Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

marshmallows

mkatsanevaki

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα.

Ετοιμαζω πυρετωδως τη βαφτιση της κορης μου και ψαχνω marshmallows αλλα δεν βρισκω χυμα. Εχω αγορασει ολα τα υλικα απο το veryniceday αλλα δεν εχουν, ουτε μεσω του Παπανδρεου μπορω να βρω....Θα με βοηθουσε απεριοριστα καθε πληροφορια. Επισης θα ηθελα τη γνωμη σας για κατι... Μετα το μυστηριο θα κανουμε τραπεζι και εκει θα υπαρχει μπουφες γλυκων. Σκεφτομαι μηπως δωσω κατι συμβολικο για γλυκο στην εκκλησια ετσι για το καλο και οχι κανονικο γλυκό, αλλα δεν θελω και να παρεξηγηθω οτι το κανω απο τσιφουτια... Σκεφτομαι να βγαλω ενα μεγαλο δισκο με λουκουμακια (για τα ΠΑΙΔΙΑ θα εχω τα marshmallows) για παραδειγμα. Τι λετε? καμια προταση?

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

Διαφημίσεις

καλή σου μέρα!

η γνώμη μου είναι να κεράσεις μετά τη βάπτιση αυτά που έχεις υπόψη σου και είναι πολύ ωραία και πρωτότυπα. όχι γιατί ίσως σε πουν τσιφούτα, αλλά νομίζω έτσι πάει. τα γλυκά μετά το φαγητό είναι ούτως ή άλλως απαραίτητο συνοδευτικό, όμως τα γλυκά μετά το μυστήριο είναι για το καλό, κερνάτε για το παιδάκι σας που μόλις βαφτίστηκε.

να σας ζήσει!!! :-D:-D:-D:-D:-D

σε ευχαριστω Κατια μου. Ξερεις γενικα δεν μ ενδιαφερει τι θα πει κοσμος. Αλλωστε ποτε δεν μπορεις να τους ικανοποιησεις ολους, απλα επειδη εδω οι μανουλες ειναι ψαγμενες θα ηθελα μια επιπλεον γνωμη... ωστε δεν το βρισκεις κακο το λουκουμακι...

Εγώ πάντως εκτός ότι αγόρασα από το Carefour μερικές σακούλες με marshmallows, παράγγειλα και μέσω e-bay.uk μισό κιλό τα οποία είναι αρκετά φτηνά. Περίπου μου πήγαν 3 λίρες συνολικά με τα μεταφορικά....Και περιμένω και πολύ ωραία γλυφιτζούρια επίσης που τα έκλεισα μέσω e-bay.uk..

εγώ από τα dia τα αγόρασα (σε χρωμα ηταν ροζ με ασπρο)και μερικά από το μάκρο(σε χρωμα ηταν ροζ, κιτρινο και απαλο γαλαζιο)

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Διαφημίσεις

έχουν και τα village cinemas candy corner και έχουν διάφορα marshmallows .. δεν ξέρω όμως πόσο τα έχουν το κιλό .. έχουν και κάτι απιστευτικά τιτανομεγιστοτεράστια m&m's ότι πρέπει για τα τσιπιρίκια .. και τους μεγάλους ;) .. μιαμ μιαμ .. :-P

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Nanouka μου τρεχουν τα σαλια ...τι περιγραφη.... αισθανθηκα οπως οταν βλεπω μαμαλακη. Λοιπον απ το village νοιζω πως δε συμφερει γμτ αλλα thanx anyway

θα στείλω το απόγευμα την αδερφή μου να τσεκάρει τιμές (άλλο που δε θέλει) και να μου φέρει δείγματα για να τσεκάρω ( και καλά ;) ;) ;) ) ) εάν χωράνε στα κουτάκια, πόσα χωράνε και φυσικά να τσεκάρω την ποιότητα βεβαίως βεβαίως .. :-P :-P :-P

.. Και θα σου πώ .. πάντως είναι για πολλά σλούρπ σλούρπ τα marshmallows :D

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

εγω τα πηρα απο την καβα της γειτονιας μου ειχε πολλα και διαφορα... ρωτησε σε καμια καβα οι περισοτερες εχουν ζαχαρωτα..

αν παντως καποια κοπελλα ειχε βρει λευκα πολυ θα χαιρομουν να ξερω απο που τα πηρε γιατι χρειαζονται και σε συνταγες...

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

• 2 years later...

Κορίτσια επαναφέρω το θέμα των marshmallows, δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλού αυτό που θέλω να ρωτήσω αλλά έχω την εξής απορία: Πουλάνε όλοι marshmallows που έχουν λίγο πολύ την ίδια εμφάνιση, είναι και στη γεύση όλα ίδια? Της ίδιας ποιότητας? Ξέρει καμμιά σας κάποιον που να έχει ποιό "ποιοτικά" ας το πούμε ζαχαρωτά αυτού του τύπου? θα κάνω για τη βάπτιση της κόρης μου ένα τραπέζι ευχών και θέλω να βάλω στα βάζα διαφόρων ειδών marshmallows μόνο που έχω την εντύπωση ότι όλα είναι ίδια. Εχει νόημα να τα αγοράσω από κάποιο καλό ζαχαροπλαστείο ή όλοι τα προμηθεύονται από την ίδια πηγή?

bh6wp3.png

Gba0p3.png

Exo dokimasei kai afta tou jumbo kai einai ok. Alla exo faei se vaftisi kati alla pentanostima, alla eixan gefsi fraoula kai alla rodakino. Sxedia kai xromata de thimame alla logika se diafora pal tha itan. Stin idia vaftisi eixan kai kati maregkes roz se giales, oreotates ki aftes kai gia gliko mpiskota me zaxaropasta, poli omorfa, pentanostima kai prototipa. An thelete parapano plirofories, steilte pm gia na min exoume provlima. Einai ena poli psagmeno kai mallon oikonomiko magazi.

Emena pantos to loukoumaki de m aresei san idea, giati de m aresei kai kolaei kai sta dontia kai theleis oposdipote nero. Protimo maregkes, biskota kai cupcakes pou einai pio efkolofagota kai poli mourata!!

efi συμφωνώ μαζί σου ότι για γλυκό δεν κάνουν τα λουκούμια αλλά θέλω τα marshmallows για να γεμίσω τα βάζα να ομορφύνω το τραπέζι των ευχών. Για γλυκό στην εκκλησία έχω παραγγείλει ήδη μπισκότα με ζαχαρόπαστα όπως λες και μάλιστα από πολύ καλή πηγή. Κατέληξα εκεί αφού δοκίμασα διάφορα, η κοπέλα φτιάχνει πεντανόστιμα μπισκότα και κα-τα-πλη-κτι-κά cup-cakes και αναφέρομαι κυρίως στη γεύση γιατί από εμφάνιση λίγο πολύ όλοι τα καταφέρνουν. Με ενδιαφέρουν όμως και οι μαρέγκες και μάλιστα τις τελευταίες μέρες προσπαθούσα να βρω κανένα μαγαζί να πουλάει μικρά μαρεγκάκια για να γεμίσω ένα από τα βάζα του τραπεζιού των ευχών αν έχεις να μου προτείνεις καλό μαγαζί στείλε μου ένα π.μ. Σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

bh6wp3.png

Gba0p3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι έχει και ο Χατζηγιαννάκης (με τα κουφέτα)...........έχει σακούλα του κιλού περίπου 180 τμχ γύρω στα 10-15 ευρώ

http://www.123-mpomponieres.gr/c.Marsmeloou-Marshmallows.106188.html

Ναι, ξέρω ότι μπορώ να τα βρω σχεδόν παντού. Αυτό που ρωτάω είναι αν κάποιος έχει καλύτερη ποιότητα ή γεύση από τα κλασσικά που βρίσκουμε παντού. Σ' ευχαριστώ πάντως val80.

bh6wp3.png

Gba0p3.png