Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μοναξιά-Αβοήθητη

sisika

Recommended Posts

Το τελευταίο διάστημα νιώθω πολύ μόνη.Είμαι άνεργη,δεν βρίσκω δουλειά κι έχω προβλήματα με τους γονείς μου. Ο σύντροφόςμου δεν μου συμπαραστέκεται.Του έχω πει άπειρες φορές πως νιώθω,ότι είμαι απελπισμένη,ότι θέλω βοήθεια αλλά αυτός δεν καταλαβαίνει.Δεν βοηθάει καθόλου.Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.Ειλικρινά δεν έχω κανένα στήριγμα και είμαι για φούντο.

Διαφημίσεις

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Το τελευταίο διάστημα νιώθω πολύ μόνη.Είμαι άνεργη,δεν βρίσκω δουλειά κι έχω προβλήματα με τους γονείς μου. Ο σύντροφόςμου δεν μου συμπαραστέκεται.Του έχω πει άπειρες φορές πως νιώθω,ότι είμαι απελπισμένη,ότι θέλω βοήθεια αλλά αυτός δεν καταλαβαίνει.Δεν βοηθάει καθόλου.Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.Ειλικρινά δεν έχω κανένα στήριγμα και είμαι για φούντο.

ποσο καιρο ειστε μαζι??συζητε??

as1cJNt0g410000Nzc3MjVsenwwNjBkfHRvIHBpdHNpcG9wYWtpIG1vdSBlaW5haS4uLg.gif

Είμαστε μαζί 3 χρόνια,είμαστα λογοδοσμένοι αλλά εγώ είμαι σε άλλη πόλη,μέχρι το Μάιο.Ανεργη και προσπαθω να συντηρήσω ένα σπίτι μόνο με έξοδα.

ποσο σε καταλαβαινω.κ εγω στην ιδια φαση ημουν με εσενα πριν λιγους μηνες..ειμαι μονη μου στην αθηνα κ δεν εχω κανενα..

παρατησα την δουλεια που δεν με ετχαριστουσε κ με δικη του προτροπη πηγα κ εμεινα στο σπιτι του...

κ απο τοτε αρχισαν τα δυσκολα...

εσυ δεν μπορεις να φυγεις απο τωρα?

Δεν μπορώ να φύγω από δω προς το παρόν,έχω κάποιες εκκρεμότητες.

Είμαι μόνη σε μια ξένη πόλη,με ένα σπίτι που έχει έξοδα κ γω δεν έχω εσοδα.Ποσες φορες του ζητησα τη βοηθεια του,οχι λεφτα να μου δωσει,μια δουλεια θελω να μου βρει.Νιωθω οτι τζαμπα τοσες σπουδες,ολα στο βροντο.

Διαφημίσεις

Εχω στείλει βιογραφικά,έχω πάει σε συνεντεύξεις αλλά τπτ.1η φορά έτσι.Νιώθω άχρηστη,ανίκανη.Για σερβιτόρα δεν έχω ψάξει ομολογώ να πω,θα ήθελα κάτι καλύτερο αλλά....Κι αυτός δεν με στηρίζει.Εκείνο πονάει περισσότερο..

κ εμενα με ειχα για κατι καλυτερο αλλα χωρις το πτυχιο στο χερι δεν μπορουσα να κανω κ πολλα..

κ ετσι αναγκαστηκα να δουλεψω κ εγω νυχτα..κ πιστεψε με εβγαζα πολλα λεφτα για να εχω το σπιτι μου κ μου μενανε κ στην ακρη..

αμα εχεις αναγκη κανεις πραγματα που ουτε θα το φανταζοσουν!!

χωρις να θελω να φανω αδιακριτη ,ουτε να κανω τον ξερολα, ισως θα ηταν σωστο να εψαχνες κατι πιο προσωρινο (πχ σερβιτορα οπως σου ειπε και μια κοπελα πιο πανω) για να μπορεσεις να ορθοποδησεις και ταυτοχρονα να ψαχνεις και στον τομεα που σπουδασες...καταλαβαινω πως νοιωθεις και το πιο ασχημο ειναι που δεν σε στηριζει ο συντροφος σου...γιατι τωρα δεν σε στηριζει στο θεμα εργασια και αυτο συνεπαγεται και ψυχολογικη στηριξη βεβαια οταν κανετε οικογενεια θα σε στηριξει? μηπως το βαθυτερο προβλημα τελικα δεν ειναι η δουλεια αλλα η σχεση σου? και προς Θεου δεν πρεπει να νοιωθεις αχρηστη και ανικανη εσυ (απλα περνας μια δυσκολη περιοδο και συντομα ειμαι σιγουρη πως ολα θα φτιαξουν) αλλος ειναι ανικανος να σου συμπαρασταθει.........

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Διαφημίσεις

κορισακι μου μην σκας και μην στενοχωριεσαι για τπτ. να μπαινεις να μιλας εδω ειναι μεγαλη βοηθεια!!!! κοιτα τον εαυτο σου !!!!

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Καλησπερα εγω εχω ενα να σου πω κοπελα μου παρε την ζωη στα χερια σου.

Μην περιμενεις βοηθεια απο κανενα .

Το ξερω εχεις σπουδαση εχεις κουραστη,αλλα να ξερεις καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη.Κι αν εχεις μεγαλη αναγκη κανε και την σερβιτορα γιατι ντροπη ειναι?

Η ζωη ειναι χαμογελο:P

Συμφωνώ με τη Βίκυ...εσύ είσαι ο κυρίαρχος του εαυτού σου και πρέπει να βρεις μια δουλειά ΑΜΕΣΑ.

Το να περιμένεις από εκείνον πιθανότατα να τον κουράζει κι όλας!!!

Εκτος από σερβιτόρα μπορείς να πας σε σουπερ μαρκετ και σε πολυκαταστήματα που ζητάνε συνέχεια προσωπικό.

Υπάρχουν και τα κατάλληλα sites για να ψάξεις (skywalker κλπ). Όλοι θέλουμε το καλύτερο και γιαυτό σπουδάσαμε..αλλά μέχρι να το βρούμε τί θα κάνουμε??? Θα καθόμαστε σπίτι και θα περιμένουμε??? Ελπίζω να μη φάνηκα αρκετά σκληρη...

Ψαχνω ρε κοριτσια καθε μερα,συνεχεια.Το ιδιο βιωνει κ η μητερα μου.Εμεινε στα 50 της ανεργη,δεν την παιρνει κανεις λογω ηλικιας κ δεν μπορει να βγει ουτε σε συνταξη.

Σαν να βλεπω τον εαυτο μου.Κλαιει καθε μερα,η ψυχη μου ειναι μαυρη,δεν θελω να μιλαω σε κανενα,ποναω

Διαφημίσεις

Βρε μην σε παιρνει απο κατω η ζωη ειναι ωραια προσπαθεια θελει κανε οποιαδηποτε δουλεια μεχρι και σκαλες που λεει ο λογος να καθαριζεις.

Αμα καθωμαστε και κλαιμε την μοιρα μας δεν βγαινει τιποτα

Η ζωη ειναι χαμογελο:P

Ψαχνω ρε κοριτσια καθε μερα,συνεχεια.Το ιδιο βιωνει κ η μητερα μου.Εμεινε στα 50 της ανεργη,δεν την παιρνει κανεις λογω ηλικιας κ δεν μπορει να βγει ουτε σε συνταξη.

Σαν να βλεπω τον εαυτο μου.Κλαιει καθε μερα,η ψυχη μου ειναι μαυρη,δεν θελω να μιλαω σε κανενα,ποναω

Μπέμπα μου, μη σε παίρνει από κάτω, είσαι νέα κοπέλα. Εγώ είμαι 36 και ήδη αντιμετωπίζω τον ρατσισμό της ηλικίας (κι εγώ άνεργη είμαι). Ψάξε, υπάρχουν αγγελίες, ακόμη και για πωλήτρια (προσφατα είχα δεί μια εδώ στο site). Όταν "γυρίσεις" την κατάσταση και ψάξεις για κάτι άλλο καλύτερο, τα πράγματα θα πάνε μόνο προς το καλύτερο!

it's never too late to start all over again

εχει δικαιο η βικυ.ψαξε κατι για να βγαλεις τα εξοδα σου..

πωλητρια,σερβιτορα,ταμειας....κατι!!Νεα εισαι,σιγουρα κατι θα βρεις,και μπορεις παραλληλα να ψαχνεις κ δουλεια πανω στον τομεα που σπουδασες.

μην σε παιρνει απο κατω!!!

Sisika μου, λυπάμαι που το λέω, αλλά μου φαίνεται ότι παραχαϊδεύεσαι... Προφανώς όσοι το ξέρουν θα έχουν το νου τους, αλλά η ευθύνη της αποκατάστασής σου της επαγγελματικής βαραίνει αποκλειστικά εσένα... Έχεις πέσει ψυχολογικά, ενδεχομένως έχει μειωθεί η αυτοεκτίμησή σου, και αυτό δυστυχώς τείνει να απομακρύνει τους κοντινούς σου. Υποθέτω πως έχεις δύο μάτια, δυο αυτιά, δυο χέρια και δυο πόδια, σωστά? Έχεις και τις σπουδές σου, έτσι? Άρα είσαι φυσιολογικότατη και "εξοπλισμένη" για τη ζωή. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και όλα θα πάνε καλά. Δεν μπορεί να μην βρίσκεις ούτε πωλήτρια ούτε σερβιτόρα (τα επαγγέλματα που θυμόμαστε μόνο όταν έχουμε μεγάλη ανάγκη...). Δεν γνωρίζω άνθρωπο συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου που να έπρεπε να βγάλει κάποια χρήματα οπωσδήποτε και να μην έβρισκε κάτι να κάνει...

it's never too late to start all over again

Sisika μου, λυπάμαι που το λέω, αλλά μου φαίνεται ότι παραχαϊδεύεσαι... Προφανώς όσοι το ξέρουν θα έχουν το νου τους, αλλά η ευθύνη της αποκατάστασής σου της επαγγελματικής βαραίνει αποκλειστικά εσένα... Έχεις πέσει ψυχολογικά, ενδεχομένως έχει μειωθεί η αυτοεκτίμησή σου, και αυτό δυστυχώς τείνει να απομακρύνει τους κοντινούς σου. Υποθέτω πως έχεις δύο μάτια, δυο αυτιά, δυο χέρια και δυο πόδια, σωστά? Έχεις και τις σπουδές σου, έτσι? Άρα είσαι φυσιολογικότατη και "εξοπλισμένη" για τη ζωή. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και όλα θα πάνε καλά. Δεν μπορεί να μην βρίσκεις ούτε πωλήτρια ούτε σερβιτόρα (τα επαγγέλματα που θυμόμαστε μόνο όταν έχουμε μεγάλη ανάγκη...). Δεν γνωρίζω άνθρωπο συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου που να έπρεπε να βγάλει κάποια χρήματα οπωσδήποτε και να μην έβρισκε κάτι να κάνει...

Δεν νομιζω οτι ειμαι παραχαιδεμένη.Ειμαι αρκετα σκληρη και προσπαθω να ζηταω τα λιγοτερα απο τους αλλους.Αλλα πιστευω οτι μεσα σε μια σοβαρη σχεση που παει σε οικογενεια,δεν πρεπει να υπαρχει στηριξη και βοηθεια?

Το θέμα ειναι οτι λόγω παράλληλων σπουδών που κάνω,δεν μπορώ να δουλέψω full time ή βραδυ.

Αν υπάρχει θέληση ΌΛΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ!πηγα ξανά λύκειο στα 25 μου!δούλευα νύχτα κ έτυχε πολλές φορές να γυρίσω στις 5 απ την δουλειά να κάνω ένα ντουζ κ να διαβάζω μέχρι της 7 γιατί 8 έγραφα διαγώνισμα ή απλά για να μην παω αδιαβαστη.γυρνούσα σπίτι στις 2.30 κοιμόμουν μέχρι 5-6 μετά 1-2 ώρες διάβασμα κ έφευγα για δουλειά.μαθήτρια του 19,5 ΠAPAKAΛΩ!

Που όταν πήγαινα κανονικά σχολείο πάνω από 13,5 δεν ανέβαινε ο γενικός δεν ανέβαινε!

Όσο για τον σύντροφο σου...δεν μπορώ να πω με σιγουριά κατι αλλά είσαι σίγουρη ότι είναι αυτός που πραγματικά θες να ζήσεις μαζί του μια ολόκληρη ζωή.

Βέβαια κρατάω επιφυλάξεις γιατί ίσως στην ταραχή σου να γίνεσε υπερβολική.δηλαδή τι συμπαράσταση περιμένεις κ δεν την έχεις;

Πάντως η απόσταση σίγουρα ζορίζει τα πράγματα.

Μήπως είναι τύπος που εκδηλώνετε από κοντά καλύτερα;

Σας έτυχαν κ άλλες δυσκολίες ενώ είσασταν μαζί κ μένατε όμως μαζί;εκεί πως αντέδρασε;

Μπράβο κορίτσι μου για τη θέλησή σου και το κουράγιο σου!Απλά με θλίβει που τόσα χρόνια έκανα προσπάθειες,στερήσεις γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να γίνω κ γω κάτι σημαντικό,να προσφέρω...Περίμενα ψυχολογική στήριξη και βοήθεια στην ανεύρεση εργασίας.Αυτό.Τπτ άλλο.Εχει γνωριμίες και θα μπορούσε να συνεισφέρει.Του πα ναμπορέσουμε να βρω κάτι στην πόλημας,ώστε όταν ανέβω την άνοιξη να βρούμε σπιτάκι κ ν κάνουμε τη ζωή μας.

Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική ή όχι.