Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σταματούν τα συμπτώματα??

Recommended Posts

Μήπως ξέρετε βάσει προσωπικής σας εμπειρίας γιατί ενώ τις ημέρες που περίμενα να αδιαθετήσω είχα φοβερούς πόνους στη μέση και χαμηλά στην κοιλιά και λίγο πρισμένο στήθος, και σήμερα που είμαι στην 4η ημέρα καθυστέρησης το μόνο που έχω είναι να ανακατεύεται ελάχιστα το στομάχι μου? Εκανα χοριακή την Δευτέρα και ήταν 86. Θα έπρεπε να συνεχίζονται τα συμπτώματα?

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μην φοβάσαι chrissag

Έτσι ήμουν κι εγώ!

Την ημέρα που θα ερχόταν πονούσα όπως κάθε φορά, μετά σταμάτησαν!

Το μόνο που έμεινε ήταν το πρησμένο στήθος.

Τι άλλο έχεις?

Καλημέρα!

Μην φοβάσαι chrissag

Έτσι ήμουν κι εγώ!

Την ημέρα που θα ερχόταν πονούσα όπως κάθε φορά, μετά σταμάτησαν!

Το μόνο που έμεινε ήταν το πρησμένο στήθος.

Τι άλλο έχεις?

Για την ακρίβεια ... τίποτα πέρα από κάποιες ελάχιστες ενοχλήσεις κάτω χαμηλά, αλλά πολύ σπάνια, κάποια αύξηση υγρών και αυτό το ανακάτωμα. το στήθος μου πάντως δεν είναι τόσο πρησμένο όσο πριν.

Μια χαρά! Δεν πρέπει να έχεις πόνους!

Εμένα το πρώτο που με ρώτησε ο γιατρός ήταν αν πονάω!

Όταν είπα όχι είπε πως είμαι μια χαρά!

Τώρα για το στήθος δεν ξέρω να σου απαντήσω. Εμένα είναι μπαλόνι αλλά κάθε γυναίκα είναι διαφορετική.

Μπορείς να πας να κάνεις μια χοριακή και αν έχει διπλασιαστεί σε δυο μέρες από την προηγούμενη είναι όλα καλά

Μια χαρά! Δεν πρέπει να έχεις πόνους!

Εμένα το πρώτο που με ρώτησε ο γιατρός ήταν αν πονάω!

Όταν είπα όχι είπε πως είμαι μια χαρά!

Τώρα για το στήθος δεν ξέρω να σου απαντήσω. Εμένα είναι μπαλόνι αλλά κάθε γυναίκα είναι διαφορετική.

Μπορείς να πας να κάνεις μια χοριακή και αν έχει διπλασιαστεί σε δυο μέρες από την προηγούμενη είναι όλα καλά

Την Δευτέρα που είχα μιλήσει με τον γιατρό μου είχε πει να ξανακάνω χοριακή την Παρασκευή.

Διαφημίσεις

Εγώ όταν έμεινα έγκυος μετά την 6η εβδομάδα μου ξεκίνησαν όλα τα σύμπτώματα.Μιλάμε για όλα! (7-8 φορές την ημέρα εμετούς, ζαλάδες, λιποθυμίες, ημικρανίες και ότι άλλο υπάρχει!) Μέχρι τότε δεν είχα κάνενα απολύτως σύμπτωμα, ούτε καν της περιόδου με πρώτη μου χοριακή 65,5. Καλά εμένα το στήθος μου δεν είχε πρηστεί καθόλου τον πρώτο μήνα. Μην ανυσηχείς!

Κάθε οργανισμός αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά την εγκυμοσύνη. Να ξέρεις ότι τα συμπτώματα υποχωρούν όταν ακούσεις το μωράκι σου περίπου στην 19η εβδομάδα.

Με το καλό γλυκιά μου!:lol::lol::lol:

Εγώ δεν είχα σχεδόν κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Μετά την 6η εβδομαδα άρχισε να πρήζεται το στήθος μου και σιγά σιγά να μεγαλώνει και η κοιλίτσα μου. Και επίσης έναν κορεσμό με λίγο φαγητό. Οπότε σίγουρα τα συμπτώματα δεν ταυτίζονται σε όλες τις κοπέλες.

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

Αισθανομαι πολυ καλύτερα όταν ξέρω οτι ειναι φυσιολογικό. Να σας πώ την αλήθεια μου δεν θυμάμαι καθόλου τα συμπτώματα της πρωτης εγκυμοσύνης.:rolleyes:

σημερα πήγα και στην ενδοκρινολόγο γαι τον θυροειδή μου. Μου διπλασίασε τη δοση του φαρμακου αλλά εκανε και κάτι παλαβό εβγαλε απο το στήθος και γάλα ή για την ακρίβεια το λευκό υγρο που παράγουμε στην κύηση. Μου είπε πως οι ορμόνες μου δείχνουν να αυξάνονται!!! Μακάρι Παναγια μου να πάνε καλά ολα και με την χοριακή μου.

chrissag τα συμπτώματα σταματάνε και ξεκινά όποτε θέλουνε, μια έτσι μια αλλιώς, μη σκας καθόλου και μη σκέφτεσαι τι κάνουν τα συμπτώματα μόνο τις εξετάσεις να πιστεύεις - είμαι στην 30η βδομάδα κύησης και τα έχω πρόσφατα γι αυτό στα λέω από την πρόσφατη εμπειρία μου :D

Είναι τρεις και τους λατρεύω.

Αισθανομαι πολυ καλύτερα όταν ξέρω οτι ειναι φυσιολογικό. Να σας πώ την αλήθεια μου δεν θυμάμαι καθόλου τα συμπτώματα της πρωτης εγκυμοσύνης.:rolleyes:

σημερα πήγα και στην ενδοκρινολόγο γαι τον θυροειδή μου. Μου διπλασίασε τη δοση του φαρμακου αλλά εκανε και κάτι παλαβό εβγαλε απο το στήθος και γάλα ή για την ακρίβεια το λευκό υγρο που παράγουμε στην κύηση. Μου είπε πως οι ορμόνες μου δείχνουν να αυξάνονται!!! Μακάρι Παναγια μου να πάνε καλά ολα και με την χοριακή μου.

Αυριο δεν πας για την 2η χοριακη σου; Σου ευχομαι να ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!

vrowp3.png

cwGLp3.png