Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χρειάζομαι άμεση ΒΟΗΘΕΙΑ!Δεν θέλει να φάει

Zaxarenia

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες.

Είναι επείγον, όποια ξέρει να με βοηθήσει παρακαλώ.

Η μικρή μου ενώ ήταν μια χαρά, γελάκια κτλ ξαφνικά άρχισε να σπαράζει στο κλάμμα.

Βασικά να σας πω, έφαγε στις 5 απόγευμα και ξανά μετά απο δύο ώρες που ξύονησε αλλά ελάχιστα.Μετά, άλλες δύο φορες που προσπάθησα να την ταίσω δεν ήθελε, ρουφούσε λίγο, σταματούσε και με κοιτούσε και γελούσε και χάζευε γενικώς.

Πριν μια ώρα την έκανα μπαινιο με σκοπό να την ταίσω μετά για να κοιμηθεί.Όλα καλά μέχρι τη στιγμή που πήγα να την βάλω στο στήθος, οπότε και άρχισε να ουρλιάζει.

Δε μου φαίνεται να ποναει κάπου.Δεν ήθελε από καμία πλευρά να φάει.

τι συμβαίνει;;;

Σκέφτηκα μήπως δεν έχω γάλα,αλλά πίεσα τις θηλές και βγάζουν.

Θηλάζω αποκλειστικά.

Ευχαριστώ

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Διαφημίσεις

Ζαχαρενια μου μάλλον πρέπει να μας λίγες περισσότερες πληροφορίες

Ποσο είναι το μωράκι σου,αν του έχεις δώσει καθόλου γάλα (εστω και δικό σου) με μπιμπερό. Επίσης αν είνια κάτω των 40 ημερών πόσες πάνες βρέχει την ημέρα και τις μετρήσεις βάρους απο την γέννηση και μετά. Αυτα για αρχή...

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Ζαχαρένια καλησπέρα και να χαίρεσαι τη μικρούλα σου! Έχω κι εγώ μια 6 μηνών. Εσένα πόσο είναι? Σε ζηλεύω που θηλάζεις γιατί εγώ θήλασα μόνο 40μέρες ... Δεν είχα θηλές βλέπεις και η μικρούλα μου κουραζόταν και δεν ήθελε καθόλου το στήθος...Αυτό που περιγράφεις μας συνέβη κι εμάς όταν ήταν 4ων μηνών. Βέβαια έπινε μόνο ξένο. Μην πανικοβάλλεσαι όμως από την αρχή γιατί μπορεί να ήταν τυχαίο,

Εμείς ταλαιπωρηθήκαμε 2 μήνες περίπου γιατί η μικρή είχε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση η οποία της είχε δημιουργήσει οισοφαγίτιδα ( δηλ. φλεγμονή του οισοφάγου) και πόναγε όταν έτρωγε. Έτρωγε μόνο κοιμισμένη πράγμα που συμβαίνει γενικά στα μωράκια που πάσχουν από οισοφαγίτιδα. . . Κατά τα άλλα ήταν μες τη τρελή χαρά μέχρι τη στιγμή που θα της έβαζα το μπουκάλι στο στόμα ...Αν συνεχίζει και δεν τρώει μίλα με τον παιδίατρο μήπως της κάνεις καμία ουροκαλλιέργεια( Πολλά παιδάκια δεν έχουν όρεξη για φαγητό λόγω ουρολοίμωξης.) Εμείς το ψάξαμε πάρα πολύ μέχρι και την αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος εξετάσαμε αλλά τελικά πέρασε με φάρμακα και πολύ υπομονή... Όπως σου γράφω και πιο πάνω όμως μπορεί απλά να ήταν τυχαίο και η μικρούλα απλά να μην ήθελε να φάει. Η μπορεί να είναι κάτι άλλο πολύ πιο απλό.

Εύχομαι πάντως όλα να πάνε καλά με τη μπεμπούλα σου και προς θεού μην πανικοβάλλεσαι. Καλό βράδυ.

Καλησπέρα σε όλες.

Βασικά να σας πω, έφαγε στις 5 απόγευμα και ξανά μετά απο δύο ώρες που ξύονησε αλλά ελάχιστα.Μετά, άλλες δύο φορες που προσπάθησα να την ταίσω δεν ήθελε, ρουφούσε λίγο, σταματούσε και με κοιτούσε και γελούσε και χάζευε γενικώς.

Πριν μια ώρα την έκανα μπαινιο με σκοπό να την ταίσω μετά για να κοιμηθεί.Όλα καλά μέχρι τη στιγμή που πήγα να την βάλω στο στήθος, οπότε και άρχισε να ουρλιάζει.

Δε μου φαίνεται να ποναει κάπου.Δεν ήθελε από καμία πλευρά να φάει.

τι συμβαίνει;;;

Σκέφτηκα μήπως δεν έχω γάλα,αλλά πίεσα τις θηλές και βγάζουν.

Θηλάζω αποκλειστικά.

Ευχαριστώ

Επίσης να μας πεις ανα πόσες ώρες της δίνεις γάλα, αν την ξυπνάς για να την ταισεις ή αν περιμένεις να σου ζητήσει εκείνη...

Το ενδεχόμενο να μην έχεις γάλα αφου θηλάζεις αποκλειστικά κατα 99,9% δεν παίζει μην ανησυχείς!!!!!!

Μηπως της δίνεις πολύ συχνά και απλά δεν πεινάει? για δωσε μας κιαλλες πληροφορίες...

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Ζαχαρενια μου οντως, μην πανικοβαλεσσαι! Ελεγξε τη θερμοκρασια του παιδιου και αν ειναι οκ και ειναι ενταξει και στα υπολοιπα (δηλαδη ειναι ευδιαθετη, ζωηρη) τοτε ισως να ηταν τυχαιο περιστατικο! Ξερω πως ειναι δυσκολο να μην αγχωθεις, αλλα πρεπει! Κι αυτο στο λεει καποια που η μικρη της νοσηλευτηκε 2 φορες στο Παιδων δε ηλικια 3 μηνων (τωρα ειναι 6) και που απο εκει και επειτα, ειμαι πανω απο το παιδι κι ολα μου φαινονται "υποπτα".. :( Αυτο με το γαλα παντως το εχουμε κι εμεις, αλλα εμεις πινουμε ανεκαθεν ξενο (εγω δεν καταφερα να θηλασω ουτε 1 μερα, δυστυχως). Εκει που πιναμε 240 σε καθε γευμα, τωρα αν πιει 150, κανουμε παρτυ (κι αυτα τα 150 με το ζορι..). Υποθετω πως χορταινει επειδη τρωει και αλεσμενα. Γαλα τωρα πινουμε μονο πρωι και βραδυ. Δεν ξερω αν σε βοηθησα γιατι δεν διευκρινιζεις ποσο ειναι το μωρακι σου. Να ξερεις παντως πως εχουν κι αυτα τις μερες τους.. αλλες τρωνε του σκασμου κι αλλες παλι.....καθολου! Ειμαστε εδω για ο,τι χρειαστεις!

2411 konmar να σου ζησει.. εγω γεννησα στις 20/02! Εσυ?

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Φαίη,

Εγω 6/3/09 . Τώρα ξεκινησαμε εμείς στερεές τροφες και ακόμα το παλεύουμε ... Τραβηξατε κι εσείς ταλαιπωρία ε? Και η δικιά μου μόλις 6 ημερών ήταν όταν την τρέχαμε στο Αγλαία .... και εχω γίνει κι εγώ άρρωστη με το παιδί , ειδικά με το θέμα του φαγητού...

Ευχομαι να είναι πάντα γερά τα μωράκια μας!!!

Καλησπέρα Φαίη,

Εγω 6/3/09 . Τώρα ξεκινησαμε εμείς στερεές τροφες και ακόμα το παλεύουμε ... Τραβηξατε κι εσείς ταλαιπωρία ε? Και η δικιά μου μόλις 6 ημερών ήταν όταν την τρέχαμε στο Αγλαία .... και εχω γίνει κι εγώ άρρωστη με το παιδί , ειδικά με το θέμα του φαγητού...

Ευχομαι να είναι πάντα γερά τα μωράκια μας!!!

Εμενα 6/3 ηταν η Π.Η.Τ. αλλα λογω σακχαρωδη διαβητη κυησης μπηκα νωριτερα, με ραντεβου.. Με το καλο λοιπον να συνηθισετε τις στερεες! Κι εμας υπαρχουν φορες που η μικρη δεν τις τρωει με τιποτα.! Υπομονη.. Εχουμε περασει γερο λουκι, αλλα δοξα το Θεο ολα ειναι καλα τωρα! Ευχομαι να ειναι ολα καλα και για εσας!

Φιλια!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Εμενα 6/3 ηταν η Π.Η.Τ. αλλα λογω σακχαρωδη διαβητη κυησης μπηκα νωριτερα, με ραντεβου.. Με το καλο λοιπον να συνηθισετε τις στερεες! Κι εμας υπαρχουν φορες που η μικρη δεν τις τρωει με τιποτα.! Υπομονη.. Εχουμε περασει γερο λουκι, αλλα δοξα το Θεο ολα ειναι καλα τωρα! Ευχομαι να ειναι ολα καλα και για εσας!

Φιλια!

Ευχαριστώ πολύ και σε σας όλα τα καλά ,

πόσα κιλά είναι η δικιά σου εμένα είναι 7kgr και 68 πόντους.

Είχα κι εγώ διαβήτη αλλά το έλεγξα με δίαιτα ... Ο άντρας μου δούλευε.. είναι της ηλικίας έλεγε...

αυτά ,

φιλια κι απο μας .

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ και σε σας όλα τα καλά ,

πόσα κιλά είναι η δικιά σου εμένα είναι 7kgr και 68 πόντους.

Είχα κι εγώ διαβήτη αλλά το έλεγξα με δίαιτα ... Ο άντρας μου δούλευε.. είναι της ηλικίας έλεγε...

αυτά ,

φιλια κι απο μας .

Ευχαριστουμε πολυ! Εμας ειναι 7,600 και 65 ποντους. Η δικια σου ειναι ψηλη, να την κανετε μοντελο! :);)

Εγω παλι εκανα ινσουλινη, αλλα παρ'ολ'αυτα δεν ρυθμιζοταν (τα εχω γραψει κι αλλου). Παντως εμενα ο αντρας μου δεν τολμουσε να με πειραξει για την ηλικια γιατι αφ'ενος τον αλλο μηνα γινομαι 23 και αφ'ετερου με περναει 7 χρονια! :) :) :)

Ζαχαρενια μου περιμενουμε να μας πεις πως παει το μικρακι!! :)

nDtZp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Σας ευχαριστω πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας!Δυστυχώς δεν ήμουν εδώ για να τις δω το βράδυ. Λίγο μετά που σας έγραψα και ενώ η μκρή κοιμόταν, ξύπνησε με κλάμμα και την πήρα αγκαλιά και προσπαθησα ξανά να την ταίσω. Δεν το δέχτηκε αμέσως αλλά τελικά έφαγε περίπου 10 λεπτά κανονικά.Σταμάτησε για λίγο και μετά έτρωγε-σταματούσε, όλο αυτό διήρκησε καμιά ώρα!!!Αλλά ήταν ήρεμη.:) Σήμερα έφαγε κανονικά μέχρι τώρα.

Αλλά και πάλι με παραξένεψε το χτεσινό.Αλλά ας απαντήσω στις ερωτήσεις σας για να καταλαβετε καλύτερα πως έχουν τα πράγματα.

Ποσο είναι το μωράκι σου,αν του έχεις δώσει καθόλου γάλα (εστω και δικό σου) με μπιμπερό. Επίσης αν είνια κάτω των 40 ημερών πόσες πάνες βρέχει τηΚαλημέρα κορίτσια! Σας ευχαριστω πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας!Δυστυχώς δεν ήμουν εδώ για να τις δω το βράδυ. Λίγο μετά που σας έγραψα και ενώ η μκρή κοιμόταν, ξύπνησε με κλάμμα και την πήρα αγκαλιά και προσπαθησα ξανά να την ταίσω. Δεν το δέχτηκε αμέσως αλλά τελικά έφαγε περίπου 10 λεπτά κανονικά.Σταμάτησε για λίγο και μετά έτρωγε-σταματούσε, όλο αυτό διήρκησε καμιά ώρα!!!Αλλά ήταν ήρεμη.:) Σήμερα έφαγε κανονικά μέχρι τώρα.

Αλλά και πάλι με παραξένεψε το χτεσινό.Αλλά ας απαντήσω στις ερωτήσεις σας για να καταλαβετε καλύτερα πως έχουν τα πράγματα.

Ποσο είναι το μωράκι σου,αν του έχεις δώσει καθόλου γάλα (εστω ν ημέρα και τις μετρήσεις βάρους απο την γέννηση και μετά.

Γεννήθηκε 6/6/09(3 μηνών και 6 ημερων), 3510.Βγήκαμε στις 11/6 3430.1ος μήνας: 4380, 2ος: 5195, 3ος: 5850.Πήρε ξένο γάλα 12ημερών και για μία βδομάδα(λόγω αλλεργίας μου) και δικό μου σε μπιμπερό πριν 2βδομάδες(από τη μαμά μου όταν έλειπα).

Εμείς ταλαιπωρηθήκαμε 2 μήνες περίπου γιατί η μικρή είχε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση η οποία της είχε δημιουργήσει οισοφαγίτιδα ( δηλ. φλεγμονή του οισοφάγου) και πόναγε όταν έτρωγε. Έτρωγε μόνο κοιμισμένη πράγμα που συμβαίνει γενικά στα μωράκια που πάσχουν από οισοφαγίτιδα. . . Κατά τα άλλα ήταν μες τη τρελή χαρά μέχρι τη στιγμή που θα της έβαζα το μπουκάλι στο στόμα ...Αν συνεχίζει και δεν τρώει μίλα με τον παιδίατρο μήπως της κάνεις καμία ουροκαλλιέργεια( Πολλά παιδάκια δεν έχουν όρεξη για φαγητό λόγω ουρολοίμωξης.)

Για ΓΟΠ πως το καταλαβαίνετε;;; :roll::oops: Βγάζει αρκετές φορές γαλατάκι μετά που έχει φάει, όχι πάντα.Ελπίζω να μην έχουμε απ' αυτό....:(

Έχουμε περάσει κολικούς και ακόμα έχουμε που και που...:-(

Ουρολοίμωξη δεν έχει, κάναμε την προηγούμενη βδομάδα καλλιέργεια.

Επίσης να μας πεις ανα πόσες ώρες της δίνεις γάλα, αν την ξυπνάς για να την ταισεις ή αν περιμένεις να σου ζητήσει εκείνη...

Τρώει περιπου ανά 2-3 ώρες.Δεν την ξυπνούσα μέχρι πριν μερικές μέρες, οπότε και πήγαμε στην παιδίατρο και μας είπε ότι δεν πηρε πολυ καλό βάρος υτό το μήνα.Βασικά πηρε 655γρ.Και αν συνεχίσει έτσι λέει θα πρέπει να της δώσω και συμλήρωμα...:twisted:δε Θέλω!Τη μέρα λοιπόν αν περάσουν πάνω από 3 ώρες την ξυπνάω για να φάει.Είναι λάθος;;;

Ζαχαρένια, το μωρό σου είναι 3 μηνών αν δεν κάνω λάθος.

Αφού αποκλείσεις τυχόν ελαφριά ίωση και ΓΟΠ, τότε μάλλον θα είναι κάποια απεργία θηλασμού.

Ναι, 3μηνών...που το ξέρεις;;;:roll:Ίωση δεν έχει, για ΓΟΠ δεν ξέρω.Αυτό με την απεργία δεν το πολυκατάλαβα...:roll::oops:

Ελπίζω να βοήθησα...Σας ευχαριστω πάντως κορίτσια!!!:-D

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Ναι, 3μηνών...που το ξέρεις;;;:roll:Ίωση δεν έχει, για ΓΟΠ δεν ξέρω.Αυτό με την απεργία δεν το πολυκατάλαβα...:roll::oops:

Το μάντεψα.... Αφού έχεις κάνει κι άλλα ποστ και αναφέρεις πόσο είναι.....

Αν αποκλείσεις και τη ΓΟΠ (αν το δει κάποιος καλός παιδίατρος θα καταλάβει) τότε μόνο η απεργία σου μένει.

Διάβασε το λινκ που σου έβαλα παραπάνω που αναφέρουν κι άλλες μαμάδες που τα μωρά τους απεργούσαν. Επίσης δες κι εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Θηλάζει όταν κοιμάται ή όταν την κάνεις βόλτες αγκαλιά; Μήπως παίρνει και μπουκάλι και έχει σύγχιση θηλών;

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Το μάντεψα.... Αφού έχεις κάνει κι άλλα ποστ και αναφέρεις πόσο είναι.....

:lol: Σωστά...

Αν αποκλείσεις και τη ΓΟΠ (αν το δει κάποιος καλός παιδίατρος θα καταλάβει) τότε μόνο η απεργία σου μένει.

Διάβασε το λινκ που σου έβαλα παραπάνω που αναφέρουν κι άλλες μαμάδες που τα μωρά τους απεργούσαν. Επίσης δες κι εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Θηλάζει όταν κοιμάται ή όταν την κάνεις βόλτες αγκαλιά; Μήπως παίρνει και μπουκάλι και έχει σύγχιση θηλών;

Για ΓΟΠ δεν ξέρω.Δεν ξέρω καν πως διακρίνεις αν έχει...

Θα διαβάσω ξανά για την απεργία,το πρωί δεν το πολυκατάλαβα,αλλά ήμουν και βιαστική.

Το πρωί, όταν ξυπνήσει ξαπλώνουμε στο κρεβάτι και θηλάζει.Προς το τέλος κοιμάται.Την υπόλοιπη μέρα θηλάζει ενώ είναι ξύπνια.Ϊσως καμιά φορά ξαπλώνουμε και το μεσημέρι,πάντως τρώει ξύπνια.Μπουκάλι δεν παίρνει.

Μόνο όταν έλειψα πριν 2 βδομάδες για μερικές ώρες την τάιζε η μαμά μου με δικό μου γάλα και 12ημερών που πήρε ξένο.

Αυτα...πριν λίγο μου γκρίνιαξε πάλι πριν φάει....:cry:

Τι να συμβαίνει ρε γμτ...:roll::(

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Ζαχαρενια μου εισαι απο τις τυχερες μανουλες που καταφεραν να θηλασουν κι αυτο ειναι σημαντικο. Σου απαντω σε ο,τι αφορα τη ΓΟΠ μιας κι εγω δεν καταφερα να θηλασω, οποτε μαλλον θα σε μπερδεψω αν ανακατευτω σε χωραφια που δεν γνωριζω! Η δικια μου η μπεμπα απο οταν γεννηθηκε εβγαζε τις γνωστες σε ολες τις μαμαδες "γουλιτσες".. Οταν ηρθε η μερα να φυγουμε απο το νοσοκομειο ο παιδιατρος που την παρακολουθουσε μας συμβουλευσε να παρουμε αντιαναγωγικο γαλα και πραγματι ετσι εγινε! Απλα σε εμας δεν "δουλεψε" και οι γουλιες αντι να ελαττωνουν, γινανε περισσοτερες και μεγαλυτερες.. Ετσι, σε συνενοηση με τον δικο μας παιδιατρο πηγα και της εκανα εναν υπερηχο στομαχου οπου και διαπιστωθηκε οτι εχει ΓΟΠ. Μετα μπηκαμε σε αγωγη με epadoren (ειναι ενα σιροπακι) αλλα το πηραμε μονο 6 μερες γιατι μετα χρειαστηκε να νοσηλευτουμε στο νοσοκομειο για αλλο λογο, οποτε το σταματησαμε μιας και επαιρνε ηδη πολυ ισχυρη αγωγη (για αλλο πραγμα βεβαια). Να σημειωσω βεβαια πως δεν προλαβα να δω βελτιωση με το σιροπι, αλλα το ξαναλεω, το πηραμε μονο 6 μερες, ισως ηθελε παραπανω καιρο για να δρασει. Μεγαλη βελτιωση εχω δει απ'οταν αρχισαμε τις στερεες, αλλα υπαρχουν μερες που βγαζει ακομα (μικρες πια) γουλιες! Ελπιζω να βοηθησα. Να μην αγχωνεσαι και να εχεις κατα νου πως με το θηλασμο κανεις ο,τι καλυτερο μπορεις να φανταστεις στο παιδακι σου!

Για ο,τι αλλο χρειαστεις, ειμαι εδω!

Φιλια!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

Αγαπητή Ζαχαρένια ,

κατ'αρχήν μπράβο σου που θηλάζεις . Εγώ θήλασα την κόρη μου 5 μήνες και τον γιο μου μέχρι τον τέταρτο έβγαζα το γάλα μου με θήλαστρο γιατί ήταν πρόωρο και δεν είχε δύναμη να θηλάσει.

Κατ' αρχών μην αγχώνεσαι. Είναι πολλές φορές φυσιολογικό το μωρό να μην θέλει να φάει την στιγμή που νομίζουμε εμείς πως είναι η ώρα του να φάει. Χαίδεψε το λίγο να ηρεμίσει και προσπάθησε αργότερα.Τα μωρά που θηλάζουν πρέπει να τρώνε όποτε θέλουνε και όσο θέλουνε κάθε φορά.

Αν δεν έχει πυρετό και είναι ζωηρή και χαρούμενη μην ανησυχείς καθόλου, όταν πεινάσει θα φάει.

Αν είναι γκρινιάρικο τότε ίσως υπάρχει ίωση ή οισοφαγική παλινδρόμιση. Στην δεύτερη περίπτωση αμέσως μετά το γεύμα να βάζεις το μωρό σε κρεβατ΄πακι με κλίση ( βάλε μιά κουβερτούλα κάτω από το στρώμα να πάρει κλίση το στρώμα. Σε κάθε περίπτωση αν το μωρό γκρινιάζει και κλαίει μίλησε και με τον παιδίατρο σου. όμως μην αγχώνεσαι με το φαι ,αφού θηλάζεις αποκλειστικά σίγουρα έχεις γάλα

Για ΓΟΠ πως το καταλαβαίνετε;;; :roll::oops: Βγάζει αρκετές φορές γαλατάκι μετά που έχει φάει, όχι πάντα.Ελπίζω να μην έχουμε απ' αυτό....:(

Έχουμε περάσει κολικούς και ακόμα έχουμε που και που...:-(

Ουρολοίμωξη δεν έχει, κάναμε την προηγούμενη βδομάδα καλλιέργεια.

Καλησπέρα Ζαχαρένια,

τα συμπτώματα της ΓΟΠ είναι συνήθως τα εξής :

επίμονες γουλίτσες ή εμετούς ,ελλιπή πρόσληψη βάρους , αναπνευστικά προβλήματα ή και δυσφορία κατά τη σίτιση.

Εάν το μωράκι κάνει μόνο γουλίτσες μην ανησυχείς , όλα τα βρέφη κάνουν ημερησίως έως και 70 φορές ΓΟΠ λόγω ανωριμότητας του ανωτέρου πεπτικού σωλήνα χωρίς απαραίτητα να έχουν πρόβλημα.

Εάν το μωρό δυσφορούσε κατά την κατάποση θα έκλεγε και θα τεντώνονταν προς τα πίσω.

Απ ότι περιγράφεις δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο

... Παρακολούθησε το και μην ανησυχείς

Ευχαριστουμε πολυ! Εμας ειναι 7,600 και 65 ποντους. Η δικια σου ειναι ψηλη, να την κανετε μοντελο! :);)

Εγω παλι εκανα ινσουλινη, αλλα παρ'ολ'αυτα δεν ρυθμιζοταν (τα εχω γραψει κι αλλου). Παντως εμενα ο αντρας μου δεν τολμουσε να με πειραξει για την ηλικια γιατι αφ'ενος τον αλλο μηνα γινομαι 23 και αφ'ετερου με περναει 7 χρονια! :) :) :)

:lol:

χα χα θα το πω στον δικό μου για να μην λέει .. Μικρομάνα έ?

Μπράβο σου που το αποφάσισες έτσι νωρίς . Εμείς είμαστε στα 30 και κάτι ...

Όσων αφορά τη ΓΟΠ είσαι τυχερή που έφτασες μέχρι το Epadoren στη δικιά μου δεν έκανε τίποτα και εδώ και 2 μήνες της δίνω Laprazol το οποίο δεν κυκλοφορεί καν σε σιρόπι διότι φυσικά δεν είναι για παιδιά ... Έπειτα από απανωτές επισκέψεις σε παιδογαστρεντερολόγους και παιδίατρους καταφύγαμε σε αυτό σαν έσχατη λύση για να μην αφυδατωθεί το παιδί.

Καλημέρα κορίτσια, η μικρή μου επανήλθε χτες!:D

Έφαγε κανονικά σε όλα τα γεύματα χωρις γκρίνια κτλ....ευτυχως!Φτου-φτου να μη μας ματιάσω! :lol:

Ζαχαρενια μου εισαι απο τις τυχερες μανουλες που καταφεραν να θηλασουν κι αυτο ειναι σημαντικο.

Ναι, το γνωρίζω αυτό και χαίρομαι ιδιαίτερα.Και θέλω πολύ να συνεχίσω έτσι...ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Για ο,τι αλλο χρειαστεις, ειμαι εδω!

Φαίη μου σ'ευχαριστώ πολύ! :D

Καλησπέρα Ζαχαρένια,

τα συμπτώματα της ΓΟΠ είναι συνήθως τα εξής :

επίμονες γουλίτσες ή εμετούς ,ελλιπή πρόσληψη βάρους , αναπνευστικά προβλήματα ή και δυσφορία κατά τη σίτιση.

Εάν το μωράκι κάνει μόνο γουλίτσες μην ανησυχείς , όλα τα βρέφη κάνουν ημερησίως έως και 70 φορές ΓΟΠ λόγω ανωριμότητας του ανωτέρου πεπτικού σωλήνα χωρίς απαραίτητα να έχουν πρόβλημα.

2411Konmar, δε νομίζω να έχει ΓΟΠ οπως μου τα λες. Γουλίτσες κάνει, ελάχιστη συνήθως ποσότητα και σπάνια.Για αναπνευστικά και δυσφορία κατά τη σίτιση δεν το συζητώ...δεν έχει. Για την ελλιπή πρόσληψη βάρους...:roll:

να προβληματιστώ;;; Μπα...:roll: Θα δούμε την Παρασκευή τι γίνεται με το βάρος της.:-D

Πάντως σας ευχαριστώ και πάλι!!!:-D

4BMSp3.pngzHf1p3.png