Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια εδω και καποιες μερες και ιδιαιτερα οταν εχω καποιες ωρες να ξαπλωσω αισθανομαι τραβηγμα στο αφαλο.Το αισθανθηκε καμμια

?μηπως ειναι που μεγαλωνει η κοιλιτσα?

Διαφημίσεις

Aχ...το αισθανομουν συνεχεια εγω! Κι οχι μονο στον αφαλο αλλα και στα πλαγια του! Τι να κανουμε? Μαλλον το φασολακι σου θελει περισσοτρο χωρο! :) Να ξερεις παντως πως οσο κοντευεις στη γεννα ολο και θα μεγαλωνουν αυτες οι ενοχλησεις! Με το καλο να ερθει το μωρακι σου!

Φιλια!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Κι εμενα καπου εκει αρχισαν οι ενοχλησεις.. Εγω βεβαια εκανα και τη χαζομαρα και παρ' ολο που εβλεπα πως το δερμα μου ειχε αρχισει και τεντωνε ασχημα, δεν εβαζα καμμια κρεμα (ουτε καν απο αυτες που ο γυναικολογος μου μου ειχε πως ειναι ειδικες για εγκυμονουσες). Αποτελεσμα? Γεννησα και η κοιλια μου ειναι γε-μα-τη στην κυριολεξια απο ραγαδες. Ενα αισχος! Και να φανταστεις δεν πηρα καθολου κιλα (μονο 3 τις 3 τελευταιες εβδομαδες) γιατι ημουν σε ελεγχομενη διατροφη και σε θεραπεια με ινσουλινη λογω σακχαρωδη διαβητη κυησεως! Και παλι ομως, και που δεν παχυνα, η κοιλια μου "ξεχυλωσε". Παντως μην ανυσηχεις για το τραβηγμα, ειναι απολυτα φυσιολογικο! ;)

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

γεια σας κοριτσια και εγω το αισθανομαι αυτο το τραβηγμα στον αφαλο πως το παρον φτου φτου εν εχω καμμια ραγαδα βαζω κρεμα και απο εδω και περα 2 φορες την μερα

dev333pr___.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ αισθάνομαι τραβήγματα κυρίως όταν είμαι όρθια που τσιτώνει η κοιλιά,αλλά βάζω τη βαζελίνη μου κάθε βράδυ και μέχρι στιγμής ούτε ίχνος ραγάδας,ελπίζω να συνεχίσει έτσι!!

Ο αφαλός μου κοντεύει να πεταχτεί έξω!!

βρε κοριτσια αυτο το τραβηγμα ειναι πολυ ενοχλητικο αντε αν ειναι να πεταχτει εξω ο αφαλος να πεταχτει να ηρεμησω με ενοχλει πολυ.Απο κρεμα δεν βαζω βαζελινη λογο πετρελαιου κτλ που λενε βαζω μια κρεμα της frezderm αν το γραφω καλα ειδικη για ραγαδες κατα την εγκυμοσυνη πολυ καλη

και γω το αιστανομουν τους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης και μαλιστα ειχα τρομαξει γιατι ηταν εντονος ο πονος αλλα ειναι που μεγαλωνουν τα τοιχωματα της κοιλιας και τραβιουνται οι μυες. δεν ειναι τιποτα...

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

Και πολυ καλα κανετε κοριτσια! Εγω την επαθα για τα καλα.. Ειναι τοσο αποκρουστικο το θεαμα που μου φαινεται πως δεν θα ξαναβαλω ποτε μπικινι.! Αν ειχα φροντισει νωριτερα τωρα δεν θα ηταν τοσο χαλια τα πραγματα.. Και το χειροτερο ειναι, πως ειναι και "βαθιες", δηλαδη φαινονται σαν χαρακιες (συγγνωμη αν σας αηδιαζω αλλα ουτε με την κολλητη μου δεν το συζηταω, ντρεπομαι πολυ)! Με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις