Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ξεχειλιζω αγαπη... :))))

annalu

Recommended Posts

αραγε ποσο βοηθαμε με την αγαπη που τους δινουμε να γινουν δυνατα κ γερα παιδακια κ κατ'επεκταση ενηλικες??δεν μιλαω μονο για ευτυχισμενα παιδακια γιατι εκει σιγουρα παιζει κυριαρχο ρολο το περιβαλλον μεσα στο οποιο εχουν αναπτυχθει κ εχουν βιωσει πραγματα..μιλαω για το ρολο της αγαπης κ της ασφαλειας που τους δινουμε σε σχεση με την βοηθεια που πιθανως αυτη προσφερει στη θωρακιση του οργανισμου τους κ στην αναπτυξη του ανοσοποιητικου τους συστηματος...δεν εχω στο μυαλο μου καποιο συγκεκριμενο περιστατικο,απλα οπως τον κοιτουσα πριν λιγο στο κρεβατι που ετρωγε τα ποδαρακια του,σκεφτομουνα πως θα μπορουσα να κανω τα παντα για να ειναι καλα και επισης αναρωτιομουνα κατα ποσο μπορει εκεινος να νιωσει ποσο πολυ τον αγαπαω κ ποσο τον νοιαζομαι..απεριγραπτα συναισθηματα...μακαρι να ειναι καλα παντα τα παιδακια μας κ να ζουμε καθημερινα μαζι τους ανεπαναληπτες στιγμες ευτυχιας..(επηρεαστηκα λιγο αρνητικα απο ενα αρθρο που διαβασα του συλλογου "φλογα" ειναι η αληθεια... ¨((( )

MkhCp3.png

Διαφημίσεις

να μην επηρεαζεσαι με τιποτα που να εχει σχεση με την αγαπη σου προς το παιδι σου. και θα σου πω κατι εξακριβωμενο.... καταλαβαινουν και πολυ μαλιστα οτι τα αγαπαμε... εμενα μου το δειχνει. ειναι ολη μου η ζωη και δεν θα παψω ποτε να του δειχνω την αγαπη μου..! καλυτερα να του περρισευει η αγαπη παρα να του λειπει..!

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

να μην επηρεαζεσαι με τιποτα που να εχει σχεση με την αγαπη σου προς το παιδι σου. και θα σου πω κατι εξακριβωμενο.... καταλαβαινουν και πολυ μαλιστα οτι τα αγαπαμε... εμενα μου το δειχνει. ειναι ολη μου η ζωη και δεν θα παψω ποτε να του δειχνω την αγαπη μου..! καλυτερα να του περρισευει η αγαπη παρα να του λειπει..!

επηρεαστηκα οχι ως προς την αγαπη μου για το νικολα μου φυσικα!απλα διαβαζα για τα παιδακια με νεοπλασματικες ασθενειες κ ταραχτηκα..αυτο εννοω..

MkhCp3.png

• 2 weeks later...

πιστευω οπως και στην εγκυμοσυνη ειναι καλο να μην διαβαζεις τετοια πραματα... γιατι θα τρελαθεις...

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!