Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προσαρμογη και για την νταντα???

Recommended Posts

εδω και λιγες μερες προσεχει τη μικρουλα μας-13 μηνωνσε λιγο-μια πολυ ευχαριστη και γλυκυτατη κοπελα..τις πρωτες δυο ημερες ημουν διαρκως διπλα τους,εκανα τα παντα εγω,το κοριτσι ηταν σε ολα διπλα μου και της εξηγουσα διαφορα για το παιδι...τα πραγματα ηρθαν ομως λιγο αναποδα ως προς το προγραμμα και τελικα μετα απο τεσσερις ημερες,οπου η μικρη ειχε καθησει μονο καποια ωρα με την κοπελιτσα,εκατσε μαζι της περιπου 7 ωρες..βεβαια απο κατω μενει η πεθερα μου και πηγαινοερχοταν...το πρωι που φευγω η μικρη εκλαιγε,οχι πολυ μου ειπε η πεθερα μου,και γενικα επειδη δεν μπορουσε να κοιμηθει χωρις στηθος ειχε γκρινια κατα τις 13 και ωσπου να γυρισωστις 14και....ειμαι σε απελπιστικη ψυχολογικη κατασταση,ο αντρας μου δεν μπορει εκ των πραγματων να βοηθησει*-μονο την ερχομενη εβδ.ισως καταφερει να παρει καμια μερα αδεια και να ειναι και αυτος-φευγω και εγω και αφου κλεισω την πορτα κλαιω....τι να κανω για να ειναι λιγοτερο επωδυνο για το παιδι μου????

Διαφημίσεις

13 μηνών ήταν και εμένα ο μεγάλος μου όταν τον άφησα για πρώτη φορά με μια πολύ καλή κοπέλα η οποία ήταν αρκετά κοντά με μένα σε χαρακτήρα και προσέγγιση προς το παιδί. Τον κράτησε μέχρι που έφτασε 21 μηνών και ήταν ολοφάνερο ότι την αγαπούσε πάρα πολύ. Να σκεφτείς ότι προτιμούσε να βρίσκεται μαζί της παρά με τον μπαμπά του και ακόμη και όταν τον κρατούσα εγώ αγκαλιά, αν του άπλωνε τα χέρια ήθελε να πάει στη δική της αγκαλιά. Όλα αυτά ήταν σημάδια πως το παιδί ήταν πολύ ευτυχισμένο κοντά της. Παρ' όλα αυτά δεν έπαψε ποτέ όλους αυτούς τους μήνες να κλαίει μόλις με έβλεπε να βγαίνω από την πόρτα.Πάντα σταματούσε μετά από λίγα λεπτά.

Νομίζω πως είναι πολύ φυσικό να στεναχωριέται το παιδί την ώρα που είναι να αποχωριστεί το πιο αγαπημένο του πρόσωπο στον κόσμο αλλά μετά, αν το άτομο που το κρατάει είναι κατάλληλο, ξεχνιέται και απολαμβάνει τη μέρα του.

Πάντα να προσέχεις πώς είναι το παιδί την ώρα που γυρίζεις, αν είναι ικανοποιημένο, ήρεμο και χαρούμενο σημαίνει ότι τα πάει καλά με την κοπέλα. Μην κρίνεις από τα λίγα λεπτά του αποχωρισμού, αυτά θα είναι πάντα δύσκολα και για τη μικρή σου και για σένα.

σε ευχαριστω παρα πολυ για το παρηγορο μηνυμα σου!!ακομη ειναι νωρις για να ξερω αν οντως περναει καλα μαζι της..το μονο ισως θετικο στοιχειο ειναι οτι τις τελευθταιες δυο μερες της εστελνε φιλακια και μαλιστα την Παρασκευη που ηταν και η δυσκολη απο αποψη ωραριου μερα της το εδωσε στο μαγουλο!!ειναι το παιδι μικρο ειναι και η κοπελια γενικα ηπιων τονων και ο νους μου παιρνει τρελες στροφες...προς το κακο..ελπιζω να προσαρμοστπυμε!!!να σαι καλα και να τους χαιρεσαι ολους!!!!!!!!!!!σε ευχαριστψ και παλι!!!!!!!!!!!!