Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

φουρνος μικροκυματων-πειραμα

annalu

Recommended Posts

καλησπερα!ξερει κανεις αν ισχυει το πειραμα με το φουρνο μικροκυματων που βαζεις μεσα το κινητο,κλεινεις την πορτα,καλεις κ αν το κινητο εχει σημα αυτο σημαινει πως ο φουρνος δεν εχει καλη μονωση κ συνεπως καθισταται αυτοματως επικινδυνος λογω της ακτινοβολιας του??εχω εναν αχρησιμοποιητο(δωρο γαμου) κ το κινητο μου καμπανα σημα μεσα !!το ψιλοφοβαμαι κ γι'αυτο ηθελα τη γνωμη σας...ευχαριστω!

MkhCp3.png

Διαφημίσεις

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ (Η ΒΑΣΗ) ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΔΥΝΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ.ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ!ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ???????

Δυστυχως ισχυει!Το πειραμα αυτο συγκεκριμενα εχει γινει κι επισημως σε μαθημα ηλεκτρονικων στρατιωτικης σχολης.Τωρα ποιος ειναι ο φουρνος που "περναει" το συγκεκριμενο τεστ...μη με ρωτας!Παντως κι ο δικος μου στο συγκεκριμενο πειραμα μενει δυστυχως μετεξεταστεος!

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ!ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ???????

Θα πας στην κατηγορια που θελεις να ενταξεις το θεμα σου και απλα θα δεις πανω-πανω ενα link που λεει ΝΕΟ ΘΕΜΑ.Θα το πατησεις και θα σου ανοιξει ενα παραθυρο, οπου εκει θα γραψεις ο,τι θελεις και μετα θα πατησεις κατω-κατω ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ (Η ΒΑΣΗ) ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΔΥΝΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ.ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ!ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ???????

στην αρχη καθε κατηγοριας(πανω αριστερα), γραφει "νεο θεμα"..το πατας κ...γραφεις!!so simple!

MkhCp3.png

Διαφημίσεις

Αρχική σελίδα- κλικ στην ενότητα που θες- πάνω πάνω "νέο θέμα"

Δυστυχως ισχυει!Το πειραμα αυτο συγκεκριμενα εχει γινει κι επισημως σε μαθημα ηλεκτρονικων στρατιωτικης σχολης.Τωρα ποιος ειναι ο φουρνος που "περναει" το συγκεκριμενο τεστ...μη με ρωτας!Παντως κι ο δικος μου στο συγκεκριμενο πειραμα μενει δυστυχως μετεξεταστεος!

τοσο καλα...να παω στην κατηγορια "αγγελιες-χαριζεται" λοιπον??:rolleyes::roll:

MkhCp3.png

Διαφημίσεις