Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βοηθεια!!(διαφανη θηκη)

blue

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας, θελω αμεση βοηθεια απο καποια που πιθανον να ξερει.

ψαχνω να βρω αυτη τη διαφανη θηκη που εχει στο dreamwish για να φτιαξω τα προσκλητηρια

http://www.dreamwish.gr/photos/P021big.jpg

ξερει καμια που μπορω να τις βρω χονδρικης??????

σας παρακαλω βοηθηστε μεεεεε!!!!!!

Διαφημίσεις

επειδη δεν το βλεπω καλα...

ειναι πλαστικο????

δεν ξερω που θα βρεις . Εγω οταν χρειαστηκε να φτιαξω αυτην την "τσεπη" στι δικο μου προσκλητηριο απο πλαστικο, πηρα απο το πλαισιο τις σκληρες διαφανειες εγγραφων και εβαλα την πεθερα μου και τα γαζωσε. Νομιζω οτι αν εχεις καποιον να σου τα γαζωσει θα σου βγει φτηνό.. Απλα εγω γαζωσα υφασμα με πλαστικο, εσυ γαζωσε πλαστικο με πλαστικο... (και πάλι ΑΝ το βλεπω καλα...)

(δες και το δικο μου: th_SV101557.jpg

)

Η Βικυ για αλλη μια φορα ειναι σωστη...

Αυτο που λεει ειαναι...δεν ειναι κουτι...ειναι πλαστικη μεμβρανη, σκληρη ραμενη με αλλη μια...

Αν υποστηριζει καποια ραπτομηχανη ραψιμο σε πλαστικο, καντο...αλλά υποθετω πρωτα φτιάχνεις οοολο το προσκλητηριο και μετά το ραβεις γιατι τα εχει ολα μεσα...

Παντως ειναι πολύ ομορφο...καντο

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

αν δεν μπορεις να τα ραψεις (εγω ας πουμε ουτε απο μακρια) γιατι δεν περνεις μεγαλα πουγκια απο οργαντζα ή φακελα απο ριζοχαρτο... σιγουρα δεν ειναι το ιδιο αλλα θα ειναι και καπως πιο ευκολο. τα πουγκια δεν κανουν πανω απο 0,25 στον ΝΑΚΟ :)

σκεφτηκα και κατι άλλο αλλα δεν θα μπορεις να βαλεις μεσα τα πετραδακια...

να κανεις τρυπες με περφορατερ γυρω γυρω στις διαφανιες και να περασεις εναλαξ ενα κορδονι....

και να βαλεις μεσα τα "μεγαλα".. το αστερι ή μια πεταλουδα ή αστερια που ειδα...

Διαφημίσεις

αν δεν μπορεις να τα ραψεις (εγω ας πουμε ουτε απο μακρια) γιατι δεν περνεις μεγαλα πουγκια απο οργαντζα ή φακελα απο ριζοχαρτο... σιγουρα δεν ειναι το ιδιο αλλα θα ειναι και καπως πιο ευκολο. τα πουγκια δεν κανουν πανω απο 0,25 στον ΝΑΚΟ :)

θα δω σ'αυτον τον ΝΑΚΟ καθως δεν τον ηξερα!

με ενδιαφερει και για πουγκακι για να κανω μπομπο

τελικα βρηκα αυτο που ηθελα, η bon-bon ευτυχως εχει φτιαξει το ιδιο προσκλητηριο μ'αυτο που θελω να φτιαξω κι εγω !!!

thank you bon-bon για την βοηθεια!!!!

Αν σε ενδιαφέρει, υπάρχουν διάφανα κουτιά απο πλεξιγκλας που μπορείς να βάλεις μέσα το προσκλητήριο & τις χάντρες, αλλά είναι αρκετά ακριβά. Νομίζω κάνουν 1,75Ε το ένα... Τα έχει ένα κατάστημα στη Χαβρίου & λέγεται Άτλας-Το Πακέτο. Δεν ξέρω μήπως έχουν & site.

πηγα χθες στον καψιανη αλλα δυστυχως ειχε μονο σκληρο φυλλο ζελατινης 70χ1.30 νομιζω, 2.5 ευρω, ακομα δεν εχω υπολογισει ποσα προσκλητηρια βγαινουν απο ενα φυλλο αλλα το δοκιμασαμε με την πεθερα μου στη μηχανη της και ραβεται τελεια. Απλα δεν ξερω μηπως παρω τα φυλλα ζελατινης που δεν ειναι τοσο ακαμπτα ειναι και πιο φτηνα απο το Πλαισιο.

Αυτο που χρειαζομαι τωρα γιατι ολα τα αλλα τα εχω παρει ειναι χαρτι χρωματιστο για να το εκτυπωσω με το κειμενο του προσκλητηριου.

Εφτιαξα και τα πρωτα μαρτυρικα χθες με δικο μου σχεδιακι και θα ανεβασω συντομα φωτο! :-)

Μια χαρά είναι του Πλαισίου. Τα πήρε μία φίλη μου και με την κανονική ραπτομηχανή - όχι επαγγελματική - αφού ετοίμασε το προσκλητήριο γάζωσε περιμετρικά τις τρεις πλευρές, τοποθέτησε το προσκλητήριο μέσα, έβαλε και διακοσμητική άμμο και στην συνέχεια γάζωσε και την 4η πλευρά. Στην μία άκρη με το περφορατέρ έκανε την τρύπα και κρέμασε κορδελίτσες, χαντρούλες και σε χαρτάκι το όνομα των καλεσμένων. Καλή επιτυχία.

Εγώ είχα βάλει το προσκλητήριο που είχα φτιάξει και ήταν γιρλάντα στο μεγάλο παραλληλογραμμο κουτι από πλεξι-γκλας, αλλά ήταν όντως ακριβό.

Διαφημίσεις

Επίσης χαρτί χρωματιστό δες στον Διονυσόπουλο στην Πραξιτέλους, στον Περράκη που είναι κάπου εκεί κοντά αλλά δεν στα κόβει - σε στέλνει σε κάποιον άλλο αν θέλεις να τα κόψεις - και στο nice day μέσω ιντερνετ. Εγώ είχα προμηθευτεί από τον Διονυσόπουλο γιατί βαριόμουν να τρέχω να μου τα κόψουν, αλλά αν δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα σύγκρινε τις τιμές τους και αποφάσισε ποια σε συμφέρει καλύτερα.

Λοιπον καλημερα και παλι

τελικα πηγα στο πλαισιο και πηρα τις ζελατινες πλαστικοποιησης αλλα δεν ειναι τοσο καλες οσο το σκληρο φυλλο που πηρα απο τον καψιανη. Οποτε σημερα θα ξαναπαω να παρω κι αλλα φυλλα, υπολογισα χονδρικα οτι καθε φυλλο βγαζει 10 προσκλητηρια οποτε κοστιζει 0.25 λεπτα η καθε θηκουλα

Χθες το βραδυ ολοκληρωσα το σχεδιακι και μπορω να πω οτι αισθανομαι πολυ υπερηφανη που τα καταφερα. Μ'αρεσει παρα πολυ το προσκλητηριο που εφτιαξα με τα χερακια μου..και με τη βοηθεια της πεθερας μου που το εχει γαζωσει γυρω γυρω.

Οσο για το χαρτι τελικα αγορασα απο το πλαισιο 50 φυλλα 10χ15 χαρτι φωτογραφικο glossy λευκο κι εκτυπωσα εκει την προσκληση. Ειναι καταπληκτικο!!!! Ψαχνω να βρω λιγο χρονο για να τραβηξω φωτο και να σας τα δειξω!! ειμαι πολυ χαρουμενη!! ελπιζω σημερα να παραλαβω και τα πουγκακια που εχω παραγγειλει για τις μπομπο και να ξεκινησω αμεσα να τις φτιαχνω!

Παντως αν και με μηδεν ελευθερο χρονο και με τη μπεμπα να θελει διαρκως παρακολουθηση, ακομα κι αν ξενυχταω μεχρι τις 2.30 τα ξημερωματα μου δινει απιστευτη ευχαριστηση να κανω τις ετοιμασιες για τη βαφτιση της.

Βlue μου και εμείς αυτό το καιρό αυτά τα προσκλητήρια δουλεύουμε να φτιάξουμε...ο άντρας μου ειναι γραφίστας και θα φτιάξει το εσωτερικό με νεράιδες κτλ και για το εξωτερικό καταλήξαμε στο εξής...πήραμε από την nyfan με τις τέντες, χοντρή ζελατίνα και θα τις ράψει η πεθερά μου που είναι ράφτρα. Ο καλύτερος τρόπος είναι να πας να αγοράσεις χοντρή ζελατίνα και να τις δώσεις σε κάποια να στις ράψει και βέβαια να βάλει και τις πούλιες μέσα. Δεν υπάρχει νομίζω άλλος τρόπος....Καλή επιτυχία :-)))

thank u summerday!!

τελικα αυτο το προσκλητηριο εχει πολυ σουξε!!

χαχα

παντως τα υλικα ολα τα εχω βρει, εφτιαξα και το πρωτο μου δειγμα και ειναι πολυ καλυτερο απ'αυτο που ειχα δει στην dreamwish.

Και σκεψου οτι εμενα δε πιανει καθολου το χερι μου σε χειροτεχνιες, οποτε οπως καταλαβαινεις εινια πολυ ευκολο να υλοποιηθει απο τον καθενα.

Bαλε καλέ καμιά φωτογραφία να δούμεεεεε ...:-)))

thank u summerday!!

τελικα αυτο το προσκλητηριο εχει πολυ σουξε!!

χαχα

παντως τα υλικα ολα τα εχω βρει, εφτιαξα και το πρωτο μου δειγμα και ειναι πολυ καλυτερο απ'αυτο που ειχα δει στην dreamwish.

Και σκεψου οτι εμενα δε πιανει καθολου το χερι μου σε χειροτεχνιες, οποτε οπως καταλαβαινεις εινια πολυ ευκολο να υλοποιηθει απο τον καθενα.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

παντως στο πλαισιο εχει 2 ποιοτητες ζελατινα, την μαλακη και τη σκληρη. Εγω ειχα παρει τη σκληρη . Βεβαια δεν ξερω ποσο ευκαμπτο θελεις να ειναι το αποτελεσμα. Γιατι εγω ειχα υφασμα απο πισω...

όλα καλα λοιπόν..... Περιμενουμε φωτό να δουμε το δημιουρηγμα σου!!!!

ο καψιανης βρισκεται στη θησεως, στο κεντρο (οχι στην καλλιθεα)

επειδη πηγα κι εγω στο πλαισιο, οι πιο σκληρες ζελατινες ηταν αυτες για την πλαστικοποιηση αλλα τελικα δε μου αρεσαν αν και τις αγορασα τελικα και τις ξαναγυρισα πισω. Ασε που δεν ειναι 100% διαφανεις.

ελπιζω να τα βγαλω φωτο σημερα να σας τα δειξω

Παντως για το προσκλητηριο εχω ακουσει πολλα θετικα σχολια