Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΕΛΕΟΣ!!!!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ.ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ Ο.Κ.ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ.(ΣΥΝΟΛΙΚΑ 11).ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 502 Ε .ΕΛΕΟΣ......ΛΕΤΕ ΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ???ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ....

(Υ.Γ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΑΚΙ)

Διαφημίσεις

ΕΧΩ ΙΚΑ.ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ 5 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΦΟΝ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ

Αμαν, αυτό το ΙΚΑ!!! Ακου εκει πλαφόν! Τα ωραία μας λεφτουδάκια ξέρουν να μας τα κρατού όμως. 900 ευρώ κρατήσεις κάνει το ικα από το μισθό μου. Καλύτερα να μην είχα ασφάλεια. Με τα χρήματα αυτά όχι 11 αλλά 25 εξετάσεις θα έκανα έξω. Ελεος πια. Συγνώμη, βρε κεραμιδιά μου, που επεμβαίνω χωρίς να έχω απάντηση σ'αυτό που ρωτάς, αλλά εκνευρίζομαι με την κατάσταση που επικρατει. Καλό κουράγιο να έχεις.

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Γιατί να μη δε κάνεις έστω τις 5 στο ΙΚΑ.Τουλάχιστον γλυτώνεις έτσι κάποια χρήματα.

Εγώ τις έκανα στο νοσοκομείο. Μου έκαναν εισαγωγή και την επομένη πήρα εξιτήριο. Φυσικά και δεν έμεινα μέσα το βράδυ. Αλλά έτσι μου βγήκαν τσάμπα.

Πάντως να μην προχωρήσεις σε άλλες πολύ εξειδικευμένες εξετάσεις πριν τελειώσετε με το σπερμοδιάγραμμα. Κανονικά αυτό γίνεται πρώτο και μετά οι υπόλοιπες.

Καλή επιτυχία να έχεις.

Διαφημίσεις

ΕΧΩ ΙΚΑ.ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ 5 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΦΟΝ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ

απο οτι βλεπω το ικα γ......ι εγω τις δικες μου εξετασεις οταν τις εκανα πρωτη φορα που δεν ειχα ασφαληση τις περασα σε ξενο βιβλιαριο μεσο γνωστης δεν εχεις καποια να σε εξυπηρετηση?

ξερω οτι στο ελενα μπορεις να τις κανεις με πολυ μικροτερο κοστος και χωρις ασφαλιση.πληρωνεις κατι συμβολικο.πχ εγω για παπ εδωσα 14 ευρω.παρε τηλ. και ρωτα.ασε που ειναι ποιο αξιοπιστο απο τα απλα μικροβιολογικα.καλη επιτυχια.φιλια.

Νομίζω ότι 500 Ευρώ είναι υπερβολικό κόστος για σπερμοδιάγραμμα (ελπίζω να είναι το πλήρες και όχι το απλό). Πάντως νομίζω ότι τόσο στο Ιασώ όσο και στο κέντρο του Λυμπερόπουλου (ειδικευμένο εργαστήριο σπερματολογίας) κοστίζει σαφώς λιγότερα. Πάντως για ψάξε το αλλά μην κάνεις την εξέταση αυτή σε οποιοδήποτε βιολογικό κέντρο για να είσαι σίγουρη ότι θα πάρεις αξιόπιστα αποτελέσματα