Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ *****

Recommended Posts

Γειά σας.

Εχω ένα παιδάκι 14 μηνών και είμαι σε αναζήτηση βρεφονηπιακού στήν περιοχή Πειραιάς-Φάληρο. Είδα το***** και ενώ ένθουσιάστηκα από τις υπέροχες εγκαταστάσεις του νεοκλασικού, μου φάνηκε πολύ μικρός ο χώρος των βρεφονηπίων που φιλοξενεί 2 τμήματα των 8 παιδιών. Μήπως έχει συνεργαστεί κάποιος να με διαφωτίσει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 8 months later...

Διαφημίσεις

Ειχα την κορη μου, τωρα 2,2 μηνων στο βρεφικο στο Ν.Φαληρο απο τον Σεπτεμβριο. Μετακομιζουμε Χαλανδρι και το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι την περνουμε απο εκει.... Πηγα με αμφιβολιες, με καχυποψια και τωρα μονο που σκεφτομαι οτι φευγουμε μου ερχεται να κλαψω,..Μπορουσα να παω οποιαδηποτε ωρα απροειδοποιητα, παντα ολες ηταν με το χαμογελο απο την γλυκητατη διευθυντρια κα Δημητρα, την "δασκαλα" μας κα Ντεμη, κα Ευγενια και ολες τις αλλες κοπελες. Η Μελινα μου τις αγαπαει ολες οπως και το σχολειο της . Θα μας λειψετε πολυ....

Mel - Vi

Έχω φίλη που ήταν εκεί υπεύθυνη, αλλά έφυγε λόγω διορισμού στο δημόσιο. Μου είχε πει κάποια στιγμή σε συζήτηση, ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και γενικότερα είναι πολύ επιλεκτική η διοίκηση όσον αφορά το προσωπικό της. Και όχι επειδή είναι φίλη, αλλά δεν είναι άνθρωπος που θα ευλογούσε τα γένια της.

Kt0tp2.png NaAfp3.png