Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κοίτα να δεις τι έπαθα!!!

Recommended Posts

κοριτσάκια μου βοήθεια!χθες είχα να πάω σε ένα γάμο...

φόρεσα λοιπόν ένα πολύ ωραίο κόκκινο φόρεμα βισκόζ..και δυστυχώς το κακό έγινε..λίγο πριν είχα βάλει ζελέ στο γιο μου και η χαζή ακούμπησα το φόρεμα με αποτέλεσμα να γίνει ένας ωραιότατος λεκές και μάλιστα ακριβώς στον πωπώ..

σκέφτηκα να το κάνω με λίγο νερό και να το στεγνώσω με το σίδερο...κι εκεί έγινε το μοιραίο λάθος.Ζήτησα από τον άντρα μου(τι το ΄θελα) να το πατήσει με το σίδερο όσο εγώ θα βαφόμουν(10 λεπτά πριν το γάμο). Αγχωμένος κι αυτός όπως ήταν επειδή η ώρα είχε περάσει και ανίδεος από σιδέρωμα το έκαψε...αλλά δεν έγινε τρύπα, μόνο έμεινε το αποτύπωμα του σίδερου και το ύφασμα μαύρισε...ρε κορίτσια μήπως υπάρχει κάποια λύση, έχετε καμιά ιδέα..ή να το πάρω απόφαση και να το πετάξω(σνιφ..σνιφ)

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

Διαφημίσεις

Θα το πηγαινα σε ραφτρα και θα εβαζα καποιο παρεμφερες υφασμα απο την μεση προς τα κατω σαν σχεδιο του ρουχου ωστε να το καλυψει...

μη σου πω μια φασα απο τον λαιμο (απο πισω) μεχρι κατω να κανει και σχεδιο...:idea:

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Μπορείς να το βάψεις σε άλλο χρώμα!

αυτό δεν το είχα σκεφτεί..καλή ιδέα...στο μεταξύ πήγα σε καθαριστήριο και μου είπαν δεν γίνεται τίποτα..οπότε μήπως να το βάψω;;

Σε ευχαριστώ baduz!!!

Θα το πηγαινα σε ραφτρα και θα εβαζα καποιο παρεμφερες υφασμα απο την μεση προς τα κατω σαν σχεδιο του ρουχου ωστε να το καλυψει...

μη σου πω μια φασα απο τον λαιμο (απο πισω) μεχρι κατω να κανει και σχεδιο...:idea:

μπράβο κι αυτό καλή ιδέα...τι καλές που είστε...τι ωραίες ιδέες, το 'ξερα ότι κάπως θα με βοηθούσατε

Aggeloudia σ' ευχαριστώ κι εσένα...

Διαφημίσεις