Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

νονα -νονος φωτογραφιες

bebebo

Recommended Posts

Διαφημίσεις

η κορδελα που δενουν.αυτη την παραγγειλα απο το μαγαζι που πηρα το φορεμα και μου την ειχαν στολισει σαν παρασημο.οποτε καθομουν ξεκολουσα και αναγκαστικα επρεπε να βαλω κατι γιατι φαινοταν οι κολες.

την πληρωσα 10 ευρω,και ηταν και χαλια

P1010240.jpg

Διαφημίσεις

Πως έφτιαξες τη διακόσμηση του κουτιού? Πάρα πολύ ωραίο! Γενικά όλα είναι πολύ ωραία!!

Εγώ φτιάχνω τώρα μόνη μου τα προσκλητήρια της βάπτισης και θέλω να κολλήσω πάνω στο χαρτί πούλιες αλλά δε θέλω να ζαρώσει το χαρτί αλλά και οι πουλιες να κολλήσουν καλά. Μπορείς να μου προτείνεις μια λύση?

Πως έφτιαξες τη διακόσμηση του κουτιού? Πάρα πολύ ωραίο! Γενικά όλα είναι πολύ ωραία!!

Εγώ φτιάχνω τώρα μόνη μου τα προσκλητήρια της βάπτισης και θέλω να κολλήσω πάνω στο χαρτί πούλιες αλλά δε θέλω να ζαρώσει το χαρτί αλλά και οι πουλιες να κολλήσουν καλά. Μπορείς να μου προτείνεις μια λύση?

φτιαχω τετοια κουτακια ,καδρακια για τα παιδακια που γνωριζω για να περναει η ωρα μου.ειναι με τηντεχνικη της χαρτοπετσετας.

τη πεταλουδα την κολησα με την θερμοκολα.

βαλε λιγη θερμοκολα αν θες γρηγορο αποτελεσμα αλλιως την ξυλοκολα που εινια παχυρευστη απλα προσοχη στην ποσοτητα

Διαφημίσεις

Που θα τη βρώ? Πώς την απλώνεις?

την ξυλοκολα σε καταστηματα με χρωματα ,ζητα κρυσταλιζε

τν θερμοκολα πρεπει να εχεις το πιστολι που την ζεσταινει .στον γιο μου με θερμοκολλα ειχα κολησει διαφορα στην προσκληση

Διαφημίσεις

η λαμπαδα ναι μεν την πηρα ετοιμη αλλα δεν ειχε καμια σχεση αυτη που μου εστειλαν με αυτη που ειχα παραγγειλει οποτε ξυλωναμε και κολουσαμε με την αδερφη μου

P1010246.jpg

ο στολισμος για την κολυμπηθρα

P1010244.jpg

το σπιτακι για τα ρουχαλακια μου το ειχαν γεμισει με ροζ κρινους και τους εβγαλα και εβαλα πεταλουδες

P1010232.jpg

παω τωρα να ταισω την μικρη και τα υπολοιπα αυριο

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑΣ?

σου εστειλα πμ

ευχαριστω πολυ κοριτσια χαιρομαι που σας αρεσουν

bebebo μου αρεσαν κι εμενα ολα

για το κουτακι του σταυρου ειχα εκφρασει επισης την θετικη μου αποψη στο συγκεκριμενο θεμα που ειχες ανοιξει,

και απ οτι βλεπω ολα ειναι με νεραιδουλες και πεταλουδες σε πολυ πολυ γλυκο ροζ!!

με το καλο η Βαπτιση της μικρουλας

και φυσικα ενα μπραβο σε σενα, και σ οσους βοηθησαν!!