Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γενεθλεια Συζήγου

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια θα ήθελα την βοηθεια σας μπορει να ειναι λιγο νωρίς αλλα θα ηθελα να μην τρεχω τελευταια στιγμή......ο Συζηγός μου εχει τα γενεθλεια του 31 Οκτωμβρίου και πέφτει Σάββατο θελω να κάνω κατι στο σπίτι αλλα να μου δωσετε ιδεες..Τώρα αυτες τις μέρες το βάψαμε αλλο χρώμα και το διακοσμήσαμε επομένως εχει μεγαλώσει και ο χώρος ειναι Σαλόνι Κουζίνα και σκεφτηκα και στης δύσκολες εποχες που ζόυμε που να βγόυμε εξω θα μας φύγει μια περιουσία!!

Δωστε μου ιδεες για φαγητα εννοειτε μπουφε και ΄για κανα δώρο βρε κορίτσια ειναι αθλητικος τύπος Ολυμπιακός και εχει τρέλα με το ποδοσφαιρο........Ειμαι σε αναμονη περιμενω!!Υπολογιστε 20 με 25 ατομα μπορει και λιγότερο

ff033a3307.png

Διαφημίσεις

Γειά σου BABE. Λοιπόν αν θέλεις μπορείς να το οργανώσεις σε στυλ πάρτυ οπότε δεν θα χρειάζεται να έχεις και πάρα πολλά φαγητά. Εγώ όταν του έκανα γεννέθλια (γιατί τώρα τα κάνουμε μαζί με του μικρού , έχουν 3 μέρες διαφορά) , το έκανα σε αυτό το στυλ. Είχα μπουφέ αλλά τα φαγητά ήταν τυροπιτάκια, μπόμπες και γενικά εύκολα φαγητά που δεν χρειάζονται μαχαιροπήρουνα. Ξηρούς καρπούς, μπυρες , ποτάκια κλπ.

Το κάναμε σε στυλ πάρτυ περισσότερο.

Όσο για δώρο , αφού είναι φανατικός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (εύγε) , μπορείς να πας στην μπουτίκ του Ολυμπιακού και να του πάρείς κάτι από εκεί. Πχ, αν καπνίζει έναν αναπτήρα zippo με το σήμα του Ολυμπιακού ανάγλυφο. Αν πας θα δεις , έχει πολλά πράγματα.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μην αγχώνεσαι , όλα καλά θα πάνε. Το θέμα είναι να περνάμε καλά σε ό,τι κάνουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC] Η ανάσα της ζωής μου, το μωρό μου!

:P

ευχαριστώ πολυ πολυ για τις συμβουλές αλλα θα ηθελα κατι πιο ιδιαιτερο να του επαιρνα πειτε καμια αλλη γνώμη τουρτα θελω να την φτιάξω τι να φτιαξω?

ff033a3307.png

BABE γνώμη μου είναι τούρτα να πάρεις μια έτοιμη,δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείσαι και με αυτό,εκτός κι αν πιάνουν τα χέρια σου.

Από φαγητά θα σου προτείνω κεφτεδάκια κοκκινιστά,σουφλέ με πατάτες,μακαρονοσαλάτα,μπόμπες,κλασικά σφολιατοειδή,ξηροκάρπια,αναψυκτικά,κρασί,μπύρες.

Όσο για το δώρο,μπορείς να του πάρεις μια φόρμα ή ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια (του Ολυμπιακού πάντα!!) ή αν δε θες κάτι απαραίτητα αθλητικό,ένα πουκάμισο με γραβατούλα,ένα καλό άρωμα είναι κλασικές ιδέες αλλά πάντα πετυχημένες και ασφαλείς.

Να τον χαίρεσαι!!

Στον άντρα μου τις περισσότερες φορές έχω πάρει ρούχα..Την τελευταία φορά του πήρα ένα mp3 player με το οποίο ενθουσιάστηκε..Το επόμενο που προγραμματίζω είναι από την ιστοσελίδα http://www.bagsoflove.co.uk όπου είδα πολύ ωραίες και πρωτότυπες ιδέες..Πιο πολύ μου άρεσε ένα μπρελόκ που μπορείς να "φορτώσεις" φωτογραφίες! Έτσι θα έχει εμένα και τις κόρες του συνέχεια μαζί του! Πάντως είναι πολύ ωραία να οργανώνεις τα γενέθλιά του!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια θα ήθελα την βοηθεια σας μπορει να ειναι λιγο νωρίς αλλα θα ηθελα να μην τρεχω τελευταια στιγμή......ο Συζηγός μου εχει τα γενεθλεια του 31 Οκτωμβρίου και πέφτει Σάββατο θελω να κάνω κατι στο σπίτι αλλα να μου δωσετε ιδεες..Τώρα αυτες τις μέρες το βάψαμε αλλο χρώμα και το διακοσμήσαμε επομένως εχει μεγαλώσει και ο χώρος ειναι Σαλόνι Κουζίνα και σκεφτηκα και στης δύσκολες εποχες που ζόυμε που να βγόυμε εξω θα μας φύγει μια περιουσία!!

Δωστε μου ιδεες για φαγητα εννοειτε μπουφε και ΄για κανα δώρο βρε κορίτσια ειναι αθλητικος τύπος Ολυμπιακός και εχει τρέλα με το ποδοσφαιρο........Ειμαι σε αναμονη περιμενω!!Υπολογιστε 20 με 25 ατομα μπορει και λιγότερο

Γενέθλια, γιορτέ και επέτειοι ότι πιο καλύτερο!!!!!!!!!

Με το καλό να τα χαρείτε μαζί τα γενέθλια!!!!!:)

Να πας στο θέμα που άνοιξε πριν καιρό η starfish2581 με τίτλο ''μενού για επέτειο'' εκεί γράψαμε αρκετά και καλά θα πάρεις αρκετές ιδέες και επίσης............αφου λες ότι είναι αθλητικός τύπος Ολυμπιακός και έχει τρέλλα με το ποδόσφαιρό πολλές επιλογές και οι τούρτες, έχω αρκετές ιδέες για τούρτες όπως μπάλα ποδοσφαίρου με γλάσο από πάνω με τον Ολυμπιακό είναι τέλεια!!!!!!!!Εσύ μόνη σου θα κάνεις και την τούρτα;

a63700a23b.png 87032dd023.png

Λοιπόν αυτή είναι μια τούρτα μπάλα αλλά................;)όχι βέβαια για τα γενέθλια του δικού ου;)

Θα βρω αυτή ακριβώς που σου λέω αλλά για την ώρα δες και αυτήν αλλά με τα χρώματα του Ολυμπιακού και τα γραμματα.

(θα την βρω και θα την βαλω)

ΤΙ ωραια που ειναι η τούρτα αλλα πιστευω ειναι πολυ δύσολη να την φτιάξω μόνη μου βρε παιδια πιανουν τα χέρια μου γενικότερα αλλα πιστεύω ειναι δύσκολο!!!!!το εχεισ φτιαξει εσυ?

ff033a3307.png

Διαφημίσεις

Γειά σου BABE !!!!!!!!

Εγώ μπάλα έκανα με μια ξαδέρφη του άντρα μου(για τα γενέθλια του γιού της) αλλά όχι με παντεσπάνι και κρέμες;)

Κάναμε ''κορμό'' με μπισκότα, δώσαμε το σχήμα της μπάλας και μετά το βάλαμε στην κατάψυξη να σφίξει-παγώσει αρκετά.Μετά κάναμε το γλάσο όλο άσπρο το απλώσαμε στην μπάλα πολύ καλά και επειδή το παιδάκι είναι και αυτό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ βάψαμε αλλο γλάσο κόκκινο και το κόψαμε όπως το δίχνει η φωτογραφία και με νερό το κολλήσαμε από πάνω.........και με το μαχαίρι χαράξαμε ελεφρώς το υπόλοιπο τμήμα της μπάλας να φαίνοντε ότι είναι οι ραφές.Δεν είναι δύσκολο , αλλά θέλει λίγη δουλειά το γλάσο.Με τον κορμό δίνεις ότι σχήμα θέλεις.Αν έχεις απόρίες πες μου.

(Μπες να δεις στις -συνταγές- εκεί που λέει ''τούρτες παιδικές,ιδέες'' το τρενάκι και το βιβλίο που το έκανα με κορμό):)