφαλό και επίσης είχε σχηματιστεί και η κάθετη μαύρη γραμμή στην κοιλιά μου, επίσης φυσιολογικό για την εγκυμοσύνη. Ο αφαλός μου επανήλθε μετά τους 7 μήνες περίπου μετά την γέννα. Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου:P:p

Qep5p3.pngrWtbp3.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Καλησπέρα!!! Ελπίζω να είναι φυσιολογικό γιατι.... το ίδιο συμβαίνει και μένα. Έχω επίπεδο αφαλό και ελαφρύ μελανό χρώμα γύρω γύρω. Αν καμιά σκύψω στο μπάνιο ξεπροβάλει εξω ο μισός... Μπλιαχ!!!

κοριτσια ειναι φυσιολογικοτατο γιατι το δερμα τσιτωνεται απο το φουσκωμα!!!τετοιο χρωμα θα εχει και του μωρου οταν θα του πεσει ο ομφαλιος λωρος!!!και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου και τωρα το ιδιο χρωμα εχει παρει!και μετα τη γεννα ηταν σαν ξεραμενο αιμα.

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png