Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ 3,5 ΕΤΩΝ ,ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ.ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΗΤΑΝ ΑΝΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!:confused:

Διαφημίσεις

Ρώτα και το γιατρό σου, βέβαια, αλλά αν βοηθάει και λίγο να το εκθέσεις λίγο περισσότερο στο κρύο. Μήπως είναι πολύ ζεστό το σπίτι σας? Μήπως την ντύνεις γενικά πολύ? Ξεκίνα, τώρα που θα κρυώσει ο καιρός, να την βγάζεις βόλτα με το κρύο (ντυμένο καλά εννοείται). Εμένα, για να καταλάβεις, τη χρονιά που ήταν δύο ετών, και τον πήγαινα βρεφική κολύμβηση το χειμώνα, ούτε που συναχώθηκε καθόλου. Εύχομαι περαστικά!

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι θέμα οργανισμού. Η μεγάλη μου τα τρία πρώτα χρόνια ήταν συνέχεια άρρωστη. Πέρσι ησυχάσαμε αρκετά. Η μικρή μου που πέρσι ήταν η πρώτη χρονιά της στον παιδικό, δεν αρρώστησε ιδιαίτερα, εντάξει λίγες μιξούλες, αλλά καμιά σχέση με τη μεγάλη. Θα δούμε φέτος τι θα γίνει. Υπομονή και μην σκεφτείτε να σταματήστε τον παιδικό για τις αρρώστειες(εκτός σοβαρού προβλήματος φυσικά). Έτσι δυναμώνει ο οργανισμός της. (χωρίς να είμαι ειδικός):wink:

74Qtp3.png2SeRp3.png

Διαφημίσεις

Της κουνιάδας μου η παιδίατρος της είπε να πλένει κάθε μέρα τα ρούχα του παιδιού μόλις γυρίζει από το σταθμό και πραγματικά από την χρονιά που το εφάρμοσε δεν αρρώστησε σχεδόν καθόλου. Και εγώ κορίτσια από πολύ μωρό μόλις τον πάω βόλτα κάπου ακόμα και εκείνη την ημέρα να φόρεσε τα ρούχα του δεν του τα φοράω δεύτερη φορά και όντως δεν μου αρρωσταίνει.2 φορές μου αρρώστησε μόνο. Κάντε το, προοφυλάσσονται αρκετα έτσι.

δυστηχως και εμεις τα ιδια... την 2η εβδομαδα αρρωστησαμε...

και οχι τπτ αλλο αλλα εχω και δυο νεογεννητα στο σπιτι...

λετε παντως αν τον στειλω βρεφικη κολυμβηση να γλιτωσουμε τπτ?

καμια αλλη ιδεα εχετε μανουλες????

tqj2p3.png vvtJp3.png

και εμεις τα ιδια γλυκεια μου!!!

ξεκινησε την κυριακη το βραδυ ενας τρελος πυρετος οπου συνεχιστηκε και την δευτερα... αναγκαστηκα να τον παω στον παιδιατρος ο οποιος δηλωσε πως δεν ειναι κατι ανησυχητικο... παντως μαθαινω πως σχεδον οοολα τα παιδακια του τμηματος απουσιαζουν!!!

ειναι η πρωτη μας φορα που παμε παιδικο και οχιτιποτα αλλο αλλα εκανε σαν τρελος την προηγουμενη εβδομαδα... ειχε ξετρελαθει!!!και τωρα αυτο του λεω και τον παρηγορεϊ:να μας πεσει ο πυρετουλης για να παμε "σχολειο"!!!

και μενα ολοι μου λενε πως αυτη τη χρονια θα ταλαιπωρηθω πολυ αλλα θα αναπτυξει πολλα αντισωματα για την επομενη χρονια του... υπομονη κοριτσια και αγορια...

θα το περασουμε κ αυτο:roll:

Ιάσονας, "Ο μικρός πρίγκιπας .. :-D μου"

αυτο με τα ρουχα δεν το ηξερα αλλα δεν μου φαινεται και παραξενο... εχει μια δοση λογικης... θα το εφαρμοσω απο σημερα κιολας!!!:D

Ιάσονας, "Ο μικρός πρίγκιπας .. :-D μου"

Κι εμείς αρρωστήσαμε! Στην τρίτη εβδομάδα του παιδικού και με αυτήν την αλλαγή του καιρού αποκτήσαμε μυξούλες και ανέβασε μέχρι 37,8. Για μια μέρα ευτυχώς μόνο!

Μέσα στο πρόγραμμα είναι αυτά. Όσον αφορά τα ρούχα που αναφέρετε πιο πάνω εγώ με το που θα μπουν μέσα στο σπίτι από το σχολείο ή τον παιδικό τις ξεντύνω και τα βγάζω στο μπαλκόνι να αεριστούν. Το να τα πλένω κάθε μέρα όπου κι αν πάνε μου φαίνετε πολύ "βαρύ".

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΖΕΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ?ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.:wink: