Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εχω πονακια

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες..απο χθες το βράδυ έχω κάτι πονάκια στο κέντρο της κοιλιάς προς τα κάτω..όχι πονάκια περιόδου, μικρα τσινηματα..είμαι στην 6 εβδομάδα..Σας έχει συμβει?τι μπορει να ειναι?η μητρα που μεγαλώνει μήπως?

Διαφημίσεις

μην αγχωνεσαι κ εγω τα είχα! αλλοτε όπως το λες, σαν τσιμπηματα κ άλλοτε σαν πονους περιοδου! αφου πηγαινα στο μπάνιο κ περιμενα οτι θα δω περιοδο!!!!!!!! αν θες όμως πάρε κ το γιατρο σου, για να σου φυγει το αγχος...

t7XLp3.png

Αυτο ειναι αληθεια πονακια εχουμε συχνα και ειδικα στη βδομαδα που αναφερεις.μοιαζουν με πονους περιοδου αλλα επειδη αυτα ειναι και ενδειξη συσπασεων καλο θα ηταν να ενημερωσεις το γυναικολογο σου μηπως και σου πει να σε δει καλου κακου.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

καλησπέρα,τα πονάκια που έχεις είναι φυσιολογικά το πρώτο τρίμηνο γιατι μεγαλώνει η μήτρα,μην ξεχνάς ότι μια ζωούλα μεγαλώνει εκει μέσα και προσπαθεί να βρει χώρο.και γω είχα ανησυχήσει και κυρίως ένιωθα τραβηγματακια από την δεξιά πλεύρα χαμηλά.να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη

Καλησπέρα! Εγώ είχα πονάκια σαν περίοδο στην αρχή. Ο γιατρός με είχε μαλώσει. Μου είχε πει ότι τα πονάκια αυτά είναι η προειδοποίηση της φύσης να καθίσω φρονιμα και να μη σηκώνω βάρη και τα λοιπά. Στην αρχή είναι ευαίσθητη η εμφύτευση και θέλει προσοχή. Εγώ νόμιζα ότι η εγκυμοσύνη θα ήταν απλή υπόθεση αλλά τελικά είσαι μαμά από την ώρα της σύλληψης και πρέπει να σκέφτεσαι κάθε στιγμή το καλό του μωρού σου. Πάντως με μένα πήγαν όλα καλά και το ίδιο εύχομαι και σε σας!;)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα και καλη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Είναι αλήθεια ότι μέχρι και τη 12 (για να μην πω μέχρι τη 14η) εβδομάδα υπάρχουν ένα σωρό προσαρμογές που γίνονται εσωτερικά στη μήτρα. Πρέπει να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Έτσι θα υπάρχουν πόνοι περιόδου, σουβλιές δεξιά, αριστερά και πολλές φορές θα τους νιώθεις μέσα στον κόλπο ή ακόμη και στη μέση. Σπάνια κρατάνε συνεχόμενα πέρα των 2 ωρών αλλά μπορούν να επανέλθουν αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Επίσης το στήθος σου θα δεις να πονάει πολλές φορές, να δινει κάτι σουβλιές λες και σου περνάνε χοντρή βελονα στο εσωτερικό. Άλλες μέρες θα είναι φουσκωμένο να σκάσει και άλλες μέρες ξεφούσκωτο. Είναι αλήθεια ότι θα υπάρχουν τόσα πρωτόγνωρα πράγματα και το τραγικό ότι θα τρομάζεις κάθε φορά όσο ποτέ. Συμφωνώ ότι πρέπει να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς καθόσον μέχρι το τέλος του 3ου μήνα θεωρείται ότι το έμβρυο δεν έχει ακόμη εμφυτευθεί πλήρως. Φυσικά όχι βάρη, όχι δουλειές στο σπίτι. Αν και σε γενικές γραμμές τα περισσότερα συμπτωματα στις εγκύους μοιάζουν πάρα πολύ για να μην πω ταυτίζονται παρόλα αυτά το πιο σωστό είναι να ενημερώνεις το γυναικολόγο σου για τα πάντα και να μη στηρίζεσαι στις γνώμες μόνο του φόρουμ. Φυσικά και δεν θα σου δώσει κάποια λάθος απάντηση αλλά πολλές φορές κάθε γυναίκα κάθε οργανισμός και κάθε εγκυμοσύνη μπορεί να έχει ιδιαιτερότητες που δεν αντιμετώπιζε άλλη κοπέλα. Όλες μας μιλάμε από την προσωπική μας εμπειρία και από όσα μας έχει πει ο δικός μας γυναικολόγος. Σου εύχομαι το Μάιο να κρατάς το μωράκι σου στην αγκαλιά σου

• 2 weeks later...

Κορίτσια είμαι 3 εβδομάδων και 6ημερών. Μόλις αυτες τις μέρες ανακάλυψα πως είμαι έγκυος και το επιβεβαιωσα σήμερα με άλλο ένα τεστ. Ακόμα δεν έχω καθυστέρηση, σε 3 μέρες δεν περιμένω. Εχω πονάκια περιιόδου. αλλοτε έρχονται, αλλοτε φεύγουν.Τα αισθάνομαι χαμηλά στον τράχηλο σχεδόν. Λόγο του ότι ακόμα δεν έχω καθυστέρηση φοβάμαι για βιοχημική κύηση επειδή το έμαθα νωρίς και γι' αυτό έχω τα πονάκια.

τι ειναι η βιοχημικη κυηση..?εγω χτες μετα απο μια βδομαδα καθυστερησης ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος !κι εχω κι εγω πονακια στη κοιλια εδω και μια βδομαδα!:P

siderenia και εγω ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα είμαι!Εκανα τεστ κ χοριακή την εβδομάδα που μας πέρασε και βγήκαν θετικά χωρίς καν να έχω καθυστέρηση! Κανονικά η περίοδός μου έπρεπε να έρθει στις 26/9. Εχω όμως πόνους στην κοιλιά λες και θα μου έρθει κανονικά περίοδος...και όλο ανησυχω. Ολοι μου λένε οτι είναι φυσιολογικά αλλά δεν μπορώ να μην ανησυχώ μέχρι να πάω στον γιατρό να με δει.Αυριο θα κάνω και μια δέυτερη χοριακή να δω πόσο έχουν αυξηθεί οι μονάδες...Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά υπομονή!!Θα τα λέμε σε λίγους μήνες αυτά και θα γελάμε!

GCb7p2.png

RZHyp2.png

Κορίτσια όσο έχετε πονάκια και μικροσυμπτώματα να είστε ήσυχες ότι όλα πάνε καλά. Αν σταματήσουν (χτυπάω ξύλο) να ανησησυχήσετε. Εμένα απ΄όταν σταμάτησαν τα συμπτώματα και είπα ηρέμησα δυστυχώς ξεκίνησαν τα άσχημα. Μακάρι να τα ξαναζήσει καμία άλλη κοπέλα και όλες οι εγκυμοσύνες να πηγαίνουν καλά

Διαφημίσεις

Βιοχημική θεωρείται η κύηση που σταματάει πολύ νωρίς, ώστε ενω ανιχνεύεται στο αίμα ή τα ούρα (στα τέστ ούρων και αίματος δηλαδή) το έμβρυο παλινδρομεί πριν προλάβεις να το δεις καν στον υπέρηχο.

Η δικιά μου χοριακή 7 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο ήταν 3,75. Αρνητική δηλαδή. Ομως είχα 3 θετικά τεστ και όταν μίλησα με την εταιρία των τεστ μου είπαν ότι είναι τόσο ευαισθητα τα τεστ που μπορεί να ανιχνεύσουν από την αρχη την εγκυμοσύνη. Δεν ήξερα τι να πιστέψω, είμαι, δεν είμαι...Τελικά έκανα clear blue χτες και σήμερα το πρωί (2-3 μέρες νωρίτερα) και είναι θετικότατα!! Με 5 θετικά εχω αρχίσει να πιστεύω ότι έκαναν λάθος την χοριακή μου από το μικροβιολογικό ή ότι ήταν πολύ νωρίς.

μπορεί να ήταν σχετικά νωρίς.Εγω την έκανα 4 μέρες πρίν την περίοδο και μου βγήκε 32.4 Πήγαινε να κάνεις πάλι αύριο και θα δείς πόσο θα έχει ανέβει!

GCb7p2.png

RZHyp2.png

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Koριτσακια καλησπερα,ευχομαι σε ολες τις εγκυουλες γερα μωρακια και σε μας που προσπαθουμε συντομα με ευχαριστα νεα!!!..θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια,αυτα τα πονακια χαμηλα στην κοιλια που μοιαζουν αρκετα με εκεινα της περιοδου,αλλα και πονος χαμηλα στην μεση ειναι συμπτωματα που ξεκινουν νωρις????εννοω πριν την καθυστερηση???ΔΕΝ περιμενω στις 16-17/11 και μερικες μερες εχω αυτα τα πονακια!!!Ευχαριστω εκ των προτερων...

kalispera.me lene mairh kai eimai neo melos edw.eimai sthn 8 evdomada twra kai exw kai gw ayta ta ponakia xamila kai psilofovamai giati einai to prwto mou nini opote katalavenete.:confused: oti kai na niwsw me pianei panikos.ti na kanw na mou fygei to agxos? kai o giatros mou akoma mou leei na mhn anhsyxw.filia se oles

:roll:

Koριτσακια καλησπερα,ευχομαι σε ολες τις εγκυουλες γερα μωρακια και σε μας που προσπαθουμε συντομα με ευχαριστα νεα!!!..θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια,αυτα τα πονακια χαμηλα στην κοιλια που μοιαζουν αρκετα με εκεινα της περιοδου,αλλα και πονος χαμηλα στην μεση ειναι συμπτωματα που ξεκινουν νωρις????εννοω πριν την καθυστερηση???ΔΕΝ περιμενω στις 16-17/11 και μερικες μερες εχω αυτα τα πονακια!!!Ευχαριστω εκ των προτερων...

ΑΡΓΥΡΩ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!

kalispera.me lene mairh kai eimai neo melos edw.eimai sthn 8 evdomada twra kai exw kai gw ayta ta ponakia xamila kai psilofovamai giati einai to prwto mou nini opote katalavenete.:confused: oti kai na niwsw me pianei panikos.ti na kanw na mou fygei to agxos? kai o giatros mou akoma mou leei na mhn anhsyxw.filia se oles

:roll:

ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΕΣ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ!!!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΗΣ!!!ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 3Ο ΜΗΝΑ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!

ΑΡΓΥΡΩ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!

ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!...ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΙΑ!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!:lol::lol::lol:....!!