Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συνάχι,συνάχι,συνάχι...(και ευκαληπτος)

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους...

Ήθελα να ρωτήσω το εξής...Στο σπίτι είμαστε όλοι συναχωμένοι(όπως και ο περισσότερος κόσμος όπως φαντάζομαι)και σκέφτηκα να πάρω αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου,να το βάλω σε ποτ πουρί και να το αφήσω να μυρίσει για λίγο.Είναι καλή ιδέα?Επειδή η κόρη μου είναι μικρή(17 μηνών)μήπως δεν κάνει?Ίσως είναι χαζή η ερώτησή μου αλλά θα ήθελα και την γνώμη όσων ξέρουν και κάτι παραπάνω.

Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Γενικά ξέρω ότι θέλουν λίγο προσοχή τα αιθέρια έλαια. Έχουν ακουστεί διάφορα.

Kαι όσο για τον ευκάλυπτο γενικότερα, ξέρω από παιδιάτρους ότι με τις "παλιές μεθόδους" των μαμάδων και γιαγιάδων μας, μπορεί καμιά φορά να κάνουμε κακό παρά καλό.

Όλα τα βότανα θέλουν προσοχή πια γιατί η έξαρση των αλλεργιών στην εποχή μας είναι μεγάλη.

Kαλό θα είναι να ρωτήσεις πρώτα τον παιδίατρό σου εφόσον το παιδάκι σου είναι ακόμα μικρό.

υ.γ. Nα φανταστείς ότι ακόμα και το χαμομήλι (!) δεν ενδείκνυται για όλα όπως κάποτε...

Περαστικά σας!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Δεν είχες ακούσει στην τηλεόραση πριν από κανά χρόνο ίσως, για τα αρρωματικά χώρου με αιθέρια έλαια αλλά και τα αιθέρια έλαια γενικά;

Eίχαν αφήσει υπόνοιες ότι μπορεί να είναι καρκινογόνα.

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png