Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.........

Recommended Posts

Σαν σήμερα , ΄τετοια σχεδόν ώρα πηρα το τεστ εγκυμοσύνης και είδα ότι είναι ΘΕΤΙΚΟ. Αμέσως μπηκα εδώ μέσα και το ανακοίνωσα..... μου φαίνεται λες και έγινε χθες! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να φουσκώσουν γρήγορα οι κοιλιτσες σας με επιτυχή εγκυμοσύνη! Αυτό το φορουμ με βοήθησε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και μου έδωσε δύναμη, κουράγιο, συμβουλές και πολλές ευχές! Ολα αυτά είμαι σε θέση να σας τα ανταποδώσω!

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια και το φυσικά το parents!

Διαφημίσεις

Αχ ναι κορίτσια μου σίγουρα θα είναι και στα δικά σας................. Με το που θα το μάθετε ότι είστε έγκυος να το γράψετε κατευθείαν εδώ.... ένα χρόνο μετά θα κοιτάξετε το ποστ σας και θα νοιώσετε όπως νοιώθω εγώ σήμερα....... Ο Θέος είναι μεγάλος και η Παναγία δεν θα αφήσει καμία γυναίκα να μην γίνει μανούλα. Δοκιμάστε τα πάντα. Με όποιον τρόπο επιτευχθεί η εγκυμοσύνη να είστε χαρούμενες και αισιόδοξες!

Διαφημίσεις

μια χαρα το θυμαμαι, πως ηταν οταν εκανες το τεστ!!!!!!!!!!!:-P

μια μερα μετα γραφτηκα αλλα ειχα μερες που παρακολουθουσα το φορουμ!!!!!

να σου ζησει Σωτηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

Σωτηρία, να χαίρεσαι το παιδάκι σου! Δεν ξέρεις τι κουράγιο μας δίνεις. Μακάρι να ανκοινώσουμε σύντομα όλες μας πως επιτέλους είμαστε έγκυες και μακάρι να πάνε όλα καλά με τις εγκυμοσύνες όλων των κοριτσιών.

Εγώ προσπαθούσα 6 μήνες. Μετά έμεινα έγκυος αλλά ήταν εξωμήτριο. Τώρα είμαι στην αναμονή να μου έρθει ακόμα μια φορά η περίοδος και να ξεκινήσουμε πάλι. Μακάρι την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά. Να δω ένα πλασματακι στον υπέρηχο και να μποράσω να το φέρω δυνατό και γερό στον κόσμο. Αυτό είναι το όνειρό μου τώρα πια.....

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Καλημερα Σωτηρια...Να σου ζησει το παιδακι σου και να το καμαρωσεις οπως επιθυμεις. Θυμαμαι οτι ειχαμε συνομιλησει καποια στιγμη, ή στο σαιτ της παλινδρομης που ειχα ανοιξει ή καπου αλλου που δεν μπορω να θυμηθω. Να εισαι καλα και να δινουμε ολες εμεις που καταφεραμε να μεινουμε εγκυες και γεννησαμε κουραγιο σε ολες τις κοπελες που προσπαθουν. Θα τα καταφερετε ολες....Να το πιστεψετε και θα γινει....Οχι στο αγχος!!!!!!!!!