Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εξαγωγές-εξαγωγές-εξαγωγές

Recommended Posts

Ανέκαθεν είχαμε ένα θέμα με τις εξαγωγές...Μας διέγνωσαν μετριου βαθμού παλλινδρόμηση και μας είπαν πως μόλις περάσουμε στις στερεες τροφές..θα μας περάσει. Τώρα ειμαστε 13 μηνών. Ενώ για κάποιο διάστημα 2 μηνών είχαμε ελλατώσει κατά πολύ τη συχνότητα των εξαγωγών, εδώ και μερικές ημέρες..επιστρέψαμε στις παλιές μας συνήθειες. Χθες για π.χ. εβγαλε ολο το μεσημεριανο του (λιγο μοσχαρακι με πατατα-κολοκυθι-καρότο). Κατόπιν το απόγευμα εβγαλε και τη φαριν λακτέ...

Δεν ξέρω τι να πω...Τι γίνεται..Δεν έχει κάτι..Ειναι ευδιαθετος, ενώ πεινάει...λέει μαμ, μαμ για να φάει...πότέ δεν εχω ταίσει πριν το 3ωρο...που να χτυπιεται...και πάλι, παρολαυτα...μου τα βγάζει! Και να πεις οτι το μπουκώνω...αυτός μόνος του ανοιγει το στόμα..λεει μαμ μαμ...και άξαφνα..εκει που τρωει μια χαρα...τσουπ...ολα έξω...

Δεν μπορειται να φανταστείτε τι στεναχώρια έχω....Δεν ξέρω τι να τον κάνω...

Η ημερησια διατροφικη του εικονα εχει ως εξης (σε γενικές γραμμές):

- 07:30= 200ml γαλα

- 11:00= Φρουτοκρεμα (1-2 φρουτα κ λιγη σκονη φρουτοκρεμας)

- 14:30= Μοσχαρι/Κοτοπουλο/Ψαρι + Λαχανικα

- 17:00= Φαριν Λακτε ή Γιαουρτακι

- 20:30= 200ml γαλα

Οι ώρες είναι κατά προσέγγιση..στο περίπου... Ενδιάμεσα δεν τρώει τιποτα άλλο. Τα τρώει όλα ακόμη αλεσμενα...Μακαρονια δεν πρέπει να του αρέσουν. Αν του δώσω χυλοπιτες οδεύουμε με μαθηματικη ακρίβεια προς τον εμετο..μετά τη δευτερη κουταλιά... Οποιο αλλο φαγητο (όσπρια, πουρέ, κλπ) έχω προσπαθήσει να του δώσω...ή δεν το τρώει καθόλου ή τρώει λιγάκι και μετά το βγάζει...

Καμία συμβουλη; Καμία γνώμη;

Α...το βάρος του το τελευταίο 3μηνο είναι στασιμο (πήρε συνολικα το 3μηνο μονο 400 γρ.) Είναι 13κιλά και 87 εκατοστα.

Διαφημίσεις

τρωειμε κεφι η πιεση? ανοιγει το στομα με ευχαριστηση?

λιωμενα η αλιωτα?

ποσα μλ περιπου το γευμα σας?

την ρουκετα την κανει προς το τελος????

αν ναι μηπως θελει λιγοτερο?

απο βαρος θα ελεγα τα εχει τα κιλακια του

ο Βασιλης ειναι 13500 90 π στους 21 μηνες

σε παιδογαστρντερολογο πηγατε? σας εδωσε κατι?

εγω για μετρια παλινδρομηση εδωσα στην Αναστασια για 1 μηνα το epadoren (ολο τον αυγουστο)

δε πειστηκα οτι την βοηθησε αλλα εχουμε να κανουμε εμετο 3 βδομαδες τωρα .

kKZUp2.png