Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΙΝΟΚΥΣΤΙΚΗ ΜΑΣΤΟΠΑΘΕΙΑ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ 27 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΗΣΤΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗΘΟΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ ΠΗΡΑ ΑΓΩΓΗ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΗΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΓΙΞΩ.ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΥΣΤΕΣ ΠΗΡΑ ΠΑΛΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΙ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ 3 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΛΙΓΟ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!:-P:razz::-P

• 2 months later...

Διαφημίσεις

και εγω εχω θεμα με τον αριστερο μαστο.

κυστες και εγω :(

και με τις ορμονικες μεταβολες σε καθε κυκλο με ενοχλουν απο λίγο εως πολυ :(

καθε φορα το μυαλο μου παει στο κακο. Παρολο που εχω κανει εξετασεις (υπερηχους και μαστογραφιες) το μυαλο ειναι "ηλιθιο".

Καθε χρονο επανεξεταζομαι και μου λενε για κυστες και πυκνο ιστο του μαστου εξου και η ενοχληση - πονος

Καθε μερα το σκεφτομαι ομως .....ειδικα εφοσον ειναι μονο στον εναν μαστο .....

Αχ κοριτσια μου.. κι εγω τα ιδια τραβηξα φετος με το στηθος μου! Ειχα ανοιξει και θεμα μαλιστα γιατι ειχα πανικοβληθει και δεν ηξερα τι να κανω γιατι δεν υπηρχαν ουτε χρηματα εκεινη την περιοδο! Τα κοριτσια απο εδω με παρακινησαν και το κοιταξα..

Κι εμενα παντως το μυαλο μου παντα παει στο κακο οταν κατι παρατηρω κι εχει να κανει με το στηθος μου.. :roll:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png