Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εγώ εχτές μπήκα στην 31η εβδομάδα (δεν ξέρω τι μήνα θεωρούμε ότι είμαι, ας με βοηθήσει κάποιος) και μέχρι στιγμής έχω πάρει 13,5 κιλά. Τα πιο πολλά τα πήρα στον 6ο μήνα γιατί συνέπεσε με το καλοκαίρι και τις διακοπές.:P:twisted:

Φιλιά σε όλες!

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες .Ειμαι στην 30η εβδομαδα και εχω παρει 3 μεχρι τωρα .......Στις 30 μπαινω στον 8ο.Αντα να δουμε ποσα θα παρω απο εδω και περα....αλλα 4 πιστευω

ρε boymama πως τα καταφερες????????????????????μονο 3?? εγω 13-14 πω πω συγχαρητηρια σε θαυμαζω,σιγα μη παρεις αλλα 4 κανα δυο ακομα να παρεις

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

Τα καταφερα καλα μεχρι τωρα στην αρχη προσεχα γιατι μου ελεγαν ολοι οτι στο τελος λεει περνεις τα κιλα ...μετα ειδα οτι η ορεξη μου ητανε ακριβως η ιδια.Το βραδυ προσεχω τι τρωω ,α και απο γλυκα σχεδον καθολου πολυ λιγα και σπανια ,Δουλευω ακομη ισως βοηθαει και αυτο που ειμαι συνεχεια εξω....

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Κι εγώ 4 έχω πάρει μέχρι την 30η εβδ. που βρίσκομαι. Είχα αρχίσει ν' ανησυχώ, αλλά ανακουφίστηκα που είδα ότι υπάρχει κοπέλα που πηρε μόνο 3. Σε γενικές γραμμές πρόσεχα αρκετά τη διατροφή μου, αλλά τώρα στον 7ο παρουσίασα διαβήτη κύησης και ξεκίνησα αυστηρή δίαιτα... Έχει καμιά σας παρόμοια εμπειρία; Κι αν ναι, πόσα κιλά πήρε ως το τέλος με προσεκτική διατροφή;

Γεια σας κορίτσια! Κι εγώ 4 έχω πάρει μέχρι την 30η εβδ. που βρίσκομαι. Είχα αρχίσει ν' ανησυχώ, αλλά ανακουφίστηκα που είδα ότι υπάρχει κοπέλα που πηρε μόνο 3. Σε γενικές γραμμές πρόσεχα αρκετά τη διατροφή μου, αλλά τώρα στον 7ο παρουσίασα διαβήτη κύησης και ξεκίνησα αυστηρή δίαιτα... Έχει καμιά σας παρόμοια εμπειρία; Κι αν ναι, πόσα κιλά πήρε ως το τέλος με προσεκτική διατροφή;

Ημαστε σχεδον στα ιδια δηλαδη ωραια ...ποσο ειναι το μωρακι σου?

πες τα ρε DeeDee,πατε καλα μονο 4-5 κιλα?????τι να πω??εγω τοσα ειχα παρει στον 5ο μηνα και πολυ λεω.μηπως ξεκινησατε παραπανω κιλακια απο το κανονικο??εγω στα +13,14 ειμαι χαρουμενη γιατι στον πρωτο ειχα παρει 23 συνολο.βεβαια τα εχασα ολα σε 5-6 μηνες,αλλα μονο 4-5???????????ελεοςςςςς

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

Διαφημίσεις

Αυριο μπαινω στον 8ο αλλα τωρα τελευταια εχω αρχισει να εχω προβλημα με την τουαλετα κατι το οποιο μου χαλαει πολυ την ψυχολογια.Ασε που σε μια μερα η ζυγαρια πηγε μισι κιλο πανω και σιγα τη εφαγα .....αχ αχ .Μηπως ξερετε ποσο βαρος περνουν τα μωρακια μας την εβδομαδα στον 8ο? ειχα βρει ενα sait που τα ελεγε αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω

dev333pr___.png

kimi

ειδες υπαρχουν και μοντελα :):) Εγω νομιζα οτι 10 κιλα παιρνουν τουλαχιστον ολες, οσο και να προσεχουν. Επεσα εξω.

Εγω ειμαι και λαιμαργη. Πριν μεινω εγκυος ειχα βαλει και 7 κιλα επειδη εκοωα το τσιγαρο..... και μετα μας ετυχε η εγκυμοσυνη, δεν ηταν προγραμματισμενη..... ξαφνικα εγινα ενας αλλος ανθρωπος!! :)

Μετα την γεννα θα μπουμε σε προγραμμα.... τα μωρακια μας να ειναι καλα και μην ανησυχειτε για τα κιλα κοριτσια :)

as1cF1_0g410010MjRkfDAxMzRqfGxpdHRsZSBNaW5pIGlz.gif

Πλακα μου κανετε;;; Σε λαθος φορουμ ειμαι;;;

Εγω ειμαι στον 9ο μηνα κι εχω παρει 20 κιλα :)

στο σωστό είσαι, εφώ είμαι στην 31η εβδομάδα και έχω πάρει 24!!!!!!! και πάω για 30 τουλάχιστον :D. στον πρωτο βέβαια είχα πάρει 47!!!! :lol: και πριν ακούσω πόσο γουρούνα είμαι, να σας πω ότι ούτε ζάχαρο έκανα, ούτε πίεση, το μωρό μου ήταν μια χαρά και τα κιλά τα έχασα πολύ γρήγορα. 15 με τη γέννα, 15 σε 3 μήνες και τα άλλα σιγά σιγά!!!! Στο χρόνο φόραγα τα παλιά στενά μου τζινάκια!

στο σωστό είσαι, εφώ είμαι στην 31η εβδομάδα και έχω πάρει 24!!!!!!! και πάω για 30 τουλάχιστον :D. στον πρωτο βέβαια είχα πάρει 47!!!! :lol: και πριν ακούσω πόσο γουρούνα είμαι, να σας πω ότι ούτε ζάχαρο έκανα, ούτε πίεση, το μωρό μου ήταν μια χαρά και τα κιλά τα έχασα πολύ γρήγορα. 15 με τη γέννα, 15 σε 3 μήνες και τα άλλα σιγά σιγά!!!! Στο χρόνο φόραγα τα παλιά στενά μου τζινάκια!

Επιτέλους και κάποιες που παίρνουν κιλά...Νόμιζα πως είμαι η μόνη..Στο πρώτο είχα πάρει 26 τα οποία και έχασα στον χρόνο χωρίς καμία προσπάθεια και τώρα είμαι ήδη στα +15 και μόλις στην 26η εβδομάδα..Έχουμε πολύ μέλλον ακόμα αλλά...καλά να είμαστε..Δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν και παίρνουν τόσα λίγα κιλά..Εγώ μια που κάνω το τέστ εγκυμοσύνης μία που έχω πάρει 5 κιλά..

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

Επιτέλους και κάποιες που παίρνουν κιλά...Νόμιζα πως είμαι η μόνη..Στο πρώτο είχα πάρει 26 τα οποία και έχασα στον χρόνο χωρίς καμία προσπάθεια και τώρα είμαι ήδη στα +15 και μόλις στην 26η εβδομάδα..Έχουμε πολύ μέλλον ακόμα αλλά...καλά να είμαστε..Δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν και παίρνουν τόσα λίγα κιλά..Εγώ μια που κάνω το τέστ εγκυμοσύνης μία που έχω πάρει 5 κιλά..

Α γεια σου!!!!! Χωρίς πλάκα και εγώ με το τεστ έχω πάρει 3!!!!! Αυτά τα 7 και 8 κιλά σε όλη την εγκυμοσύνη, εγώ α παίρνω σε ένα Πάσχα!!!!!! (και τα χάνω μετά!;))