Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Η κόρη μου είναι 3 ετών και 4 μηνών και εδώ και 2 μέρες ξεροκαταπίνει και κλαίει στον ύπνο της λέγοντας ''πονάω στον λαιμό μου''.Την πήγα σε γιατρό του ΙΚΑ εχθές και μας είπε πως δεν είναι καθόλου ερεθισμένος ο λαιμός της.Αυριο θα έρθει σπίτι η δική μας γιατρός και θα δούμε.Γνωρίζετε τρόπους αντιμετώπισης της λοίμωξης στοματοφαρυγγικής κοιλότητας χωρίς αντιβίωση?Π.χ. εμείς οι μεγάλοι μπορούμε να κάνουμε γαργάρες με σοδόνερο ή HEXALEN.Της βάζω μέλι και πετιμέζι στο γάλα αλλά δεν γίνεται τίποτα και την άνοιξη που το ξαναπεράσαμε καταλήξαμε σε εισπνοές και αντιβίωση.

Αν ξέρετε κάτι άλλο πείτε μου.Α,έχουμε δοκιμάσει και ένα σιροπάκι της APIVITA νομίζω ή του ΚΟΡΡΕ με μέλι και θυμάρι και δεν έγινε κάτι.

Διαφημίσεις

HEXALEN υπαρχει και για παιδακια σε σπρευ,το ψεκαζεις τρεις φορες την ημερα μετα φαγητο και ειναι πολυ καλο,επισης υπαρχουν και καραμελες φυτικες για τον πονολαιμο .

Εμεις την αλλη φορα που ειχαμε κοκκινο λαιμο και με λιγο πυρετο με αυτα τα δυο καταφεραμε και γλυτωσαμε την αντιβιωση.

Περαστικα σας ,αντε και καλο κουραγιο μας ευχομαι,χειμωνας ερχετε.........;)

Tα ίδια συμπτώματα είχε και ο γιος μου μόνο που είχε και δέκατα

η διάγνωση μετά από τις τρεις πρώτες μέρες ήταν αμυγδαλίτιδα

οπότε δεν γλυτώσαμε την αντιβίωση ούτε την μάχη για να την πιεί.

7 μέρες και σήμερα που θα πάει θα περάσει κι αυτό:cool:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Tα ίδια συμπτώματα είχε και ο γιος μου μόνο που είχε και δέκατα

η διάγνωση μετά από τις τρεις πρώτες μέρες ήταν αμυγδαλίτιδα

οπότε δεν γλυτώσαμε την αντιβίωση ούτε την μάχη για να την πιεί.

7 μέρες και σήμερα που θα πάει θα περάσει κι αυτό:cool:

περαστικα σας και καλη υπομονη;)

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Ντίντι

την υπομονή σίγουρα θα την χρειαστώ και με τους δύο άντρες μου:)

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Τελικά η παιδίατρος μας μας είπε πως είναι ίωση και θα περάσει σε 2-3 μέρες χωρίς αντιβίωση.HEXALEN για παιδιά δεν βρήκα πουθενά και η γιατρός μου είπε πως το ΗΕΧΑLEN σαν φάρμακο είναι πολύ δυνατό και καυστικό για παιδί.Η μικρή μόλις ξύπνησε με κλάματα και ξεροκαταπίνει φοβερά.Μήπως να την πάω και σε άλλο γιατρό?

Τελικά η παιδίατρος μας μας είπε πως είναι ίωση και θα περάσει σε 2-3 μέρες χωρίς αντιβίωση.HEXALEN για παιδιά δεν βρήκα πουθενά και η γιατρός μου είπε πως το ΗΕΧΑLEN σαν φάρμακο είναι πολύ δυνατό και καυστικό για παιδί.Η μικρή μόλις ξύπνησε με κλάματα και ξεροκαταπίνει φοβερά.Μήπως να την πάω και σε άλλο γιατρό?

ποσο χρονων ειναι βρε Αφροδιτακι το παιδακι σου γιατι θα τρελλαθουμε κανονικα με αυτο που σου ειπε για το σπρευ.........

να πω οτι μου το εδωσε μονο η παιδιατρος μου παει στο καλο,αλλα οσες φορες τους εχω παει και στο νοσοκομειο και αυτοι απο εκει μου το συστησαν ακομα και στον γιο μου που ειναι 3,5 τωρα......

Αν δεν εχει πυρετο περιμενε λιγακι ,δεν σου ειπε το βρασυ να τις δινεις και λιγο ντεπονακι σαν παυσιπονο να ηρεμησει το καημενουλη,αφου δειχνει οτι ποναει δεν θα τις το δινεις τσαμπα...

καλη υπομονη και μακαρι να το ξεπερασετε γρηγορα;)

σορι τωρα το ειδα ποσο χρονων ειναι....................

παντως το σπρευ στο ξαναλεω οτι εμας μας το συστηνουν,τωρα απο κει και περα καλο ειναι να ακουσεις αυτον που εμπιστευσε περισσοτερο

Πάντως το σπρέυ είναι ένα και για μεγάλους και για παιδιά-δεν υπάρχει παιδικό.Οι παιδίατροι λένε πως δεν επιτρέπεται σε παιδί κάτω των 2 ετών αλλά δεν είναι και εύκολο να εφαρμοστεί σε μικρά παιδιά που αντιστέκονται.Σήμερα πήγα σε άλλη παιδίατρο και μου έγραψε OSPEN ελαφριάς μορφής αντιβίωση.

Διαφημίσεις

• 1 year later...

βρε κοριτσια....ποναει ο λαιμος του τωρα κ ρουθουνιζει...χωρις πυρετο αλλα βλεπω να κανει καμια λαρυγγιτιδα....η γιατρος δεν απαντα κ μολισ ηρεμησε το μικρο...πηγα να δωσω ντεπονακι κ ξερασε... αν κανει λαρυγιτιδα ποσες σταγονεσ σολντεσανιλ δινω στα 15 κιλα????τι να κανουμε θα το παλεψουμε μονοι μας...οσο δεν ανεβαζει πυρετο...