Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

νεογνο και χαμηλο βαρος

Recommended Posts

το μωρακι μου ειναι 2 μηνων και το βαρος του μολις 3,5 κιλα.ανησυχω γιατι δεν παιρνει το απαιτουμενο για την ηλικια του βαρος.τρεφεται με μπιμπερο και βγαζει γουλιτσες αλλα δεν εχει γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση.ο παιδιατρος συνεστησε να παιρνει ενα φαρμακο το epadoren για ενα μηνα αλλα και παλι δεν ειδα βελτιωση.καμια συμβουλη?

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

Διαφημίσεις

το μωρακι μου ειναι 2 μηνων και το βαρος του μολις 3,5 κιλα.ανησυχω γιατι δεν παιρνει το απαιτουμενο για την ηλικια του βαρος.τρεφεται με μπιμπερο και βγαζει γουλιτσες αλλα δεν εχει γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση.ο παιδιατρος συνεστησε να παιρνει ενα φαρμακο το epadoren για ενα μηνα αλλα και παλι δεν ειδα βελτιωση.καμια συμβουλη?

Πόσο γεννήθηκε το μωρούλι? Αγόρι ή κορίτσι? Πόσα mlπίνει το 24ωρο?

Μήπως έχετε και πολλές κενώσεις???

Το epadoren είναι φάρμακο για την παλινδρόμηση, αλλά και για το γρήγορο άδειασμα του στομάχου.

Ο γιος μου το έπαιρνε μετά την αποκατάσταση αλλά και μετά το κλείσιμο της γαστροστομίας. Είχε συνεχόμενες κενώσεις και δεν έπαιρνε βάρος μέχρι που το σταματήσαμε. Ρώτα τον γιατρό σου.

Διαφημίσεις

Καλό θα ήταν μια γενική αίματος και ούρων. Σε δύο μήνες έπρεπε να έχει πάρει τουλάχιστον 1 με 1.5 κιλό. Δε σημαίνει ότι θα έχει κάτι το παιδί, έστω και μια ουρολοίμωξη μπορεί να προκαλέσει κυστίτιδα δηλα΄δη να έχει διογκωθεί η κύστη και να φουσκωνει το στομαχάκι του με λίγο φαί, και έτσι να μην παίρνει βάρος.

Εγώ δεν θα του έδινα το φάρμακο αν δεν του εκανα τις εξετάσεις πρώτα.

εχουμε κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις.δεν εχει ουρολοιμωξη ουτε αναιμια.το φαρμακο ηταν η τελευταια λυση αφου αλλαξαμε πολλα γαλατα αλλα δυστυχως δε βλεπω να βοηθαει.αλλα μωρα στην ηλικια της ειναι ηδη 5 κιλα...

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

Τι να πω δεν ξέρω, φαντάζομαι έχετε κοιτάξει και θυροειδή. Αν όλα είναι καλά δοκίμασε και το φαρμακάκι, πάρε και μια δέυτερη γνώμη και από άλλο παιδίατρο.

Ο,τι καλύτερο!

Καλημέρα κοριτσάκι !εμπειρικά θα σου απαντήσω !εμένα η κορούλα μου γεννήθηκε 3 κιλά πηγαίνοντας στο σπίτι άρχισε να παίρνει αρκετό βάρος μέχρι που ξαφνικά σταμάτησε να τρώει ,το βάρος της να παραμένει σταθερό, έπιασε πανικός έφερνα τον έναν γιατρό πίσω από τον άλλον και όλοι είχαν την ίδια απάντηση είμαι υπερβολική ότι προσπαθεί να προσαρμοστεί και ότι δεν πειράζει που κάνει λίγα γεύματα ,ώσπου την πήγα στο metropolitan βρήκα μια πολύ καλή παιδίατρο πω ζήτησε να κάνουμε εξέταση ουρών «με μια βελόνα πήραν ουρά από την ουροδόχο κύστη της μικρής »την επόμενη μέρα η κόρη μου να τρώει 195 τραμ .γάλα και όλοι να μου λένε πως είναι καλά το παιδί και άδικα το ταλαιπώρησα ,το τηλ χτύπησε και η παιδίατρος με ενημέρωσε ότι έχει καραμπινάτη ουρολοίμωξη !το δικό μου το παιδί που το έπλενα ,που ποτέ δεν χρησιμοποίησα μωρομαντιλα τρελάθηκα ,την πήγα στην ιδιωτική κλινική παίδων μείναμε 8 ημέρες της έκανα όλες της εξετάσεις όλες καθαρές εκτός από μια, η σοφουλα μου έχει παλινδρομήσει β βαθμού «ευτυχώς δεν χρειάζεται χειρουργείο » στα νεφρά όπου με αντιβίωση μέχρι τα 2 θα της πέρναγε έτσι και έγινε ,τώρα είναι στα 4 και είναι μια χαρά !σε ότι αφορά το επαδορεν και εμείς το παίρναμε μαζί με το σιροτον και πιθανή γαστροφαγικη παλινδρομήσει, να σου πω ούτε και εγώ είδα διάφορα τότε με το βάρος όμως σταμάτησε της γουλιές !καλώ θα ήτανε να κάνει μια καλλιέργεια ουρών και να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη από έναν άλλον παιδίατρο !αν άλλαζες γάλα ?ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην είναι τίποτα το σημαντικό !!να σου ζήσει το ζουζουνακι σου .

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Διαφημίσεις

αλεκα ευχαριστω πολυ!!νινετα καναμε και καλλιεργεια ουρων και ηταν καθαρη δε ξερω τι αλλο να κανω...θα περιμενω λιγο καιρο ακομα μηπως παρει βαρος και θα δω.ρωτησαμε κ αλλο παιδιατρο και αυτος ειπε να παρουμε το φαρμακο.γαλατα εχω αλλαξει πολλα αλλα πανω απο 70ml δε τρωει.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

οπότε δεν έχει θέμα μεταβολισμού, απλά δεν τρώει πολύ. Κοίτα και τις πολύ απλές αιτίες, πχ να μην της αρέσει το γάλα, να μην την βοηθούν οι θηλές του μπιμπερό

απο γαλατα εχω αλλαξει ηδη τρια.τωρα της δινω το s26.εχω παρει θηλες για μεγαλυτερη ροη.ελπιζω με το καιρο να τρωει περισσοτερο...

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

ηρθε ο παιδιατρος σημερα να μας δει και μας ειπε οτι ειναι ικανοποιημενος με το βαρος που εχει παρει η μικρη.επιτελους ησυχασα!!!περναμε βεβαια και μια μικρη ιωσουλα αλλα δεν ειναι τιποτε ανησυχητικο.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

Διαφημίσεις