Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τί θα "αλλάζατε" στον σύντροφό σας?

motherof2

Recommended Posts

(Καταρχήν ελπίζω να μην υπάρχει ήδη αυτό το θέμα και γίνω ρόμπα όπως με την "Αμαρτία" ε!Νίκη :wink: )

Ας πω λοιπόν εγώ τί θα "άλλαζα", αν και δεν μου αρέσει αυτή η έκφραση ιδιαίτερα :P

Με τον σύζυγο μου είμαστε πολύ καλά θα έλεγα, δόξα το Θεό!!

Παραταύτα όπως και αυτόν τον ενοχλούν κάποιες συμπεριφορές-πτυχές του χαρακτήρα μου, έτσι και εμένα κάποια πράγματα μου κάθονται κάπως μεν, τα προσπερνάω αμέσως δε :wink:

Λοιπόν για αρχή θα ήθελα να "νευρίαζε"λιγο πιο πολύ. Είναι ο πλέον λογικός άνθρωπος, που για να βγει κάτι από το στόμα του θα πρέπει να το έχει σκεφθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.... Ως αποτέλεσμα δεν τσακωνόμαστε ποτέ -ευτυχώς- αλλά καμμιά φορά όταν έχω δίκιο και απλά δεν μιλάει και με κοιτάει σαν να μου λέει "έχεις δίκιο" αλλά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ, Ε! μου τη βιδώνει :evil:

Επίσης θα ήθελα κατα τον ίδιο τρόπο να "διεκδικούσε" κάποια πράγματα και εξηγώ... Στην Ελλαδάρα μας πολλές φορές αν δεν διεκδικήσεις σθεναρά τα αυτονόητα, δεν βρίσκεις το δίκιο σου είτε αυτό λέγεται μία υπόθεση της εφορίας πχ. μια αυθαίρετη χρέωση, είτε μια διένεξη μεταξύ φίλων λόγω διαφοράς απόψεων

Ε! λοιπόν όλα αυτά τα έχω αναλάβει εγώ γιατί ο καλός μου με τον ήρεμο και πράο χαρακτήρα του, δεν μπορεί να βρει το δίκιο του πουθενά γιατί πολύ απλά δεν του πολυδίνουν σημασία :wink:

Λόγω του χαρακτήρα του λοιπόν έχω ένα ακόμη "πρόβλημα", που του το έχω πει αλλά δεν βλέπω φως στον ορίζοντα :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Δεν μου λέει ότι με αγαπάει παρά μόνο αν τον ρωτήσω :evil: Μπορεί να μου το δείχνει με 1.000.000 τρόπους, να με έχει όντως κορώνα στο κεφάλι του, να με ποθεί και να με "κυνηγάει" σαν Γεναριάτικος γάτος συνεχώς :lol::lol::lol: αλλά δεν "μπορεί"να το πει μόνος του :roll:

τελοσπάντων το προσπερνάω και αυτό αφού το έχω συνηθίσει και το "διασκεδάζω" πλέον να τον ρωτάω συνέχεια... Τώρα λοιπόν θα έρθω στο "καυτό" :wink::wink:

Κορίτσια (και αγόρια) :!::!: ΔΕΝ ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν υπάρχει περίπτωση να του πω ότι θα βγω να πάω οπουδήποτε , αλλά οπουδήποτε, και να μου πει "Σε παρακαλώ μην πας γιατί δεν θέλω!"

Μπορώ να βγώ μόνη μου όποτε θέλω, με όποιους θέλω και ντυμένη όπως θέλω και όταν γυρίσω σπίτι απλά θα τον βρω να ροχαλίζει μακάρια :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ξέρω ότι πολλές και πολλοί θα μου πείτε ότι είμαι τρελλή που "διαμαρτύρομαι" :!: , απλά πιστεύω ότι ιδίως οι γυναίκες θέλουμε καμμιά φορά να "δούμε τη ζήλια στο βλέμμα" του συντρόφου μας ως επιβεβαίωση!

Μέχρι εκεί βέβαια και μην αρχίσουμε με ακρότητες γιατί θα βαρύνει πολύ το κλίμα και ειλικρινά δεν έχω τέτοιο σκοπό :D:D:D

αυτά προς το παρόν, δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Αν μου έρθει τίποτα θα επανέλθω δριμύτερη

:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μήπως έχουμε τον ίδιο άντρα ? μήπως έχει δίδυμο αδελφό ? :lol::lol: αν εξαιρέσεις το θέμα «διεκδίκηση» είναι σαν να ακούω την περιγραφή του δικού μού :twisted:

Πάντως motherof2 το θέμα της ζήλιας το έχω φιλοσοφήσει αρκετά……προτιμώ το καθόλου από το πολύ……..μια και έχω κακό προηγούμενο με παλαιότερη σχέση που όχι δεν μπορούσα να πάω πρωϊ για καφέ με τις φίλες μου και να μην έχω μούτρα άλλα έπρεπε να δίνω και λόγο γιατί ήμουν κουρασμένη από την δουλειά και δεν μπορούσα να βγω μαζί του :shock::shock: ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ

Μήπως έχουμε τον ίδιο άντρα ? μήπως έχει δίδυμο αδελφό ? :lol::lol: αν εξαιρέσεις το θέμα «διεκδίκηση» είναι σαν να ακούω την περιγραφή του δικού μού :twisted:

Πάντως motherof2 το θέμα της ζήλιας το έχω φιλοσοφήσει αρκετά……προτιμώ το καθόλου από το πολύ……..μια και έχω κακό προηγούμενο με παλαιότερη σχέση που όχι δεν μπορούσα να πάω πρωϊ για καφέ με τις φίλες μου και να μην έχω μούτρα άλλα έπρεπε να δίνω και λόγο γιατί ήμουν κουρασμένη από την δουλειά και δεν μπορούσα να βγω μαζί του :shock::shock: ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ

Λες να μου λέει ότι πάει στη δουλειά και να έρχεται σε σένα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και ναι σίγουρα συμφωνώ μαζί σου στο θέμα ζήλιας, όσον αφορά το συγκεκριμένο παράδειγμα ΜΜΠΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ανατρίχιασα με τη σκεψη

Διαφημίσεις

Θα αλλαζα το κολλημα που εχει με την ταξη!! καταντα ψυχωση ωρες ωρες!! Κατα τα αλλα ειναι αψογος!

:lol::lol::lol::lol: για φαντάσου όμως να άφηνε σε όλο το σπίτι φορεμένες κάλτσες και πουκάμισα :wink::wink::wink:

(ευτυχώς και ο δικός μου είναι τακτικός!! δε μπορώ να πω :D )

Θα αλλαζα το κολλημα που εχει με την ταξη!! καταντα ψυχωση ωρες ωρες!! Κατα τα αλλα ειναι αψογος!

:lol::lol::lol::lol: για φαντάσου όμως να άφηνε σε όλο το σπίτι φορεμένες κάλτσες και πουκάμισα :wink::wink::wink:

(ευτυχώς και ο δικός μου είναι τακτικός!! δε μπορώ να πω :D )

Για το σπίτι μου λές??? :lol::lol::lol::lol:

Ρώτησα αν είναι υδροχόος motherfof2 γιατί συνήθως οι υδροχόοι δεν ζηλεύουν καθόλου!!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Ναι, αλλα του δικου μου δεν απεχει πολυ απ' το να χαρακτηριστει"εμμονη" Τον εχουν παρει χαμπαρι ακομη και στο γραφειο... Μπαινει σπιτι κι αρχιζει:" Αυτο τι δουλεια εχει εκει...αφου εδω το βαζουμε..." "Ποιος καθισε στο γραφειο μου;...ποιος μετακινησε το συρραπτικο;...

Θα σε πειραζε ν' αλλαξουμε θεσεις...εδω καθομαι εγω συνηθως...(το εχει κανει σε σπιτι που πηγαμε επισκεψη...σε αλλον προσκεκλημενο..., κοκκινησα σαν παπαρουνα) Γενικα ειναι: Μη μου τους κύκλους ταρατται!!"

Διαφημίσεις

Εμείς βρισκόμαστε στην άλλη άκρη!!!!! Η τάξη του σπιτιού μας είναι σαν το γεφύρι της Άρτας. Εγώ φτιάχνω εκείνος χαλάει και τα νεύρα μου κρόσια φυσικά... Όπως και να έχει και η υπερβολή σε χαλάει...

Jean μήπως ο δικός μου να κάνει μερικά μαθήματα στον δικό σου και το αντίστροφο... :wink::wink: Έτσι θα σωθούμε και οι δυό μας

dev277pr___.png

Eγώ το μόνο που θα άλλαζα είναι το επαγγελμά του και αυτό όχι επειδή δεν μου αρέσει αλλά για να είμαστε περισσότερο καιρό όλοι μαζί. Έφυγε όταν η μικρή ήταν 4 μηνών και όταν θα έρθει θα έναι 11! Θα χάσει τις καλύτερες στιγμές...:cry:

Όσο για το θέμα διεκδήκιση πιστεύω οτι οι άντρες υστερούν επειδή ίσως είναι πιο αγαθοί και έτσι αναγκαστικά πρέπει να βγάζουμε εμείς το φίδι απο την τρύπα :!:

Ματθίλδη 17/08/2007

Λουκάς-Ανδρέας 17/01/2010

υδροχόος είναι ο άντρας σου??

Εγώ είμαι υδροχόος και μπορώ να πώ ότι έχω παααρα πολλά κοινά με τον σύζυγο της motherof!!

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

εμενα μου τη δινει η ηρεμια του...για τα παντα..

-γιωργο πρεπει να κοψεις το γκαζον...

-ναι αγαπη μου θα το κοψω...

ζουγκλα το γκαζον..χατηρι δεν μου χαλαει παντως..

ειμαι τοσο νευρικη κ συνεχεια κατι κανω,δεν μπορω να κατσω λεπτο ακινητη(απο παιδι το εχω) κ αυτος ειναι τοσο ηρεμος κ χαλαρος που μου σπαει τα νευρα..ουτε να τσακωθουμε δεν μπορουμε,δεν υψωνει την φωνη του για τιποτα..μονο οταν χανει ο παναθηναικος..

ευτυχως ειναι νοικοκυρης μες στο σπιτι..

μεχρι σιδερο κανει..αλλα μου την δινει η ηρεμια του... :evil:

Διαφημίσεις

εμενα μου τη δινει η ηρεμια του...για τα παντα..

-γιωργο πρεπει να κοψεις το γκαζον...

-ναι αγαπη μου θα το κοψω...

ζουγκλα το γκαζον..χατηρι δεν μου χαλαει παντως..

ειμαι τοσο νευρικη κ συνεχεια κατι κανω,δεν μπορω να κατσω λεπτο ακινητη(απο παιδι το εχω) κ αυτος ειναι τοσο ηρεμος κ χαλαρος που μου σπαει τα νευρα..ουτε να τσακωθουμε δεν μπορουμε,δεν υψωνει την φωνη του για τιποτα..μονο οταν χανει ο παναθηναικος..

ευτυχως ειναι νοικοκυρης μες στο σπιτι..

μεχρι σιδερο κανει..αλλα μου την δινει η ηρεμια του... :evil:

Αχ πως σε καταλαβαινω...............κ εμεις τα ιδια ειμαστε!!!!!!!!!!!!

1) θα ήθελα όταν του λέω να κάνει μια δουλειά να την κάνει και όχι να περνάει 1 μήνας για να την κάνει ή να αναγκάζομαι στο τέλος να την κάνω εγώ γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα να του το λέω συνέχεια

2) θα ήθελα να σταματήσει πλέον να είναι το καλό παιδί στους τρίτους που λέει πάντα ναι και όταν τον πειράξει κάτι μου λέει "δεν πειράζει, δώσε τόπο στην οργή " .Βέβαια μετά απο 1 1/2 σχεδον χρόνο παντρεμένοι έχει κάνει κάποια βελτίωση και άρχισε και αυτός επιτέλους να μιλάει .

Κατα τα άλλα είναι τέλειως και έχουμε ένα σπίτι χωρίς προβλήματα :)

1) θα ήθελα όταν του λέω να κάνει μια δουλειά να την κάνει και όχι να περνάει 1 μήνας για να την κάνει ή να αναγκάζομαι στο τέλος να την κάνω εγώ γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα να του το λέω συνέχεια

2) θα ήθελα να σταματήσει πλέον να είναι το καλό παιδί στους τρίτους που λέει πάντα ναι και όταν τον πειράξει κάτι μου λέει "δεν πειράζει, δώσε τόπο στην οργή " .Βέβαια μετά απο 1 1/2 σχεδον χρόνο παντρεμένοι έχει κάνει κάποια βελτίωση και άρχισε και αυτός επιτέλους να μιλάει .

Κατα τα άλλα είναι τέλειος και έχουμε ένα σπίτι χωρίς προβλήματα :)

• 4 weeks later...

το μονο που θα αλλαζα στον αντρα μου,ειναι οτι ασχολειται συνεχεια με τον υπολογιστη,καθετε με της ωρες,πραγματικα αν ηξερα τη κολημα εχει δεν θα τον παντρευωμουνα.εκτος απο αυτο το ελλατωμα ειναι ο καλυτερος αντρας του κοσμου,με βοηθαει στο σπιτι(οποτε κοπει το ρευμα και δεν εχει υπολογιστη)χαχα,δεν μου χαλαει ποτε χατηρι,οτι ζητησω το εχω.

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

Αγκαλίτσα σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!

Το ίδιο κόλλημα έχει και ο άντρας μου με τον υπολογιστή, μόνο που εγώ το ήξερα και πριν τον γάμο. Καλά να πάθω!!!

Φαντάσου....εγώ στο σπίτι... εκείνος στο φαρμακείο....δεν μιλάμε στο τηλέφωνο....παρά on line...μέσω ενός προγράμματος.(πχ. θα φέρεις πάνες για τον μικρό γιατί τελείωσαν;...τι θα φάμε σήμερα;κλπ).

Κατά τα άλλα δεν έχω παράπονο, στο σπίτι με βοηθάει....αρκεί να το ζητήσω.....αλλιώς....ζήτω που καήκαμε.

Αχ πόσο σε νιώθω :cry: ... Μια από τα ίδια κι ο δικός μου :roll: Θα ήθελα επίσης να με βοηθούσε περισσότερο και με το σπίτι και το παιδί, αλλά δεν το βλέπω :evil:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Θα ήθελα πολύ να μη λερώνει τα καθαρά ρούχα που μόλις φόρεσε τρώγοντας...Ειδικά με μακαρόνια ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μη στάξει σάλτσα στη φανέλα...