Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Το ανακαλυψα σημερα

νομιζω οτι ειναι υπεροχη ιδεα...

μακαρι να μπορουσαμε να βαλουμε αυτο το σταθμο και στο αυτοκινητο στις μεταφορες με τα παιδια!!!!!!

θα ηταν πολυ ευχαριστα για ολους!!

http://babyradio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=115:2009-08-21-08-31-43&catid=52:2009-07-16-16-15-02&Itemid=27

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να σε ρωτήσω κάτι: για να μπορέσεις να το ακούσεις πρέπει να κανεις λογαρισμό έτσι;;;;;;;

Όχι μόλις το άκουσα και δεν έκανα κανέναν λογαριασμό.Απλά πάτα baby radio live και ακούς κατευθείαν.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Όχι μόλις το άκουσα και δεν έκανα κανέναν λογαριασμό.Απλά πάτα baby radio live και ακούς κατευθείαν.

Nαι εντάξει πατάς εκεί που λες αν αν δεις τις οδηγίες παρακάτω λέει ότι πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό για να κάνεις την συνδεση με όνομα και κωδικό μετά.Σε ένα άλλο παράθυρο έχει οδηγίες και όρους για το babyradio.

a63700a23b.png 87032dd023.png

Διαφημίσεις

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Υπάρχει από τον Σεπτέμβριο 2009 ραδιόφωνο αποκλειστικά για παιδιά. Παίζει παιδικά τραγουδάκια , παραμυθάκια κλπ.

Νομίζω αξίζει τον κόπο να κάνετε μία περιήγηση στο site και να ακούσετε τα τραγουδάκια!:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC] Η ανάσα της ζωής μου, το μωρό μου!

:P

Πολύ ενδιαφέρον λινκ!

Μόνο που μου έκανε αρνητική εντύπωση που ενώ λέει

13:00-18:00 Απαλή μουσική για χαλάρωση και παραμύθια., η ώρα είναι 3:00 και παίζει αυτή την ενοχλητική μουσική από τα "Ζουζούνια" και συγκεκριμένα "ο μπαρμπα-Μαθιός" και συνεχίζει με τέτοιου είδους "μουσική" (κονσέρβα όργανα, μιξαρισμένα με μπιτάκια ραπ και πιτσιρίκια που ουρλιάζουν)... Περίμενα κάτι... διαφορετικό!;)

Βέβαια θα το παρακολουθήσω και στη συνέχεια, για να μην βγάζω τόσο γρήγορα αρνητικά συμπεράσματα! Είμαι σίγουρη πως θα έχει και καλές στιγμές τις οποίες ανυπομονώ να ανακαλύψω!!!

...Όμως ρε κορίτσια δεν μπορώ να κρατηθώ... Είναι δυνατόν να βάγουν "Έλα να νιώσεις πως είναι η ζωή κι όλα τα ωραία μέχρι το πρωι"?!?

Πάντως θα "ψάξω" στο συγκεκριμένο ραδιόφωνο και ελπίζω να συναντήσω κάτι αξιόλογο!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

κι εγω κανονικα χωρις νανοιξω λογαριασμο ακουω

το ακουω στο μαγαζι που ειμαι μονη μου και χαλαρωνω :lol:

οποιος με παρει χαμπαρι θα με παρει με τις πετρες :lol:

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

Διαφημίσεις

http://musicovery.com/

πολύ καλό γιατί επιλέγεις ποιά είδη μουσικής θέλεις να ακούσεις, από ποιές δεκαετίες, σε τί διάθεση είσαι κ.ο.κ.

δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάπου αλλού.

δεν είναι για παιδιά ξεκάθαρα, αλλά έχει και κλασσική μουσική που

μπορεί κάποιοι γονείς να ακούν και να χαλαρώνουν τα παιδάκια τους με αυτήν.

http://musicovery.com/

πολύ καλό γιατί επιλέγεις ποιά είδη μουσικής θέλεις να ακούσεις, από ποιές δεκαετίες, σε τί διάθεση είσαι κ.ο.κ.

δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάπου αλλού.

δεν είναι για παιδιά ξεκάθαρα, αλλά έχει και κλασσική μουσική που

μπορεί κάποιοι γονείς να ακούν και να χαλαρώνουν τα παιδάκια τους με αυτήν.

πολυ ωραιο:lol:

Το ανακαλυψα σημερα

νομιζω οτι ειναι υπεροχη ιδεα...

μακαρι να μπορουσαμε να βαλουμε αυτο το σταθμο και στο αυτοκινητο στις μεταφορες με τα παιδια!!!!!!

θα ηταν πολυ ευχαριστα για ολους!!

http://babyradio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=115:2009-08-21-08-31-43&catid=52:2009-07-16-16-15-02&Itemid=27

οντως ειναι πολυ καλο!! Μπραβο!

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

• 1 month later...