Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

cd χρωματα... το εξυπνο μωρό...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Βικάκι εγω το εχω αλλά σε dvd...μεσα εχει και το cd..

Να στο δωσω με χαρά

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να σε ρωτήσω είναι ξεχωριστό το dvd από το cd? Επίσης, στο dvd δείχνει τα τραγούδια όπως τα έχει το alter?

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Διαφημίσεις

κοριτσια απαντηστε και σε μενα.υπαρχει το dvd με τα χρωματα που δειχνει το αλτερ?γιατι σε ενα βιβλιοπωλειο που ειδα ειχε τα χρωματα αλλα σε κασετα και λεω αποκλειεται να ειναι τα ιδια.το θελω και εγω και δε μπορεσα να το βρω.

• 1 month later...

κορίτσια ψάχνω το dvd με τα χρώματα της μάγδας γιαννικου εδώ και καιρό και δε μπορώ να το βρώ

το έχει καμμια μανούλα να μου το γράψει και να μου το στείλει με δικά μου έξοδα????

1000 συγνώμη αλλά δεν το ειδα πως ρωτουσατε...

Ναι είναι τα χρώματα της Γιαννικου που δείχνει το αλτερ...

Το έδωσα στο Βικάκι και με 1000 ζόρια το αντέγραψε γιατί είχε ταλαιπωρηθεί αλλά παίζει

Με μεγάλη μου χαρά να σας τα δωσω και για τις Βορειοελλαδιτισες να σας τα στειλω με ταχυδρομειο.

Θα τα ξαναπουμε να κατσικωθω τωρα στο Βικάκι να μου βγάλει κοπιες γιατι το δικό μου μπλόκαρε και δεν αντιγράφει...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

1000 συγνώμη αλλά δεν το ειδα πως ρωτουσατε...

Ναι είναι τα χρώματα της Γιαννικου που δείχνει το αλτερ...

Το έδωσα στο Βικάκι και με 1000 ζόρια το αντέγραψε γιατί είχε ταλαιπωρηθεί αλλά παίζει

Με μεγάλη μου χαρά να σας τα δωσω και για τις Βορειοελλαδιτισες να σας τα στειλω με ταχυδρομειο.

Θα τα ξαναπουμε να κατσικωθω τωρα στο Βικάκι να μου βγάλει κοπιες γιατι το δικό μου μπλόκαρε και δεν αντιγράφει...

εγώ το θέλω πάντως

συννενοηθείτε ποια θα το γράψει και πείτε μου σε ποια να στείλω τα στοιχεία μου να μου το στείλετε μα το ταχυδρομείο:D

Διαφημίσεις

καλησπερα!και γω θα ηθελα.μου ετσειλε η βικη ενα και το εχει λιωσει η μικρη..αν μιλαμε για το ιδιο οκ!αλλιως θα ηθελα και το αλλο.ευχαριστω

Θα δουμε ποιος θα τα στειλει...δεν της το εχω πει ακομη...αυριο ...μακάρι να προλαβαινει να τα γράψει-της εχω κατσικωθει τελευταια με διάφορα...!!!δεν λεει οχι ποτε η Βικυ...ειναι ΠΑΝΤΑ προθυμη...- αλλιως θα δω που αλλου μπορω να τα αντιγράψω...

βρε κοριτσια μιλαμε για αυτο με τα μωρα?

''το εξυπνο μωρο μαθαινει τα χρωματα?''Υπαρχει dvd?

Το ψαχνω πολυ καιρο και ολο μου λενε για ενα αλλο με χρωματα των ζουζουνιων...

Αν ειναι αυτο με τα μωρα..και μπορειτε πειτε μου σας παρακαλω που το βρηκατε ή αν ειναι επικοινωνουμε να μου το στειλετε με ενα κουριερ για να μη σας ταλαιπωρω με τα εξοδα δικα μου φυσικα!!

Χιλια ευχαριστω!

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κι απο εμας ψαχνω κι εγω αυτο το dvd εδω και πολυ καιρο θα ηθελα αν μπορειτε να μου στειλετε κι εμενα ενα με δικα μου εξοδα φυσικα!οποτε το βλεπει στο αλτερ η μικρη την πιανει τρελα...χαχαχα

κορίτσια για να μην γίνει λάθος

λέω για αυτό το σπαστικό που λεέι

μωβ μωβ δες το μωβ το λουλουδάκι κ.ο.κ. με όλα τα χρώματα έτσι????

έχει πάθος η κόρη μου

με ζητησε κανεις????

ακουστε να δειτε.. Κι εγω εψαχνα το "το εξυπνο μωρό και τα χρωματα" της Μαγδας Γιαννικου. Συναντηθηκα με την Αγγελουδια και μου εδωσε τα χρωματα. Αλλα δεν ηταν αυτο που εψαχνα. Αυτο που εχω εγω (που πηρα απο Αγγελουδια) ειναι τα χρωματα απο τα ζουζουνια.

εγω εψαχνα (και φανταζομαι κι εσεις αυτο ψαχνετε) αυτό http://www.greekmusicshop.gr/eshop/product.php?productid=4741

το οποιο το ειδα στο saturn 17 ευρω.

Να σας πω του στραβου το δικαιο, ουτε που κοιταξα αν ειναι cd ή dvd..

αν καποια κοπελα το θελει και δεν μπορει να το βρει, μπορω να παω να κοιταξω, να της το παρω, οτι θελει... Απλα εμενα, μου φανηκαν πολλα λεφτα να δωσω για 10 τραγουδακια....

καλημερα!!!!

Και εγώ σε σιντι το έχω, δεν είχα βρει το ντιβιντι.

Να πω κάτι σχετικό με το θέμα σας? Στα καρφούρ βρήκα στο τμήμα δισκοπωλείου, μια κασετινα με 4 σιντι που έχουν 104 παιδικα τραγούδια και την ειχε 2 ευρώ!

Την ίδια κασετίνα την βρήκα στο μετρόπολις 18 ευρώ!

Εχει ωραία τραγούδια, αξίζει να την πάρετε!

Επίσης υπάρχει ένας ωραίος τρόπος να στέλνετε τα αρχεία με μειλ, και ας είναι μεγάλος όγκος, όποια ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ να της πω. Ετσι θα μπορέσετε να στείλετε με μειλ τα τραγουδάκια και να μη καθυστερείτε στέλνοντας το σιντι!

με ζητησε κανεις????

ακουστε να δειτε.. Κι εγω εψαχνα το "το εξυπνο μωρό και τα χρωματα" της Μαγδας Γιαννικου. Συναντηθηκα με την Αγγελουδια και μου εδωσε τα χρωματα. Αλλα δεν ηταν αυτο που εψαχνα. Αυτο που εχω εγω (που πηρα απο Αγγελουδια) ειναι τα χρωματα απο τα ζουζουνια.

εγω εψαχνα (και φανταζομαι κι εσεις αυτο ψαχνετε) αυτό http://www.greekmusicshop.gr/eshop/product.php?productid=4741

το οποιο το ειδα στο saturn 17 ευρω.

Να σας πω του στραβου το δικαιο, ουτε που κοιταξα αν ειναι cd ή dvd..

αν καποια κοπελα το θελει και δεν μπορει να το βρει, μπορω να παω να κοιταξω, να της το παρω, οτι θελει... Απλα εμενα, μου φανηκαν πολλα λεφτα να δωσω για 10 τραγουδακια....

καλημερα!!!!

ακριβως και εγω αυτο ψαχνω ...το αλλο που λες και εσυ το εχουν και οι πλανοδιοι πωλητες ειναι πιο παλιο και το βρισκεις ευκολα.

Αυτο με τα μωαρακι ομως ειναι που ψαχνουμε αλλα μου φαινεται ακριβο θα ρωτησω κανεναν πλανοδιο..

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Και εγώ σε σιντι το έχω, δεν είχα βρει το ντιβιντι.

Να πω κάτι σχετικό με το θέμα σας? Στα καρφούρ βρήκα στο τμήμα δισκοπωλείου, μια κασετινα με 4 σιντι που έχουν 104 παιδικα τραγούδια και την ειχε 2 ευρώ!

Την ίδια κασετίνα την βρήκα στο μετρόπολις 18 ευρώ!

Εχει ωραία τραγούδια, αξίζει να την πάρετε!

Επίσης υπάρχει ένας ωραίος τρόπος να στέλνετε τα αρχεία με μειλ, και ας είναι μεγάλος όγκος, όποια ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ να της πω. Ετσι θα μπορέσετε να στείλετε με μειλ τα τραγουδάκια και να μη καθυστερείτε στέλνοντας το σιντι!

Πειτε μου κ εμενα!Στα καρφουρ-μαρινοπουλος ή καρφουρ αποκλειστικα;Κπως μπορουμε να παρουμε τα αρχεια; Ευχαριστω!!!

Λοιπον για να αποκαταστησω την τάξη...

Το dvd της Γιαννικου με τα χρωμματα ειναι αυτό με τα μωρά που λεει ...μωβ, μωβ κλπ...ή καφε καφέ καφε...που παιζουν παιδάκια μισά απο τα οποια ειναι μωρά...

Κάπου εδω γινεται η παραξηγηση...στην τηλεόραση δειχνει το μωβ διαρκώς ενω το dvd εχει ολα τα χρωμματα καθως και καραόκε στο τελος...

Φυσικά ειναι αυτο που εδωσα στη Βικυ...δεν υπάρχει αλλο με χρωμματα καινουριο με μωρά...αυτο ειναι...