Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δουλεύει κάποια κοπέλα σε φαρμακείο να μου εξηγήσει;

Recommended Posts

Ρε παιδιά πηγα το απόγευμα να πάρω κατι χάπια για το συναχι γιατί το μισό κουτί που είχα πάρει πριν καιρό το τελείωσα.αναγραφόμενη τιμή 1.52 κ μου τα κράτησε 2.10!της λέω 1.52 γράφει κ μου λέει εεε αυτα είχαν μείνει στην αποθήκη.αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι μάλλον άλλαξαν τιμή κ μου πούλησε απ τα παλιά που είχε αγοράσει φτηνότερα με την τιμή που ισχύει σήμερα.αν ξέρει κάποια κοπέλα ας μου εξηγήσει.

Διαφημίσεις

Αυτό μου το χουν κάνει και εμένα σε φάρμακα. Μου είχαν εξηγήσει ότι τους πήγε κατάλογος με νέες τιμές και πρέπει να πουλάνε και αυτά που έχουν άλλη τιμή με τη νέα. Τι να πω; ας μας πει και καμιά κοπέλα που ξέρει εκ των έσω.

Ήταν μια κυρία κάπου στα 55 κ ένας άντρας το πολύ 40.πάντα αυτούς τους 2 πετυχαίνω.δεν νομίζω ειδικά αυτή να είναι υπάλληλος.κ του λέει 2.10 χτύπα(αυτός καθόταν στο κομπιούτερ) κ μετά έγινε αυτό που είπα.

Ναι την καταλάβενω την κοροϊδία ότι κάποιου είδους μαγαζιά πουλάνε πράγματα που τα πήραν φθηνότερα σε ακριβότερη τιμή αλλά με τα φάρμακα που γράφει πάνω τιμή είναι σαν να σου λένε ΕΊΣΑΙ ΖΏΟ κατάμουτρα.

Διαφημίσεις

Το ίδιο πράγμα περίπου έπαθα την προηγούμενη Κυριακή..Πήγα σε εφημερεύον φαρμακείο για να πάρω γάλα το FRISOLAC το οποίο πάντα το παίρνω 20 Ευρω και ο φαρμακοποιός μου το ζήτησε 24 Ευρώ παρακαλώ..:shock: 4 ολόκληρα Ευρώ παραπάνω, μάλιστα όταν του είπα τα σχετικά, ότι εγώ πάντα το αγοράζω φθηνότερα μου απάντησε με ύφος ότι ¨ακρίβηνε λιγάκι¨..:evil: Κακώς που το αγόρασα αλλά έχει χάρη που βιαζόμουν και δεν υπήρχε κοντά άλλο φαρμακείο. Προχθες που ρώτησα σε άλλο φαρμακοποιό τι γίνεται με τις τιμές από τα γάλατα μου είπε ότι σίγουρα ο άλλος έκανε κάποιο λάθος στη διαίρεση από το τιμολόγιο και αποκλείεται να το έκανε επίτηδες... δε ξέρω μπορεί αλλά πάντως η συμπεριφορά του που ήταν τόσο αλαζονική μου την έδωσε..τυχερός είναι που δεν είχα όρεξη να το πάω παρακάτω το ζήτημα..:rolleyes:

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Καλά τα φαρμακεία σε προϊόντα που δεν αναγράφουν πάνω τιμές τα βάζουν όσο θέλουν.κι εμένα μου έτυχε με μωρομαντηλα.αλλά να γράφει πάνω την τιμη να το λέω κ να το παίζει ντεμεκ πολύ πάει.εγώ θέλω να το προχωρήσω αν είναι έτσι όπως το περιέγραψα στην αρχή γιαυτό ρώτησα.

Εχω φιλη φαρμακοποιο και θα την ρωτησω...

Εγω μια φορα επαθα πλακα ..καθως επρεπε να παρω καποια φαρμακα αλλα θελαν θεωρηση..επειδη ομως επρεπε να τα παρω πηρα το ενα κουτι...σ ενα φαρμακειο που εφημερευε.

Οταν το θεωρησα πηγα να παρω τ αλλο κουτι στην γνωστη μου και μου ζητησε το κουπονι απ το αλλο κουτι (που το ειχα παρει απο αλλο μαγαζι) και μου εδωσε πισω χρηματα...(οσα ειχα δωσει να το αγορασω - το ποσοστο που επρεπε να πληρωσω)

Επαθα σοκ.. γιατι δεν το ζητησα ..και αυτη μου ειπε μα ετσι κι αλλιως εγω θα τα παρω πισω... μεσα απ το κουπουνι ...γιατι να μην στα δωσω (και αναρωτιεμαι στο παρελθον ποσοι το ειχαν κανει)

Α...κ το κουτί γράφει ίδια ημ.λήξης με το παλιό κουτί.άρα είναι ίδια παρτίδα άρα πράγματι με την παλιά τιμή το αγόρασαν.

Καλε εδω αναγραφει τιμη και ψαχνεις τις ημερομηνιες εσυ.

Αλλα ξερω γιατι μας κοροιδευουν ..γιατι εμεις οι Ελληνες ειμαστε πολυ large και σιγα μην ασχοληθουμε με 50 λεπτα...

Διαφημίσεις

AKPIBΩΣ αφροδίτη!εγώ έτυχε σήμερα να μην εχω λεφτά μαζί μου παρά μόνο 2,5 ευρώ.τα είχε όλα ο Ντίνος στο περίπτερο.κ πριν φύγω απ το σπίτι κοίταξα την τιμή στο παλιό κουτί.κ είδα ότι μου φτάνουν τα λεφτά.αλλιώς δεν θα το πρόσεχα.

δουλευα σε φαρμακειο 2 χρονια,αυτο που λεσ υσχιει μαριαντινοσ,δηλαδη τα ειχαν παρει προ πολου με τιμη α κ τωρα εχει παρει αυξηση τιμη β κ τα πουλανε ολα παλια κ καινουργια με τη νεα τιμη β.

δουλευα σε φαρμακειο 2 χρονια,αυτο που λεσ υσχιει μαριαντινοσ,δηλαδη τα ειχαν παρει προ πολου με τιμη α κ τωρα εχει παρει αυξηση τιμη β κ τα πουλανε ολα παλια κ καινουργια με τη νεα τιμη β.

Μπορει να ισχυει..αλλα απ την στιγμη που εχει αναγραφομενη τιμη..ειναι παρανομο(νομιζω δλδ...και αν δεν ειναι ΘΑ επρεπε να ειναι)

Δεν μιλαμε για την ζαχαρη που δεν εχει αναγραφομενη..οποτε δεν ξερεις αν ειναι παλι ή καινουρια συσκευασια!!!

<<Η Ανώτατη Λιανική τιμή των φαρμάκων καθορίζεται με βάση τη Χονδρική τιμή, προσθέτοντας το νόμιμο κέρδος φαρμακοποιού και το Φόρο Προστιθέμενης Αξίας.

Οι λιανικές τιμές είναι ενιαίες σε όλη τη χώρα, με εξαίρεση τις περιοχές που ισχύει μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ...

ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ Νο 6/05

http://www.gge.gr/37/sub.asp?1287

Εφόσον είναι διατιμημένο προιόν με αναγραφόμενη τιμή

λαμβάνετε υπόψη η αναγραφόμενη τιμή όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.

(δλδ εσύ στο περίπτερο αν αυξηθεί η τιμή των τσιγάρων και γράφει το πακέτο 3 ευρώ θα το πουλάς 3.50 αν είναι δυνατόν.)

πάρε ένα τηλέφωνο στη γενική γραμματεία καταναλωτή να δούμε

τι θα σου πούνε κι εκεί.

Και δεν το γράφω ούτε για τα 0.50 λεπτά ούτε για τα 0.10 απλά είναι κοροιδία και σκέψου ότι δεν το κάνει μόνο σε εσένα αλλά και σε άλλους.

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Και δεν το γράφω ούτε για τα 0.50 λεπτά ούτε για τα 0.10 απλά είναι κοροιδία και σκέψου ότι δεν το κάνει μόνο σε εσένα αλλά και σε άλλους.

Αυτο ακριβως.. η κοροιδια...και η σιγουρια οτι αλλος δεν θα γινει ''γυφτος'' για 50 λεπτα...

Τα τηλέφωνα που μπορείς να απευθυνθείς

• 1520 - Γραμμή Καταναλωτή [Οδηγίες]
  • Δ/νση Πολιτικής Καταναλωτή: Τηλ.: 210-3305062, Fax 210-3829640
  • Δ/νση Προστασίας Καταναλωτή: Τηλ.: 210-3893587, Fax 210-3843549
  • ΚΕ.Π.ΚΑ. 801-11-17200

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

το ξερω απλα σκοπευουν στο οτι κανεισ δεν θα το προσεξει....εγω οταν δουλευα στο φαρμακειο κ το ακουσα ενιωσα μακακασ.....οταν ειναι να γινει αυξηση τουσ προειδοποιουν τουλαχιστον 1 μηνα πριν με λιστα κ κανουν παραγγελιεσ για να προλαβουν την παλια τιμη.βεναια υπαρχουν κ σωστοι επαγγελματιεσ αλλα λιγοι...

ναθαηλ οτιδηποτε δεν εχει κουπονι ειναι η τιμη αναλογα με τιμεσ που τα αγοραζουν απο αποθηκεσ χονδρικησ τα φαρμακεια,διαφερει απο αποθηκη σε αποθηκη,καλα εκει αλλη κοροιδια ασε...οταν κοστολογουσα παραδειγμα εβγενε συνολο7.32 μου ελεγε στρογγυλοποιησε το το εκανα 7.35 κ μετα στο ταμειο το συνολο παραδειγμα 20.46 το καναμε 20.50,η κοροιδια......λιγοι πανε με το σταυρο στο χερι

τα ποσοστα που κερδιζουν δεν τα ξερω επειδη πληρωνοταν ο φαρμακοποιοσ απο τισ εταιρειεσ κ απο τα ταμεια σφαλισησ,δηλαδη πολλαπλα ποσοστα......εμασ μασ φερναν τισ τιμεσ κ προσθεταμε φπα 19 εκατο,αλλα τα φαρμακεια πληρωνονται πολλαπλα απο ολεσ τισ εταιρειεσ που συνεργαζονται κ απο ολα τα ταμεια ,απο το καθε ενα ξεχωριστη πληρωμηαπο το αλλο εννοειτε.στισ συμφωνιεσ δε με αφηνε ποτε μπροστα να μαι τα κανονιζε οταν δεν ημουν εκει.

Για γαλα που ανεφερε καποια, ισχυει οτι οι τιμες αλλαζουν (κακως, αλλα ισχυει) ομως για φαρμακα με αναγραφομενη τιμη, δεν μπορει ο φαρμακοποιος να σου ζητησει αλλο αντιτιμο. Αν εχει αλλαξει η τιμη του φαρμακου, ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ETIKETA ΝΕΑ ΤΙΜΗ, ΜΕ BARCODE.... Μην το αφησεις ετσι....