Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόνοι ωορηξίας για 5η-6η μέρα?

Recommended Posts

Καλημέρα. Είμαι στην 15η μέρα του κύκλου κι έχω πόνους ωορηξίας 5 μέρες. Γιατί συμβαίνει αυτό?....Μήπως ξέρετε να μου πείτε γιατί οι πόνοι είναι πάντα απ'την δεξιά μεριά?

Βάλε Παναγία μου, το χέρι σου, να πάνε όλα καλά...!!

Διαφημίσεις

και εγω μαι απο τα ιδια εχω! πονακια απο την αριστερη πλευρα,παντα,υγρα,και ολα αυτα,στην 8η ,9η,10η μερα του κυκλου.

Τα τεστακια ωορηξιας δεν δειχνουν τιποτα,προσπαθειες καναμε ολο το καλοκαιρι απο την 7η μερα μεχρι και την 17,αλλα μπεμπε...ιοκ!!!!!

λοιπον εχω μια υποψια=καπου διαβασα οτι οταν σε εναν κυκλο το ωαριο ειναι κυστικο(τζουφιο,δηλαδη),εκφυλιζεται νωριτερα,πριν την ωρα του,και μας δινει την εντυπωση οτι εχουμε ωορηξια....Μαλλον αυτο συμβαινει στην περιτωση μου.

ΝΑΔΙΜΟΠ,για σενα-η εχεις δυο και κραταει η ωορηξια πιο πολλες μερες,η ..κατι αλλο!!! μονο ο υπερηχος θα μας λυσει την απορια!!!!

Οπως και να εχει,ΣΕΞ..ΣΕΞ...ΣΕΞ.... συνεχεια! αυτο μπορει να μας σωσει,και να γινει επιτελους το θαυμα!!!

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

Χα,χα,χα,χα,χα!!!!

Ξεράθηκα στα γέλια Ναντιμοράκι μου, μόλις διάβασα το μήνυμά σου. Μη με παρεξηγήσεις που γελάω, δε γελάω με σένα αλλά με τον εαυτό μου που εδώ και 5 μέρες έχω κι εγώ πόνο στην αριστερή ωοθήκη.

Την προηγούμενη εβδομάδα θεωρητικά ήμουν στις γόνιμες (έκανα το καθήκον μου :oops::oops::oops::oops:) αλλά από το Σάββατο το βράδυ κι ενώ θεωρητικά οι γόνιμες είχαν τελειώσει μου άρχισαν τα πονάκια στην αριστερή ωοθήκη, τα οποία συνεχίζονταν μέχρι και χθες το βράδυ.

Προχθές άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες μήπως έμεινα έγκυος και είναι εξωμήτριο.

Άι στην ευχή θα τρελαθούμε τέλος πάντων.

Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι αυτά τα πονάκια που έχεις Ναντιμοράκι μου, όπως δεν ξέρω τι στην ευχή είναι και τα δικά μου πονάκια.

Θα δείξει.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

τι θυμηθηκα τωρα? μια φορα που ειχα παει για υπερηχο στην 12η μερα του κυκλου,μου λεει ο ιατρος οτι η ωορηξια μου θα γινει την επομενη μερα.Μα,του λεω εγω,ειχα εντονα τσιμπιματακια αριστερα και υγρα πολλα πριν 3 μερες,πως γινεται αυτο.

Εκεινος ηταν σιγουρος οτι η ωορηξια μου θα ειναι την επομενη μερα! και ειχε δικιο,γιατι ειδαμε τα ωοθηλακια(2) στον υπερηχο και δεν ειχαν σκασει ακομα!

Καλημέρα. Είμαι στην 15η μέρα του κύκλου κι έχω πόνους ωορηξίας 5 μέρες. Γιατί συμβαίνει αυτό?....Μήπως ξέρετε να μου πείτε γιατί οι πόνοι είναι πάντα απ'την δεξιά μεριά?

στο πρωτο σου ερωτημα δεν ξερω να απαντησω αλλα στο δευτερο μου εχει πει ο γιατρος οτι δεν κανουμε παντα ωορρηξια απο τη μια πλευρα.

αλλα εγω για πολλους μηνες εκανα μονο απο δεξια αφου παρακολουθουσα με υπερηχους και ποναγα συνεχως δεξια.

οταν εκανα ομως ωορρηξια απο αριστερα τοτε οι πονοι μεταφερθηκαν.

αρα το συμπερασμα ειναι οτι πονας απο δεξια επειδη απο την δεξια πλευρα ωριμαζει το ωαριο και κανεις απο κει ωορρηξια !

Ειμαι Ερωτευμενη με την κορη μου !!!

ερχομαι και παλι με μια μεγαλη απορια "Το κυστικο ωαριο ειναι ικανο να γονημοποιηθει?"

Και αν "ΝΑΙ",τοτε μπορει να δωσει καλο εμβρυο?

αν ξερει κανενα κοριτσι να απαντησει σε αυτο...μηπως εχετε ρωτησει κατα συμπτωση τον ιατρο σας?

Κορίτσια βάλτε με και εμένα στην παρέα σας!

Το τεστάκι χαμογέλασε τη 18η ημέρα και από τη 19η εως και χθες ( 22η) είχα πόνους....Σκεφτόμουν και εγώ διάφορα ( κύστη - εξωμήτριο κ.τ.λ.) αλλά σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και έτσι δεν τα σκέφτομαι πια αυτά γιατί αν ήταν κάτι τέτοιο οι πόνοι δεν θα σταματούσαν( Αν και ακόμη δεν έχουν σταματήσει εντελώς).

Αυτό με την πολλά ωοθηλάκια δεν το είχα σκεφτεί και έτσι ήρθαμε σε επαφή μόνο τις 2 ημέρες που υποδείκνυε το τεστ.Λέτε να χάσαμε την ευκαιρία;

G2Mbp3.png

--------------------------------------------------

Μy boy is 5 years old-my girl is 3 years old!

Διαφημίσεις

ερχομαι και παλι με μια μεγαλη απορια "Το κυστικο ωαριο ειναι ικανο να γονημοποιηθει?"

Και αν "ΝΑΙ",τοτε μπορει να δωσει καλο εμβρυο?

αν ξερει κανενα κοριτσι να απαντησει σε αυτο...μηπως εχετε ρωτησει κατα συμπτωση τον ιατρο σας?

εχω την εντυπωση οτι το κυστικο ωαριο που λες ειναι το λεγομενο "τζουφιο ωαριο" το οποιο δεν μπορει να γονιμοποιηθει.

αν ξερει καποιο κοριτσακι κατι ας μας πει.

φιλεναδίτσα μου τι κάνείς? δεν ξέρω να σου απαντήσω στο προβληματισμό σου αλλά όταν κοιτούσα ένα site με γόνιμες έλεγε για 5 μέρες και την 3 να ειναι η οωρρηξια, ισως να ισχύει! μη σταματας να κάνεις @@@@@@@@@ . μέχρι τελικής πτώσεως΄!

καλά αποτελέσματα

6η μέρα σήμερα κι έχω ακόμα πονάκια, λίγα μεν, πονάκια δε.

Και πάντα απ'την δεξιά πλευρά. Εν τω μεταξύ η δεξιά ωοθήκη είναι η χειρουργημένη και κατά 3/4 μικρότερη. Αν υποψιαστώ πως αυτή κάνει ωαριάκια και η άλλη κοιμάται θα τρελαθώ!....Έκλεισα σε νέο γιατρό να πάω (στον Χρέλια, στο Αττικό), να τσεκάρω ωορηξία 1 Οκτώβρη. Άντε να δούμε....

Κούκλες σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας!!!!

Βάλε Παναγία μου, το χέρι σου, να πάνε όλα καλά...!!

6η μέρα σήμερα κι έχω ακόμα πονάκια, λίγα μεν, πονάκια δε.

Και πάντα απ'την δεξιά πλευρά. Εν τω μεταξύ η δεξιά ωοθήκη είναι η χειρουργημένη και κατά 3/4 μικρότερη. Αν υποψιαστώ πως αυτή κάνει ωαριάκια και η άλλη κοιμάται θα τρελαθώ!....Έκλεισα σε νέο γιατρό να πάω (στον Χρέλια, στο Αττικό), να τσεκάρω ωορηξία 1 Οκτώβρη. Άντε να δούμε....

Κούκλες σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας!!!!

Ναντιμοράκι, ο Χρέλιας έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλός γιατρός και το ΑΤΤΙΚΟΝ πολύ καλό νοσοκομείο. Νομίζω ότι πλέον θα είσαι σε καλά χέρια.

Άντε με το καλό κοριτσάκι.

(Κι εγώ έχω ακόμη τα πονάκια από αριστερά γμτ και το κακό είναι ότι εμένα έχουν περάσει οι γόνιμες, τι στο καλό πονάκια είναι αυτά?)

5f27b8bd0c.png

Ξερω πως θα φυγουν τα πονακια που μας προβληματιζουν τοσες μερες! Καντε σεξ!!!!!!

Εγω αυτο εκανα χθες το βραδυ,και σημερα ..πονακια-τελος!

Διαφημίσεις

Ξερω πως θα φυγουν τα πονακια που μας προβληματιζουν τοσες μερες! Καντε σεξ!!!!!!

Εγω αυτο εκανα χθες το βραδυ,και σημερα ..πονακια-τελος!

χαχαχαχαχα !!!!

ΚΑΛΟΟΟΟΟ !!!!!!

λες να ειναι το φαρμακο στους πονους μας?????

μ'αρεσεις !!! :)

Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση. Πονακια και υγρά εδώ και μέρες από δεξια. Σημερα σχεδόν διπλώνομαι από τον πόνο και είμαι 16η μέρα σε κύκλο 31 ημερών, περίπου. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν από την ωορηξία μπορούμε να δουμε ελάχιστο αίμα-βλέννη? Γιατί σήμερα νιώθω φοβερούς πόνους δεξια, όλη μέρα. Τ΄απογευματάκι πήγα στην τουαέτα και είδα ελάχιστη ροζ βλέννη στο χαρτί. Μπορεί να φανεί κάτι σαν κάποιο υπόλειμμα του ωαρίου?

• 5 months later...

γεία σας κορίτσια..ανοίγω αυτό το θέμα γιατί εδώ και καιρό με απασχολεί.

Είχα τελευταία φορά περίοδο στις 14/2 και μάλλον ωορηξία στις 7/3. Λέω μάλλον γιατί τότε άρχισαν τα συνήθη πονάκια ωορηξίας μου χαμηλά..το περίεργο όμως αυτή την φορά ήταν ότι αυτά συνέχιζαν μέχρι και εχθές δηλ. για έξι ημέρες..μου φάνηκε πολύ περίεργο και θα ήθελα αν κάποιος ξέρει τι μπορεί να είναι αυτό να με βοηθήσει...ευχαριστώ πολύ..

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω....

Κι εγώ αυτό το μήνα είχα πόνους ωορρηξίας τόσο την 7 όσο και την 11 μέρα του κύκλου....και λέω μήπως ήταν διπλή ωορρηξία.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

vasdeli ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αν και άργησα λίγο..πιθανών να είναι και διπλή ωορρηξία και σου το εύχομαι..εμένα οι πονοι σταμάτησαν από την μέρα που το έγραψα.έχω ήδη καθυστέρηση μια περίπου εβδομάδα αλλά γενικά και οι 20 μέρες καθ. για 'μένα φυσιολογικές είναι..οπότε δεν κάνω ακόμα τεστ για να μην απογοητευτώ..

επίσης είχα ανοίξει το θέμα γιατί δεν γνώριζα ότι υπήρχε ήδη και με μετέφεραν εδώ..χάρηκα όμως πολύ γιατί είδα και αρκετές κοπέλες από το παλιό καφέ εδώ..γειά σας κορίτσια..

ευχαριστώ πολύ vasdeli μου..εύχομαι και σ' εσένα το ίδιο με όλη την καρδιά μου..αχ!! είμαι πλέον βέβαιη πως ο δρόμος αυτός, του να θέλεις να αποκτήσεις ένα παιδί δεν έχει γυρισμό..και μπορεί να σε καταλάβει μόνο όποιος ζει το ίδιο..

• 5 years later...

Καλησπερα παιδια και συγνωμη αν κανω καποιο λαθος με αυτη την αναρτηση...εχουμε ξεκινησει προσπαθειες για παιδακι...4μερες πριν την περιοδο καναμε την πρωτη προσπαθεια η περιοδος ηρθε στις 26/9 και τελειωσε στις 3/10...μονο που δεν ειχε την ιδια ροη οπως συνηθως π.χ. 3μερα περιοδου δεν υπηρχε τιποτα μεχρι το βραδυ...την 5μερα πηρα τεστ αλλα ηταν αρνιτικο....εχουν γινει 2 προσπαθειες μετα την περιοδο και σημερα εχω πονο χαμηλα στην κοιλια δεξια..και πονο στη μεση....ποια ειναι η γνωμη σας υπαρχει περιπτωση να ειμαι κ ας ηταν αρνητικο το τεστ;;; να κανω αλλο ενα τεστ ;;