Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βοήθεια συμβουλές για μπιτζάμα πάρτυ....

Recommended Posts

Η κόρη μού πήρε τ' αυτιά για μπιτζάμα πάρτυ και αποφασίσαμε για αύριο....Απ ότι φαντάζομαι δεν χρειάζονται και μεγάλες προετοιμασίες, σκέφτομαι τα εξής: μια πρόσκληση (αν προλλάβω), hotdogs ή χάμπουργκερ ή μακαρονάδα, ποντς πορτοκαλιού, ποπ κορν, μερέντα με ψωμί, κανένα παγωτό ή κάτι άλλο σε παστάκια. Περιμένω ιδέες σας....και αν μπορείτε γρήγορα.....

Διαφημίσεις

Για δώσε μας και άλλα στοιχεία να σου πούμε... π.χ. τι ηλικίες θα είναι τα παιδια, πόσα, αγόρια και κοριτσία; Θα έχει και διανυκτέρευση το πάρτυ;

Για πες μας για να βοηθήσουμε.

Σ' ευχαριστώ daffy για την άμμεση απάντησή σου και θέλω να απαντήσω στις ερωτήσεις σου: ναι το πάρτυ θα χει διανυκτέρευση, οι ηλικίες των 2 καλεσμένων κοριτσιών και της Δεσποινούλας μου είναι 9 ενώ η Ασπασούλα μου 5,5 αλλά συμμετέχει με χαρά στα παιχνίδια των μεγάλων. Σκέφτηκα να παίξουμε διαγωνισμό χορού και να αγοράσω μικρά δωράκια για όλους (για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις) μουσικές καρέκλες, μαξιλαροπόλεμο και τέλος να δούμε μια υπέροχη ταινία.

Μπορείτε να κάνετε και γυναικεία πράγματα, όπως πχ να βάψετε τα νύχια σας να φτιάξετε μάσκες ομορφιάς με φυσικά πράγματα. Ρίξε μια ματιά και εδώ, έχει πολύ ωραίες ιδέες

http://www.the-little-experience.com/web_site/pdfs/free_pages/girls_sleepover.pdf

http://www.the-little-experience.com/web_site/_page/05_free_stuff/05_free_stuff_to_do_party.html

Καλή επιτυχία.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πάρα πολύ daffy για τη βοήθειά σου, να σαι καλά. Βέβαια η αποστολή μπυτζάμα πάρτυ εξετελέσθει με επιτυχία...Έγινε χθες και τα παιδιά πέρασαν θαυμάσια, αφού να φανταστείτε κοιμηθήκαμε 4:30!!!! Το πρωί ήταν αρκετά δύσκολο να ξυπνήσουν αλλά έπρεπε γιατί δεν θέλαμε να χάσουμε την βράβευση guiness των μεγαλύτερων χαβλιώδοντων του νομού Γρεβενών και έτσι ξυπνήσαμε νωρίς αλλά με το ίδιο κέφι από το βράδυ. Για να μην τα πολυλογώ τα κορίτσια κατεύθασαν στις 20:00, αφού έπαιξαν για λίγο και ετοιμαστήκαν προσήλθαν στο τραπέζι και δεν ήξεραν τί να προτοδιαλέξουν!!! Τους είχα σάντουιτς, σουβλάκια λαχανικών, μακαρόνια καρμπονάρα, κέικ σοκολάτας, μάφινς, πόντς, ταρτάκια (αντί για παγωτό και δυστυχώς αυτά ήταν έτοιμα), τυροπιτάκια, μπισκοτάκια. Μόλις τέλειωσαν το φαγητό ξεκουράστηκαν για λίγο και ξεκινήσαμε με διαγωνισμό χορού λέγοντάς τους ότι θα κέρδιζε ο καλύτερος αλλά εγώ είχα δωράκια για όλες, μανό και λιπ γκλος!!! Αφού κέρδισαν τα δωράκια είχαν μισή ώρα ομορφιάς και έπειτα μουσικές καρέκλες, αυτή ήταν και η πιο όμορφη και ξεκαρδιστική στιγμή του πάρτυ, τί να σας λέω....ακολούθησε ένας τρελός μαξιλαροπόλεμος και κατά τις 1:30 ώρα ησυχίας και ταινία με ποπ κορν...η μικρή μου βέβαια τότε κοιμήθηκε αλλά οι μεγάλες συνέχισαν ένα ατέλειωτο κους κους μέχρι τις 4:30. Ξέχασα να σας πω ότι ενδιάμεσα είχαμε μαγικά κόπλα, με τη βοήθεια του συζύγου...Όταν θα μπορέσω και θα μάθω θα ανεβάσω φώτος...Ευχαριστώ κορίτσια για άλλη μια φορά για την βοήθειά σας...