Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παρακαλώ 1 απάντηση!(περίοδος κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης)

Recommended Posts

γεια σασ !!θελω να μου λυσετε 1 απορεια που με καιει εδω και καιρο..ποσο ισχυει αυτο που λενε οτι κατα την διαρκεια τησ εγκυμοσυνησ μπορει να εχεισ φυσιολογικα περιοδο???μου φαινεται πολυ παραξενο!:?αραγε ειναι αληθεια???:?υπαρχει περιπτωση να συμβει αυτο??

Διαφημίσεις

Ναι έχω φίλη μου με 3 παιδιά που και στις 3 εγκυμοσύνες δεν το κατάλαβε ότι ήταν έγκυος γιατί τον 1ο μήνα αδιαθετούσε κανονικά

βρε δεν ειναι παραξενο?!ο γιατροσ τησ τι τησ ειχε πει?ξερεισ?

γεια σασ !!θελω να μου λυσετε 1 απορεια που με καιει εδω και καιρο..ποσο ισχυει αυτο που λενε οτι κατα την διαρκεια τησ εγκυμοσυνησ μπορει να εχεισ φυσιολογικα περιοδο???μου φαινεται πολυ παραξενο!:?αραγε ειναι αληθεια???:?υπαρχει περιπτωση να συμβει αυτο??

Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να είσαι έγκυος και να μην το καταλάβεις μετά την 7η - 8η εβδομάδα ακόμα και αν είχες περίοδο γιατί τα συμπτώματα είναι πολλά και ποικιλα.(ναυτίες - ευασθησίες σε όσφρηση - πρηξιμο στηθους - συχνοουρία κ.τ.λ)!

Εμένα αυτά και τις 3 φορές μου άρχισαν πολύ νωρίτερα κοντά στην 6η εβδομάδα.Καλύτερα όμως να κάνεις ένα τεστ!

G2Mbp3.png

--------------------------------------------------

Μy boy is 5 years old-my girl is 3 years old!

Διαφημίσεις

Κατ' αρχήν κανονική περίοδο δε γίνεται να έχει κάποια σε φάση εγκυμοσύνης. Είναι θέμα ορμονών. Γιατί κανονική περίοδος δηλώνει και γονιμότητα, άρα άτοπο! Δηλαδή ... δε μπορείς να ξαναμείνεις έγκυος.... ενώ είσαι ήδη!

Τώρα... μικρά αιμορραγικά επεισόδια τα οποία να μοιάζουν με περίοδο, ναι, μπορεί να έχει κάποια γυναίκα.

Κι εγώ σε όλες μου τις εγκυμοσύνες είχα σημάδια αίματος σαν τελειώματα περιόδου, τα οποία κρατούσαν 4-5 μέρες και συνέπιπταν με τις ημέρες που υποθετικά θα είχα περίοδο ΑΝ δεν ήμουν έγκυος. Αυτά για όλο το πρώτο τρίμηνο.(Το είπα πολύπλοκα;)

Όμως ξεκάθαρα δεν τα μπερδεύεις με περίοδο.

Αν θέλουμε να πούμε έναν εντελώς πρόχειρο κανόνα, μπορούμε να πούμε το εξής:

ΑΝ είναι καφέ.. δεν ανησυχούμε, ΑΝ όμως είναι κόκκινο.... τότε η εγκυμοσύνη κινδυνεύει.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Μόλις σημερα ακουσα για μια μακρινη συγγενη οτι εμαθε τωρα οτι ειναι εγκυος και μαλιστα 6 μηνων γιατι ειχε περιοδο κανονικα καθε μηνα.[/quote

μα πως ειναι δυνατον???????????????????????????????????????????

η κοιλια που μεγαλωσε ας πουμε δεν της εκανε εντυπωση?????????????????

απο φιλες μου ξερω οτι τα μωρακια τα καταλαβαιναν απ τον 4 μηνα στην κοιλιτσα επειδη κουνιοντουσαν κ τετοια. ειναι δυνατον 6 μηνων και να μην ξερεις οτι εισαι εγκυος??????

Ειμαι Ερωτευμενη με την κορη μου !!!

Αυτά μάλλον ειναι (ένα απ' όλα ή και όλα μαζί):

1. Υπερβολές

2. Λόγια για τον κόσμο σε κρυφή εγκυμοσύνη... (π.χ μάτι, κτλ...)

3. Μεγάλη άγνοια

Κατά τη γνώμη μου... μάλλον δε θα θελε να κοινοποιήσει την εγκυμοσύνη και βρήκε δικαιολογία... "αααα δεν το κατάλαβα!" ;)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Μπα μην το λέτε... Ξέρω κι εγώ προσωπικά περίπτωση που κατάλαβε ότι ήταν έγκυος στον 6ο μήνα όταν την έπιασε κάποιος πόνος και πήγε στο νοσοκομείο νομίζοντας ότι ήταν τα άντερά της!!!Χοντρούλα πάντως ήταν (και είναι) οπότε το θεωρήσαμε λογικό να μην το έχει πάρει χαμπάρι. Στον 8ο άρον άρον πρόλαβαν κι έκαναν το γάμο.Επίσης πριν έκαναν και το "κρεβάτι"!(εκεί δεν πήγα γιατί το θεώρησα ανόητο).

Το τι έγινε τότε δεν μπορείτε να το φανταστείτε,ακόμα γελάμε με αυτό βέβαια όχι μπροστά τους...

Μόλις σημερα ακουσα για μια μακρινη συγγενη οτι εμαθε τωρα οτι ειναι εγκυος και μαλιστα 6 μηνων γιατι ειχε περιοδο κανονικα καθε μηνα.[/quote

μα πως ειναι δυνατον???????????????????????????????????????????

η κοιλια που μεγαλωσε ας πουμε δεν της εκανε εντυπωση?????????????????

απο φιλες μου ξερω οτι τα μωρακια τα καταλαβαιναν απ τον 4 μηνα στην κοιλιτσα επειδη κουνιοντουσαν κ τετοια. ειναι δυνατον 6 μηνων και να μην ξερεις οτι εισαι εγκυος??????

κι όμως είναι... η θεία μου μετά από δύο αποτυχημένες εξωσωματικές και 10 χρόνια γάμου, αποφασίζει να εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια και να αρχίσει διαδικασίες υιοθεσίας... είχε πάντα πρόβλημα με την περίοδο της και δεν αδιαθετούσε συχνα... ήταν και παχουλή αρκετά. Κάποια μέρα μας λέει ότι είχε μεγάλο πρήξιμο στην κοιλιά και μεγάλο κουβάρι.αισθανόταν τα έντερα της συνεχώς να κουνιούνται. ήθελε η μητέρα μου να πάει στο γιατρό για το στομάχι της και την πήρε η θεία μου και με την ευκαιρία να εξετάσει και την ίδια. όταν μπήκε στο γιατρό μετά από λίγο άρχισε τα κλάματα.... η μητέρα μου ταράχτηκε αρκετά γιατί δεν ήξερε τι γινόταν, όλοι είχαν υποψιαστεί όγκο! όταν βγήκε ο γιατρός έξω και τον ρώτησε τι έγινε της είπε τίποτα το ανησυχητικό... απλά βρήκαμε ένα παιδάκι με χεράκια, ποδαράκια, κεφάλάκι!!!!!! ποιος να το πιστέψει; που να πάει το μυαλό μας μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία με εξετάσεις, γιατρούς και εγχειρίσεις; ήταν 6 μηνών έγκυος....!!!!!!!!!!! σε τρεις μήνες γέννησε μια πανέμορφη κοράκλα και σε δύο χρόνια ένα πανέμορφο αγόραρο!!!!

Πρέπει όλοι μας να πιστέψουμε.... τα αδύνατα για τους ανθρώπους είναι δυνατά για το θεό!!!!!;)

as1cxD90g410010Nzc3NzFsfDk4ODcwNDg3bGRqfFdlIGhhdmUgYmVlbiBtYXJyaWVkIGZvcg.gif

Διαφημίσεις