Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ!!!!!

Recommended Posts

Κορίτσια, σήμερα το χάραμα τα παίξαμε με τον άντρα μου, μας ήρθε "νταπλάς"!!! Κοιμόμασταν και ακούγεται ένα πολύ δυνατό "μπουπ" από την ενδοεπικοινωνία! Πεταγόμαστε πάνω "παναγία μου, λέω, έπεσε το παιδί", τρέχουμε στο δωμάτιο του μωρού δίπλα, ο μπέμπης μόλις είχε βάλει τα κλάματα. Ακούστε τί είχε κάνει: σκαρφάλωσε στα κάγκελα του κρεβατιού του κρεμάστηκε προφανώς και έπεσε από ύψος 1,20 - 1,30 στο πάτωμα (πλακάκι, χωρίς χαλί, δεν έχω στρώσει ακόμη!!!!!!!) Τον βρήκαμε στο πάτωμα σε στάση μπουσουλίσματος να κλαίει, πιο πολύ από φόβο παρά από πόνο, αφού δεν χτύπησε πουθενά! Την παραμικρή κοκκινίλα δεν έχει πουθενά, ούτε χέρι, ούτε πόδι, ούτε κεφάλι, τίποτα.... Με του που είδα τη σκηνή και φαντάστηκα τί είχε γίνει, άρχισαν να τρέμουν τα γόνατά μου. Είχα το μωρό αγκαλιά, ο άντρας μου του έδινε νερό κι εμένα τα πόδια μου έτρεμαν λες και είχα παρκινσον... Πώς σκαρφάλωσε θα μου πείτε.... Τα κάγκελα του φτάνουν μέχρι τον ώμο όταν είναι όρθιος στο κρεβάτι. Ούτε να φανταστούμε ποτέ ότι θα μπορούσε να σκαρφαλώσει! Λοιπόν, πάτησε το τερατάκι στο πάνω μέρος της πάντας (το καταλάβαμε γιατί είχε κάνει "γούβα"), έδωσε ώθηση, κρεμάστηκε προφανώς στο κάγκελο, έφυγε το κέντρο βάρους του σώματός του μπροστά και έπεσε στο πάτωμα!!! Ευτυχώς δεν έσκασε με το κεφάλι, από αυτό το ύψος στα πλακάκια!!! Αγιο είχε το παιδάκι μου!!! Δεν ξέρω πώς πρόλαβε κι έβαλε χέρια ή κάτι τελοσπάντων αλλά ούτε μία τόση δα κοκκινίλα δεν είχε πουθενά. Σα γατάκι τον βρήκαμε στο πάτωμα, με τα μάτια γουρλωμένα από φόβο και απορία, παρά να πονάει. Ένα κεράκι θα πάω να ανάψω που αποφύγαμε τα χειρότερα, δόξα τω Θεώ. Προσοχή κορίτσια στις πάντες των κρεβατιών, εγώ θα τις βγάλω σήμερα. Υποτίθεται τις είχα για να μην κουτουλάει στα ξύλα του κρεβατιού τώρα που σηκώνεται όρθιος, κι αυτός εν τέλει τις χρησιμοποίησε για να πέσει στο πάτωμα!!! Μεγάλη προσοχή, είναι τρομερά απρόβλεπτα τα μωρα... Κοντέψαμε να τρελλαθούμε πρωί πρωί...

Διαφημίσεις

Να σου πω και γώ αυτό φοβήθηκα πριν απο κανα μήνα που η δική μου άρχισε να σηκώνεται στην κούνια. Και δεν σου κρύβω οτι επειδή κοπανιέται πολύ στα κάγκελα της κούνιας σκεφτόμουν μήπως υπερέβαλλα και έπρεπε να τις ξαναβάλω τις πάντες.. Αλλα τώρα με αυτο που σας συνέβει ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΑΖΩ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΑΖΩ. Να χαίρεσαι τον μπομπιράκο σου και σας εύχομαι να μην σας ξαναλαχταρίσει...

fqXEp3.png

Το δικό μας θαύμα...! Νεφέλη μου σε λατρεύω είσαι η ζωή μου!

οκ αφου δεν επαθε τιποτα παλι καλα! αλλα τις παντες τις βγαζουμε οταν αρχισει να σηκωνεται για αυτο το λογο. το εχουμε αναφερει και σε αλλα θεματα αλλα τι να κανουμε ειναι τερατακια! περαστικουλια σε σενα γιατι εσυ την επαθες τη φρικη36_11_23.gif και μακαρι να μην ξαναδεις τιποτα τετοιο....

sig.jsp?pc=ZSzeb113&pp=ZCxdm490YYGR

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!