Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

6 1/2 μηνων Κ υπερκινητικοτητα

Recommended Posts

καλησπερα! δεν ξερω αν υπαρχει καποιο σχετικο θεμα γιατι δυστυχως δεν βρηκα το χρονο να κοιταξω...τις τελευταιες μερες ιδιαιτερα, ο μικρος μου εχει γινει απιστευτα υπερκινητικος..ξεκιναει το προγραμμα στις 7:30 το πρωι κ τελειωνει στις 10 το βραδυ με ενδιαμεσο υπνο κανα 2ωρο περιπου..κουναει ασταματητα τα χερια κ τα ποδια του σαν να κολυμπαει,φωναζει κ γκρινιαζει συνεχως,γελαει κ κλαιει ταυτοχρονα..εχω κουραστει παρα πολυ γιατι θελει μονιμως καποιον να ασχολειται μαζι του,να τον πηγαινει βολτες γυρω γυρω,να του μιλαει κ να τον απασχολει γενικως ενω ταυτοχρονα παρατηρει τα παντα απο το τι θα περασει διπλα του,τι κραταω κλπ κ αντιλαμβανεται το καθετι γελωντας πονηρα η παιρνοντας εκφρασεις αναλογες των περιστασεων..ειναι φυσιολογικη για την ηλικια του ολη αυτη η ενεργεια??πραγματικα χρειαζομαι να ακουσω τη γνωμη σας..ευχαριστω

MkhCp3.png

Διαφημίσεις

Προφανώς είναι duracel και πανέξυπνος!

ασε γιατι καθε βραδυ εγω χρειαζομαι εντατικη φορτιση...:))

μου λενε πως οταν περπατησει θα ειναι χειροτερα τα πραγματα που θα τον κυνηγαω αλλα δεδομενου οτι τα χερια μου δεν αντεχουν αλλο (κανω βαρακια καθε πρωι για να δυναμωσω..:)) πραγματικα ανυπομονω να σταθει ορθιος να γλιτωσω απο το μαρτυριο της φορητης αγκαλιας...:wink:

MkhCp3.png

Εμενα 6,5 μηνων μπουσουλούσε ήδη 1 μηνα οποτε πηγαινε σφαίρα . Δεν αφηνε τιποτα στη θέση του , χαλασε 2 φορες το κουτι του Η/Υ και γκρέμιζε τις μπαλες απο το χριστουγεννιάτικο δεντρο ... Ξυπνούσε στις 6+ το πρωι και κοιμόταν 2 φορες απο 45 λεπτα την καθε φορα ...μεχρι να την κοιμισω , ξυπνούσε !

Για το βραδυ δεν το συζητώ οτι ξυπνουσε στην καλύτερη καθε 2 ωρες !

Υπάρχουν και χειρότερα μια χαρά ειναι το παιδάκι σου !!! χαχα

VgL7.jpgIgLdp2.png

Εμενα 6,5 μηνων μπουσουλούσε ήδη 1 μηνα οποτε πηγαινε σφαίρα . Δεν αφηνε τιποτα στη θέση του , χαλασε 2 φορες το κουτι του Η/Υ και γκρέμιζε τις μπαλες απο το χριστουγεννιάτικο δεντρο ... Ξυπνούσε στις 6+ το πρωι και κοιμόταν 2 φορες απο 45 λεπτα την καθε φορα ...μεχρι να την κοιμισω , ξυπνούσε !

Για το βραδυ δεν το συζητώ οτι ξυπνουσε στην καλύτερη καθε 2 ωρες !

Υπάρχουν και χειρότερα μια χαρά ειναι το παιδάκι σου !!! χαχα

:-D απιστευτος!!!...ευτυχως εμενα το βραδυ κοιμαται χωρις διαλειμματα γιατι αλλιως θα τον ειχα επιστρεψει στο μαιευτηριο (δεν δινουν μια εγγυηση ενος ετους τουλαχιστον κι αυτοι οι ανθρωποι...):lol::-P

MkhCp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόοοον... Να σου πω τη συνέχεια;;;:lol: Αν δεν το κάνει ήδη κάθε φορά που θα τον παίρνεις αγκαλια΄θα θέλει να χοροπηδάει στα πόδια σου κι εσύ να τον κρατάς.... Συνέχεια όμως... Οπότε άσε τα βαράκια δεν χρειάζονται!!!:lol: Επίσης μόλις αρχίσει να μπουσουλάει θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις και θα αναπολείς αυτές τις στιγμές της αγκαλιάς. Και υποθέτω (μιας και δεν έχω φτάσει σε αυτό το στάδιο ακόμα) πως όταν περπατήσουν...απλά τη βάψαμε!!!!;)

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Λοιπόοοον... Να σου πω τη συνέχεια;;;:lol: Αν δεν το κάνει ήδη κάθε φορά που θα τον παίρνεις αγκαλια΄θα θέλει να χοροπηδάει στα πόδια σου κι εσύ να τον κρατάς.... Συνέχεια όμως... Οπότε άσε τα βαράκια δεν χρειάζονται!!!:lol: Επίσης μόλις αρχίσει να μπουσουλάει θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις και θα αναπολείς αυτές τις στιγμές της αγκαλιάς. Και υποθέτω (μιας και δεν έχω φτάσει σε αυτό το στάδιο ακόμα) πως όταν περπατήσουν...απλά τη βάψαμε!!!!;)

μια μια αποκαλυπτεστε :))))...ωστε υπαρχει μυστικο κινημα"υπερδραστηριων καταστροφικων μωρων" λοιπον!!!

MkhCp3.png

μια μια αποκαλυπτεστε :))))...ωστε υπαρχει μυστικο κινημα"υπερδραστηριων καταστροφικων μωρων" λοιπον!!!

να μπώ κι εγώ στο club? Βέβαια είμαι από τις κακομαθημένες μαμάδες γιατί ο πρώτος μου γιός ήταν αγγελούδι, δεν καταλάβαινες ότι υπήρψε παιδί στο σπίτ κ τώρα με την γέννηση της μικρής τα έχω δέί όλα... ένα θα σας πω .. από τότε που έγινε έξι μηνων έχει τα παρακάτω ψευδώνυμα: αγού μικρη λιποτάκτης, μικρη τρομοκράτης, μικρή καταστροφέας.

Οταν την έχω στη στρατα τσακίζει τα πάντα στο περασμα της, προχθες σηκώθηκε όρθια στο παρκοκρεβατο κ από τότε σκαρφαλώνει παντού κ κανει πανω κατω με τα γόνατα, ότι βρει σε ακτίνα χειρός το αρπαζει, φωνάζει τοοοοοσοοοοοοοο δυνατα όχι τσιριχτά αλλά δυνατα μπα-μπα κ μας ακούει όλο το Αιγάλεω

φανταζομαι πως δεν κινειται πολυ το θεμα αυτο τετοια ωρα γιατι οι περισσοτερες μαμαδες μικρων σαν το δικο μου βρισκονται εξουθενωμενες στο στρωμα τους...:)))

MkhCp3.png

φανταζομαι πως δεν κινειται πολυ το θεμα αυτο τετοια ωρα γιατι οι περισσοτερες μαμαδες μικρων σαν το δικο μου βρισκονται εξουθενωμενες στο στρωμα τους...:)))

Δεν έχω πολύ ώρα που την έβαλα αλλά προσπαθώ να χαλαρώσω πριν οριζοντιωθω στο στρώμα

Διαφημίσεις

Δεν έχω πολύ ώρα που την έβαλα αλλά προσπαθώ να χαλαρώσω πριν οριζοντιωθω στο στρώμα

κι εγω μια απο τα ιδια...ωρα χαλαρωσης κ επανασυγκροτησης...

MkhCp3.png

Κι εμενα 6 μηνων ειναι το βλασταρι μου. Το θεμα ειναι πως δεν εχει μπουσουλησει ακομα (κανει βεβαια προσπαθειες, δηλαδη στηριζεται στα 4 αλλα αντι να προχωρησει.. σερνεται!), ουτε στηριζει τελεια το κορμακι της (δηλαδη αν τη βαλω να καθησει, στεκεται, αλλα μετα απο λιγο αρχιζει και γερνει δεξια, αριστερα, μπρος, πισω, αναλογως που βρισκεται ο,τιδηποτε της κινει την περιεργεια), οποτε οπως καταλαβαινετε την εχω συνεχεια αγκαλια και ποναω η καψερη (ζυγιζει 7.700)! Επισης δεν τολμαω να κρατησω τιποτα στα χερια μου.. Αμα το δει το γραπωνει και προσπαθει να το βαλει στο στομα.. Οσο για τη γκρινια...... Τι να προτοπω... μιλαμε για νευρα κοριτσια! Λες κι αντι για γαλα της δινω φραπε! Επισης ειναι μερες που μπορει να κοιμηθει σερι το βραδυ, κι αλλες που σηκωνεται στη μια και θελει παιχνιδια μεχρι τις τρεις.. Ετσι και τολμησουμε και δεν της δωσουμε σημασια, σηκωνει ολη τη γειτονια στο ποδι. Κατα τη διαρκεια της ημερας, ζητημα να κοιμαται 2 ωρες συνολικα...

Να σας ρωτησω βρε κοριτσια.. να ανησυχησω που δεν μπορει να καθησει αρκετη ωρα μονη της χωρις να την κραταω (εννοω πως δεν στηριζεται) και που δεν μπουσουλαει ακομα?

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Να σας ρωτησω βρε κοριτσια.. να ανησυχησω που δεν μπορει να καθησει αρκετη ωρα μονη της χωρις να την κραταω (εννοω πως δεν στηριζεται) και που δεν μπουσουλαει ακομα?

Μην αγχωνεσαι, ολα στην ωρα τους, μια χαρα τα παει η μικρη

Κορίτσια μην αγχώνεστε καθόλου! Η δική μου ήταν πάντα ήσυχο παιδί αλλά υπερικινητικό! 3 μηνών στο ρελάξ γύριζε όλο το σώμα της και την έδενα κανονικότατα! Γύρω στους 6 μήνες όπως λέτε και εσείς έβγαλε απίστευτη γκρίνια. Με ήθελε συνέχεια δίπλα της, αγκαλιά και όλα της φταίγανε! Φύγαμε για διακοπές και λέγαμε θα γυρίσουμε στις 2 μέρες. Στην παραλία όμως ξεκίνησε να μπουσουλάει κανονικά-γιατί από τους 5 1/2 μήνες σερνόταν παντού και στεκόταν στα 4 αλλά δε μπουσουλούσε απλά πήδαγε σαν βατραχάκι αν καταλαβαίνετε τί εννοώ. Από τότε λοιπόν που σου μπουσούλησε και άρχισε να σηκώνεται μόνη της (7 μηνών ήταν) της έφυγε ως δια μαγείας η γκρίνια!

Και τα δικά σας λοιπόν θα κάνουν κάποιο μεγάλο βήμα-θα μπουσουλήσουν ή θα αρχίσουν να σηκώνονται μόνα τους ή θα περπατήσουν (για κάποιες ''τυχερούλες'' μπορεί και αυτό) και γι΄ αυτό μπορεί να βγάζουν γκρίνια!

Εγώ είχα απελπιστεί κυριώς γιατί ήταν πολύ ήσυχο και ανεξάρτητο μωρό και εκέινο τον μήνα τα είχα δει όλα! Τώρα ξεσαλώνουμε σε όλο το σπίτι και ετοιμαζόμαστε να κάνουμε το πρώτο μας βήμα μόνες μας!!!

Υπομονή...!!!

Η δικιά μου μόλις έκλεισε τους 5 μήνες. Τη δένουμε στο ριλάξ και το καρότσι εδώ και έναν μήνα γιατί γλιστράει (εσκεμένα!) και μπορεί να την κοπανήσει ανα πάσα στιγμή. Κάθεται κανονικά αλλά δεν την αφήνω πολλή ώρα γι αυτό δεν ξέρω αν γέρνει μετά από λίγο ή όχι. Στέκεται στα τέσσερα, δίνει κίνηση στα πόδια να μπουσουλήσει αλλά δεν αφήνει τα χέρια με αποτέλεσμα να σέρνεται λίγα εκατοστά. Από πολύ μικρή, αν την κράταγες απ τις μασχάλες, περπατούσε επάνω σου μέχρι το λαιμό. Χθες, κρατώντας τη εννοείται, την έβαλα να περπατήσει και περπατούσε! Μου λετε πως στο καλό τόσο μωράκια ξέρουν βηματισμό? Πωπω... Όσο για τη γκρίνια...Έχει κάτι μέρες που μ εχει τρελάνει. Ουρλιάζει και φωνάζει, πετάει την πιπίλα και κοπανάει πόδια και χέρια. Ελπίζω να ηρεμήσει γιατί η μαμά έχει κλατάρει! Και είναι ήδη 7100, πόσο αγκαλιά να αντέξει η έρμη μάνα?

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Μην αγχωνεσαι, ολα στην ωρα τους, μια χαρα τα παει η μικρη

Ευχαριστω! Η αληθεια ειναι πως ενα αγχος το εχω! Ας ελπισουμε πως συντομα θα κανει κατι απο αυτα που αναφερατε και θα σταματησει αυτη η ανελεητη γκρινια!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

γεια σας παιδιά! ο δικός μου μποσουλάει συνέχεια, με αποτέλεσμα να πέφτει καμιά φορά κάτω και να χτυπάει το κεφαλάκι του, ακόμα κι αν εγώ είμαι από πάνω του... δεν το προλαβαίνω πάντα:(. Άκουσα ότι υπάρχει κράνος για τα μωρά.. το έχει πάρει καμιά σας? είναι αποτελεσματικό και ευχρηστο? ο άντρας μου μόλις του του είπα με πήρε με τις πέτρες... βοήθεια please!!!

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

• 3 weeks later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ...

ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 7 ΜΗΝΩΝ.....ΖΥΓΙΖΕΙ ΚΟΝΤΑ 11 ΚΙΛΑ....

ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΣ.....ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ...ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ-ΟΛΟ ΒΟΛΤΕΣ......ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ...ΑΠΛΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΙΔΑΚΙ....ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΤΟΣΗ ΕΝΤΟΝΗ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ ΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ...ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.....!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ

• 1 month later...

Ένα σας λέω: Μόλις περπατήσουν την βάψατε!!

Και ο δικός μου υπερικινητικός από την κοιλιά (και όταν λέω από την κοιλιά το εννοώ!) και σήμερα 20 μηνών περπάτάει σχεδόν ασταμάτητα στο σπίτι, πειράζει τα πάντα, βάζει κλειδιά στις καλυμμένες πρίζες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Τον βάζω 20:30 για ύπνο και τότε χαλαρουίτα.....μόνο τότε!

Ευχαριστω! Η αληθεια ειναι πως ενα αγχος το εχω! Ας ελπισουμε πως συντομα θα κανει κατι απο αυτα που αναφερατε και θα σταματησει αυτη η ανελεητη γκρινια!

Φαίη μου ο δικός μου στον ποπό του 8-9 μηνών στάθηκε και ας στεκόταν όρθιος πιο νωρίς :shock: Μην ανυσηχείς καθόλου λοιπόν, είναι πολύ νωρίς άλλωστε

• 8 months later...

Βρε κορίτσια χαίρομαι που δεν είμαι μόνη.....και η δικιά μου από την κοιλιά (κυριολεκτικά)υπερκινητική.....χτυπάει χέρια, πόδια και γενικά χτυπιέται οοολη μέρα.....είναι 3,5 μηνών και έλεγα όπου να ναι θα ηρεμήσει αλλά εσείς μιλατε για 7μηνών......!!!!!!!! Υπομονή.....

Ξ'εχασα να πώ ότι κάνουμε κοιλιακούς για να καθήσουμε και θέλουμε να καθόμαστε από 2,5 μηνών αλλά η παιδίατρος μας το απαγόρευσε δια ροπάλου!!! Επίσης η ξαπλωτή αγκαλιά δε μας άρεσε ΠΟΤΕ και καθόμαστε αγκαλιά και βόλτα ΜΟΝΟ όρθιες από ημερών.......

Βρε κορίτσια χαίρομαι που δεν είμαι μόνη.....και η δικιά μου από την κοιλιά (κυριολεκτικά)υπερκινητική.....χτυπάει χέρια, πόδια και γενικά χτυπιέται οοολη μέρα.....είναι 3,5 μηνών και έλεγα όπου να ναι θα ηρεμήσει αλλά εσείς μιλατε για 7μηνών......!!!!!!!! Υπομονή.....

Ξ'εχασα να πώ ότι κάνουμε κοιλιακούς για να καθήσουμε και θέλουμε να καθόμαστε από 2,5 μηνών αλλά η παιδίατρος μας το απαγόρευσε δια ροπάλου!!! Επίσης η ξαπλωτή αγκαλιά δε μας άρεσε ΠΟΤΕ και καθόμαστε αγκαλιά και βόλτα ΜΟΝΟ όρθιες από ημερών.......

καλε εσυ περιγραφεις την κορη μου..που την εχεις δει??ε:confused:

Ο δικός μου 5,5 μηνών μπουσουλούσε και 6,5 μηνών σηκωνόταν όρθιος. 10 μηνών άρχισε το περπάτημα και όταν χρόνισε έτρεχε βγάζοντας φωνή του τύπου "Γιούργια....". Γκρίνια ναι είχε, ήθελε να μάθει τον κόσμο με πρώτο του μάθημα την ελεύθερη πτώση των βάζων...

ISGLp2.pngilpPp3.png

• 3 years later...

Ειμαστε ειδη...5 μιση..κ κατι μερουλες,απο ημερων που φεραμε των μικρο μας αγγελο στο σπιτι ,μεχρι τωρα ,δεν εκατσε ουτε σε ρηλαξ.ουτε σε γυμναστηριο να παιξει,κ.τ.λ μονο αγκαλια...τωρα ομος ,η αγκαλια συνοδευετε με γκρινια,κουνοντας χερακια ,ποδαρακια,κ τσιριζοντας.:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(ζυγιζουμε 9 μιση κιλα ,μην σας πω κ δεκα...γιατι ειμαστε 73 κ κατι εκατοστα...:rolleyes:τα χερια μου δεν τα νιωθω....κοιμομαστε 11 με 12 το βραδυ κ ξυπναμε 8.δουλειες???οτι μπορω κανω με τον μικρο στην αγκαλια,αντε για κανα 3 λεπτο μπορει να κατσει λιγο,στο καροτσακι, σαν μαμα τα δινω ολα στο γιο μου,σαν συζυγος,νομιζω τα μισα:(:(εγω δεν ημουν ετσι...νιωθω,πλεων οτι δεν με ευχαριστουν πολλα πραγματα.νιωθω πολυ down...δεν εχω βοηθεια απο κανεναν ,ουτε κ απο τον αντρα μου,γιατι ειναι συναιχεια δουλεια,κ οταν γυρναει σπιτι δεν θελω να των ενοχλω,ειναι κομματια.λετε να φταει το μικρο μου???που με κουραζειιιιιιιιιιιιι:shock::shock::shock:πειτε μου εμπειριες....:confused::confused::confused::confused::confused::confused: