Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η βάφτιση της Μαρίλιας

afroditi_

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει!!!

Είναι πολυ όμορφα και πολύ ροζ το αγαπημενο μου:D

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!! Όλα είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!

Σκέφτομαι και εγώ να φορέσω στεματάκι στη μικρή μου πριν τη βάφτιση αλλα οι πιο πολλοί μου λένε ότι το φοράνε μετά τη βάφτιση αντί του καπέλου.Ποιές οι εντυπώσεις των καλεσμένων σου?

• 1 month later...
Να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!! Όλα είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!

Σκέφτομαι και εγώ να φορέσω στεματάκι στη μικρή μου πριν τη βάφτιση αλλα οι πιο πολλοί μου λένε ότι το φοράνε μετά τη βάφτιση αντί του καπέλου.Ποιές οι εντυπώσεις των καλεσμένων σου?

Καλησπερα. Συγνωμη για την καθυστερηση αλλα ειχα διαφορα τρεχαματα κ ειχα να μπω πολυ καιρο στο forum. Οσον αφορα στο στεφανακι εκτος του οτι ολοι οι καλεσμενοι το βρηκαν πολυ ομορφο κ χαριτωμενο, η δικη μου γνωμη ειναι οτι επειδη το κεφαλακι του μωρου μετα την βαπτιση του ειναι πολυ λαδωμενο, ''πρεπει'' να φορεσει, αν οχι το συνηθισμενο καπελακι, τουλαχιστον το λαδοπανακι του οποτε δεν ταιριαζει το στεφανακι.Σκεψου επισης οτι αν δεν φορεσει το λαδοπονακι στο κεφαλακι του οποιος παιρνει αγκαλια το μωρο θα γινεται σαν λαδοποντικας:lol::lol:.Αυτα κ ελπιζω να σε βοηθησα.

.png

Διαφημίσεις

Γερή και καλοφώτιστη η κορούλα σου!Τέλεια όλα όσα εκανες!Τα φουστανα΄κια από που τα πήρατε? Ετοιμάζω την βάφτιση τη ςμικρής μου και ξετρελάθηκα...

Γερή και καλοφώτιστη η κορούλα σου!Τέλεια όλα όσα εκανες!Τα φουστανα΄κια από που τα πήρατε? Ετοιμάζω την βάφτιση τη ςμικρής μου και ξετρελάθηκα...

Καλησπερα evita79,το φουστανακι κ τα παπουτσακια που φορεσαμε πριν απο τη βαπτιση το πηραμε απο το monsoon, και τα βαπτιστικα μας απο το καταστημα ''ταξιδευοντας''(http://www.papastavrou.gr.).Ελπιζω να σε βοηθησα κ σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια,με το καλο η βαπτιση σας.

.png

Εν τω μεταξυ σας εχω παραθεσει φωτο απο την βαπτιση μας, αλλα δεν σας εχω δωσει την παραμικρη πληροφορια για αυτην:oops::shock::oops::roll::oops::shock::roll::oops:.ΣΥΓΝΩΜΗ. Τι κουταμαρα!!!Λοιπον επανορθωνω(λιγο αργα βεβαια, αλλα δεν πειραζει) το μυστηριο εγινε στην Ιερα Μονη Πεντελης στις 13/09 κ το γευμα ακριβως απεναντι στο κεντρο ''ο τελης''. Ηταν ολα υπεροχα, απο τον καιρο, μεχρι την μικρη η οποια ακομα δεν εχω καταλαβει πως ηταν τοσο ευδιαθετη και πηγαινε σε ολους.:shock::shock: Το επισημο ονομα που της δωσαμε ειναι Μαρια-Ελενη αλλα την φωναζουμε Μαριλια. Αυτα τα ολιγα. Ευχομαι σε ολες τις μανουλες με το καλο οι βαπτισεις σας κ σε οσες το εχουν ηδη κανει να σας ζησουν τα μπουμπουκια σας.Γερα κ ευτυχισμενα ολα τους.:lol::lol::lol:

.png

Αγαπητά μέλη γειά σας!

το θέμα αυτό έχει κλειδωθεί.

Το αντίστοιχο θέμα βρίσκεται πλέον στο ParentsCafe.gr

Για να μεταφερθείτε εκεί, πατήστε σε αυτό το σύνδεσμο

89

θα σας οδηγήσει στο νέο φόρουμ, στο οποίο μπορείτε

είτε να κρατήσετε τον υπάρχον λογαριασμό σας/να τον μετονομάσετε

είτε να δημιουργήσετε καινούριο λογαριασμό.

Τα φόρουμ έχουν ξεχωριστές βάσεις δεδομένων και οι δημοσιεύσεις σας, ακόμα και αν κρατήσετε το ίδιο όνομα χρήστη, δεν θα συνδέονται μεταξύ τους.

To ParentsCafe.gr δημιουργήθηκε απο τους διαχειριστές του Parents.gr (ΕΕΕΓ) έτσι ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μελών για διασκέδαση και ψυχαγωγία, οι οποίες δεν ήταν δυνατόν να καλυφθούν απο την ΕΕΕΓ και την ιστοσελίδα parents.gr για οικονομικούς λόγους/λόγους του καταστατικού της. (Διαχειρίστρια του parentscafe.gr είναι η Μ.Στυλιανάκη, το parentscafe.gr όμως, δεν ανήκει στην ΕΕΕΓ)

Έτσι ώστε να γράψετε σε αυτό το τόπικ που παραθέτουμε,

θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο www.parentscafe.gr

- μέσω του εμαιλ που θα σας αποσταλεί ( η πιο σύντομη μέθοδος )

ή

- μέσω ειδοποίησης στον administrator(at)parents.gr

με το εξής κείμενο

"Διατηρώ τον εξής λογαριασμό με όνομα χρήστη : .... και θα ήθελα να μου τον ενεργοποιήσετε και στο parentscafe.gr / θα ήθελα να μου τον ενεργοποίησετε και στο parentscafe.gr και να μετονομάσετε και σε .....(νέο όνομα χρήστη) "

Η αλλαγή αυτή είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία του parents.gr σαν ενημερωτικό εργαλείο για τους γονείς και καθιστά δυνατή την συνέχιση της λειτουργίας του site.

Η βάση δεδομένων του parents.gr δεν μπορεί πλέον να δεχτεί τις δημοσιεύσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα και έτσι πλέον το περιεχόμενο που είναι ψυχαγωγικό ενώ και κείμενα/τόπικ κοινωνικής δικτύωσης έχουν μεταβιβαστεί στο νέο site το οποίο βρίσκεται σε άλλο σέρβερ και έχει την δική του ξεχωριστή βάση δεδομένων.

Περισσότερα για αυτό θα μπορέσετε να διαβάσετε εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=49781

Παρακαλούμε μην ανοίγετε στο parents.gr νέα παρεμφερή θέματα καθώς θα κλειδώνονται απευθείας

ευχαριστούμε!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...