Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2009-2010

Recommended Posts

Για τους μικροτερους φιλους μας η φετικη σχολικη χρονια μολις ξεκινησε ,ας τους ευχηθουμε λοιπον να ειναι ομορφη ,ηρεμη και δημιουργικη .

Στους γονεις να πουμε καλο κουραγιο και να μην απελπιζεστε οι πρωτες μερες για τα μικρουλια ειναι λιγο δυσκολες ,μετα ολα φτιαχνουν;-

Οσο για τα μεγαλυτερα παιδακια μεινανε πολυ πολυ λιγες μερουλες ακομα, αλλα ειδη εχουμε ξεκινησει τις σχολικες προετοιμασιες και αγορες .

Καλη αρχη να εχουμε ,να ειναι πανω απ¨ολα ηρεμη και επικοδομητικη αυτη η χρονια και εμεις οι γονεις να ειμαστε οσο μπορουμε πιο κοντα στα παιδακια μας.

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά σε όλους! Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς....Όμως κάθε χρόνο τα ίδια....Ακόμη περιμένω την απόσπασή μου, εγκλωβισμένη μακρυά από την οικογένειά μου...Ως πότε πια...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

αχ ναι...καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια που σε λίγες μέρες θα επιστρέψουν στα σχολεία αλλά και στα πρωτάκια μας...

καλή σχολική χρονιά και σε μας τους εκπαιδευτικούς (αδιόριστους και διορισμένους) που προσπαθούμε με κάθε τρόπο, θέλω να πιστεύω, να βοηθήσουμε τα παιδιά και να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο...

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ .

31-10-2003

31-10-2006

Διαφημίσεις

Αφροδιτακι για πες εντυπωσεις...........

πως σου φανηκε η υλη της?

ειδα το βιβλιο των μαθηματικων και ψιλοανχωθηκα.............

Λιγο πολυ οπως η πρωτη..στην αρχη ειδικα ειναι σαν επαναληψη της πρωτης...

Στα μαθηματικα οντως ....ειναι το βιβλιο απαραραδεκτο..ετσι μας ειχε πει η δασκαλα ...αλλα εμεις με την δουλεια που εκανε στα παιδια στο σχολειο...δεν καταλαβαμε τιποτα...(εκτος απ τα μαθηματα με τα ευρω..οπου επρεπε ν ακανουν δεκαδικες προσθεσεις ..που δεν το ειχαν διδαχθει...αλλα μας ειπε οτι να μπουν λιγο στην ιδεα ...γιατι ετσι κι αλλιως στην τριτη θα γινουν καλυτερα) Επισης στο βιβλιο των μαθηματικων πολλα λαθη σε ασκησεις....αλλα ειπαμε το πιο σημαντικο θεμα δασκαλου!!

Παντως λενε οτι οι πιο δυσκολες ταξεις ειναι οι μονες.... πρωτη τριτη και πεμπτη...

Αν σε ηρεμει αυτο που σου λεω

Λιγο πολυ οπως η πρωτη..στην αρχη ειδικα ειναι σαν επαναληψη της πρωτης...

Στα μαθηματικα οντως ....ειναι το βιβλιο απαραραδεκτο..ετσι μας ειχε πει η δασκαλα ...αλλα εμεις με την δουλεια που εκανε στα παιδια στο σχολειο...δεν καταλαβαμε τιποτα...(εκτος απ τα μαθηματα με τα ευρω..οπου επρεπε ν ακανουν δεκαδικες προσθεσεις ..που δεν το ειχαν διδαχθει...αλλα μας ειπε οτι να μπουν λιγο στην ιδεα ...γιατι ετσι κι αλλιως στην τριτη θα γινουν καλυτερα) Επισης στο βιβλιο των μαθηματικων πολλα λαθη σε ασκησεις....αλλα ειπαμε το πιο σημαντικο θεμα δασκαλου!!

Παντως λενε οτι οι πιο δυσκολες ταξεις ειναι οι μονες.... πρωτη τριτη και πεμπτη...

Αν σε ηρεμει αυτο που σου λεω

αυτο ειδα και γω στα μαθηματα και σου ειπα οτι ανχωθηκα.......

προσθεσεις με δεκαδικους που φτανουν μεχρι το 100,κατι απαραδεκτα προβληματα που οπως λες μαλλον ειναι λαθος γιατι δεν θυμαμαι ακριβως πιο,αλλα το διαβασα δυο φορες και λεω δεν μπορει καποιο λαθος θα εχει γινει.......

πως ειναι δυνατον να εχουν την απαιτηση να τα καταλαβει ενα παιδακι ......

οσο για την γλωσσα ειναι αυτο που λες ,κανουν πιο εντατικα αυτα που ειχαν κανει και στην πρωτη.....

ας ελπισουμε η φετινη μας δασκαλα να ειναι το ιδιο εξισου καλη με την περσινη..........

τωρα που σε βρηκα θα σε ρωταω οτι χρειαζομαι :lol::lol::lol:ελπιζω να μην σε πειραζει..........

τωρα που σε βρηκα θα σε ρωταω οτι χρειαζομαι :lol::lol::lol:ελπιζω να μην σε πειραζει..........

Εδω γυρω θα ειμαι κι εγω ...και με χαρα να με ρωτας οτι θες...κι ελπιζω απ την μερια μου να εχω πληροφοριες να σου δωσω οσες θες!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...