Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΑΜΕΝΟ ΣΚΥΛΑΚΙ

Recommended Posts

Ζητώ την βοήθεια σας για το σκυλακι μου!

Πρόκειται για ένα beagle 6 μηνών θηλυκό πολύ ζωηρό και παιχνιδιάρικο!

Την Παρασκευη το βράδυ 28/8 τρόμαξε από βεγγαλικά και κροτίδες και έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας. Ευτυχώς δεν έσπασε κάποιο ποδαράκι γιατί την πορεία της ανέκοψε μια τέντα. Το κακό είναι οτι τρόμαξε απίστευτα και άρχισε να τρέχει με αποτέλεσμα να την χάσουμε.

Η περιοχή που χάθηκε είναι μεταξύ Νίκαιας - Κορυδαλλού. Εχουμε κολλήσει χαρτιά με την φωτογραφία της παντού αλλά μέχρι και τώρα χωρίς αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό είναι οτι φοράει την αλυσίδα της η οποία είναι μακρια και σέρνεται μέχρι τα πισω της ποδαράκια. Ακούει στο όνομα Κιρα.

Πήρα το θάρρος να ζητήσω την βοήθεια σας μιας και διανύω τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και δεν μου επιτρέπεται να περπατάω μεγάλες αποστάσεις. Είμαστε 3 μέρες στους δρόμους μαζί με την οικογένεια μου και με φίλους αλλά...κλαψ

Αν έχετε κάποιο νέο σας παρακαλώ στείλτε μου ένα μηνυματάκι γιατι πραγματικα κοντεύω να τρελαθώ και μάλλον δεν κάνει και πολύ καλό για το μωράκι μου!

Αν τα καταφέρω θα ανεβάσω και κάποια φωτογραφία της να δείτε τι γλυκιά που είναι!!!

Διαφημίσεις

κοριτσι ευχομαι να βρεις το σκυλακι θα χω το νου μου μιας και μενω αμφιαλη κοντα στο κατρακειο και κει μαζευονται πολλα πολλα σκυλακια.το απογευμα που θα παω να αφησω φαγακι θα ριξω μια ματια τριγυρω.καλου κακου ομως ανεβασε μια φωτογραφια για μας που μενουμε κοντα και πες τα χρωματα του.(τα beagle ειναι τα σκυλακια με τα μακρυα αυτακια ετσι δεν ειναι?)μην στεναχωριεσαι στην κατασταση σου

Nrdkp3.png

Κοίταζε και στο http://www.strayshelp.gr, βάλε αγγελία γιατί βρίσκουν πολλά ζωάκια, μήπως κάποιος το βρήκε ήδη. Αν πας το ποντίκι στην μπάρα ψηλά που λέει "ζώα-animals" χωρίς να το πατήσεις βγάζει λίστα χάθηκαν,βρέθηκαν,χαρίζονται,επείγοντα,ειδικές ανάγκες(αν κάποιο είναι χτυπημένο) πάτα σε όλα και έχε το νου σου

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ βρε παιδια για τις απαντησεις σας.

Εχω βάλει καταχώρηση και στο strayshelp.gr, στο "παρα τρίχα" του σκάι, στο facebook, στο ραδιοφωνο του ατλαντις που ακουγεται στις περιοχες μας. Βολτα στο κατρακειο και στον Αγ. Φιλιππά ανεβηκα αλλα δεν ηταν ουτε εκει. Μας ειπαν καποιοι οτι ειδαν να το κυνηγουν κατι αδεσποτα αλλα δεν μπορεσαν να το ακολουθησουν στην περιοχη του ανω κορυδαλλου.

Σημερα το πρωι πηγαν τα αδερφια μου στο παζαρι του σχιστου αλλά δεν ηταν ουτε κι εκει. Το χειροτερο ειναι οτι πασχει απο καρδιακη ανεπαρκεια και ειναι πολυ μικρουλα για να τη βγαλει περα με τα αλλα αδεσποτα!

Μοιρασαμε στους κτηνιατρους της περιοχης χαρτια με την φωτογραφια της απλα να εχουν και εκεινοι το νου τους.

Δεν ξερω πραγματικα τι αλλο να κανω!!!

Δεν καταφερνω να ανεβασω φωτογραφια της.

Μπορειτε ομως να μπειτε στο http://www.dognews.gr και θα την δειτε στο αριστερα κομματι της οθονης που λεει "επειγον". Ειναι το σκυλακι με το φουξια λουρακι και εχει και τηλεφωνο επικοινωνιας.

Ειναι χαρακτηριστικα σκυλια. Εχουν μακρυα αυτακια, και καπως μακρόστενο μουτρακι. Επισης η ουριτσα τους ειναι σκουροχρωμη (μαυρη η καφε) και στο τελειωμα της ειναι παντα ασπρη! Δεν ειναι ιδιαιτερα ψηλα και χοντρα. Επισης στο συγκεκριμενο κρεμεται η αλυσιδα που το βγαζω βολτα και φτανει μεχρι τα πισω ποδαρακια της!

Το απογευμα θα παω παλι στην περιοχη του Ανω Κορυδαλλου μηπως μπορεσω και βγαλω καποια ακρη, αν και πλεον νομιζω οτι με κοροιδευουν, παρολο που με βλεπουν με την κοιλια να πεταει!

Ξεχασα το σημαντικοτερο: Υπαρχει αμοιβη 200 ευρω για οποιον καταφερει και το βρει. Δεν θελω να προσβαλω κανεναν αλλα να καταλαβουν οτι πραγματικα θελω να το βρω. Μου το χαρισαν μια εβδομαδα πριν μαθω για την εγκυμοσυνη μου και ειμαι ιδιαιτερα δεμενη μαζι του!

Ευχαριστω για ολα!

60141034760729351183544.th.jpg

μοιαζΕΙ ΜΕ το δικο μου λες και ειναι το ιδιο σκυλι.!

Ειναι κ πολυ ατακτα !μακαρι να μπορουσα να κανω κατι να ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.

Για τι λες οτι σε δουλευουνε?δεν νομιζω να εχει παει τοσο μακρια.Παντως αυτα τα σκυλια εχουν πολυ πολυ δυνατη οσφρηση και πανε με την μυτη προς τα κατω το ξερεις αυτο .

Η δικια μου μια φορα βγηκε απο το παραθυρο και ετρεχε γυρω γυρω απο τις μυρωδιες.

μπορω να κανω κατι?

Θα βαλω αγγελίες και στις σελιδες που μου λετε αλλα πραγματικα εχω αρχιζει να απελπιζομαι!

Οντως τα συγκεκριμενα σκυλια πανε με τη μυτη κολλημένη στο πατωμα αλλα αυτη ειναι πολυ μικρουλα και επειδη εφυγε τρεχοντας δεν ξερω αν εξακολουθει να εχει την μυρωδια της για να γυρισει πισω! Και ειναι και αρκετα μακρια απο το σπιτι της. Το καλο σχετικα ειναι οτι τριγυριζει στην συγκεκτριμενη περιοχη του ανω κορυδαλλου εκει που εχει απιστευτες ανηφορες! Τουλαχιστον εκει την ειδε τελευταια φορα ενας οδηγος λεωφορειου 5 τα ξημερωματα!

Λεω οτι με κοροιδευουν γιατι μου ειπαν οτι "αν ηταν παιδι ετσι θα εκανες;" Απο κει και περα τι να απαντησεις; Χτες μονο ειμαστε 11 ατομα στο δρομο και δεν καταφεραμε τιποτα. Καμια αλλη ιδεα;

Διαφημίσεις

Εχει κανεις αυτοκινητο απο εσας?για ναμην κουραζεσε με τα ποδια στο λεω..οσο για το τι λενε οι αλλοι δεν θα το σχολιασω γιατι θα παρεξηγηθω απο πολλους εδω μεσα μιας κ ειμαι τρομερα φιλοζωη.Καλη επιτυχια

Συγνωμη για την καθυστερηση αλλα τωρα γυρισαμε απο τους δρόμους!

Τα τελευταια νεα λενε οτι το σκυλακι κατεβαινε προς τις φυλακες του Κορυδαλλου, αλλα πλεον δεν εχω εμπιστοσυνη στο τι λεει ο κοσμος!

Αυτοκινητο εχουμε αλλα δεν με βολευει και πολυ γιατι κανουμε ολο γυρω γυρω τα στενα και στο τελος ζαλιζομαι! Ασε που οι δρομοι μας ειναι οι καλυτεροι και πιο πιθανο ειναι να πιασεις το λαχειο παρα να αποφυγεις λακουβα!

Συγχωρεστε με που σας ζαλιζω αλλα σκεφτομαι μηπως και μεσα απο το forum μπορει να βρεθει μια ακρη!!!

Ευχαριστω πολυ πολυ...

Εσυ αμα ζαλιζεσαι μην πηγαινες κοπελα ,μου που εισαι κ εγκυος.Ειπες εχεις κοσμο που σε βοηθαει.Ας πανε εκεινοι με αμαξι και μεχρι τις φυλακες.Ας κοιταξουνε.Αν δεν ειχα μωρο στο σπιτι θα κατεβενα να σε βοηθησω με το αμαξι μου αληθεια στο λεω.Αλλα το πρωι θα παμε στο χωριο κοντα πύργο να παρω πισω το αλλο σκυλακι μας που πηγε "διακοπες" με τα πεθερικα γιατι δεν θα χωρεσουν στο αμαξι αν δεν την παρουμε ξεχωριστα και θα ξυπνησουμε 6 η ωρα.

Εχω στεναχωρεθει παρα πολυ.Σε παρακαλω πες κ στους αλλους να μην σταματησουνε και μην απελπιζεσαι οτι το ειδανε ειναι καλο!

Κοπελα μου θελεις να βαλω τις αγγελιες εγω για σενα?Δεν ξερω αν ειναι σωστο να παρωτετοια πρωτοβουλια.Ειδα την αγγελια στο stray και εχει τα τηλ σου εκει...επειδη γυρισατε κ αργα...Δεν ξερω αν ειναι ενταξει μαζι σου.Θα το κανω ελπιζω να μην με παρεξηγησεις θελω και εγω πολυ να βρεθει το σκυλακι σου που ειναι κ συνονοματο με το αλλο μου σκυλακι!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Ηθελα να σας ευχαριστησω για το ενδιαφέρον που δείξατε για την περιπετεια της μικρης Κιρας, η οποια βρέθηκε ευτυχως καλα στην υγεια της. Την μαζεψαν οι οδηγοι της ΕΘΕΛ στο αμαξοστασιο του Βοτανικου, καμια σχεση με την περιοχη που χαθηκε, και την φροντισαν πολυ καλα!

Προς το παρον ειναι πολυ φοβισμενη αλλα ελπιζουμε οτι θα ξαναβρει τον παλιο, τρελο εαυτο της! Ο κτηνιατρος μας συστησε να εχουμε τα ματια μας 1024 γιατι υπαρχει περιπτωση να ξανατρελαθει απο τον φοβο της και δεν ξερουμε αν θα ειμαστε τοσο τυχεροι την επομενη φορα...

Σας ευχαριστω και παλι ολους παρα πολυ...

Eimai para poly xaroymeni poy vrethike i kira!!!

ΤΟ ειχα στεναχωρια για ολες αυτες τις ημερες πραγματικα την σκεφτομασταν.

Ευτυχως που ειναι καλα και την εχετε παλι μαζι σας.Να προσεχεις να μην ειναι καπου που μπορει να φυγει γιατι αυτα τα σκυλια ειναι τρελα δεν καταλαβαινουν τιποτα.Και φυσικα δεν κανουν καθολου για φυλακες ετσι πως φοβουνται...και η δικια μου ετσι ειναι σε πιο ηπια μορφη ομως μαλλον γιατι ειναι πιο μεγαλη!

Την λυπομουν τοσο σκεφτομουν τι θα τρωει και θα της λειπατε....Δωστης μια αγγαλιτσα και απο μενα και ας μην με ξερετε!!!τις καλυτερες ευχες κ για την εγκυμοσυνη σου

Καταρχήν έχετε πολλά χαρουμενα γαβγισματα απο την μικρη Κιρα.

Στο αμαξοστασιο της ΕΘΕΛ που κατεληξε, ο Θεος ξερει πως!, οι οδηγοι την φροντιζαν αλλα τα υπολοιπα αδεσποτα που ηταν μαζεμενα εκει δεν την ηθελαν και την εδιωχναν! Ετσι το λυπηθηκαν το ζωντανο και το πηρε ενας οδηγος σπιτι του και το φροντιζε. Ενας φιλος του οδηγου ετυχε να δει ενα χαρτι που ειχαμε κολλησει σε ασχετη περιοχη, δεν ειχαμε σαφη εικονα που ειναι το σκυλι, το εδειξε στον οδηγο μηπως επειδη γυρναει εχει παρει κατι το ματι του, και καταληξαμε να μας παρει τηλεφωνο και να παμε να δουμε μηπως ειναι το δικο μας. Πηγε ο κουμπαρος μου με την αδερφη μου και το σκυλι κατουρηθηκε απο την χαρα του μολις τους ειδε... Οταν δε ηρθε σπιτι, χαλασε τον κοσμο απο τρεχαλητα, κουνηματα ουρας κλπ...

Τελος καλο ολα καλα...

• 2 years later...

Κορίτσια τη βοήθεια σας... έχασα το σκυλάκι μου στις 8.3.2012 το απόγεμα γύρω στις 7 στην περιοχή των αμπελοκήπων (Αθήνα) πλησίον νοσοκομείου Ελπίς! είναι διασταύρωση μαλτέζ - γκριφόν θηλυκό, λευκό. 8 χρονών και την ημέρα που την έχασα της είχα φορέσει κ ένα καφέ πουλοβεράκι. έχω ψάξει όλη την γύρω περιοχή και δν μπορώ να τη βρώ... πιστεύω ότι κάποιος την έχει πάρει σπίτι του. έχω κολλήσει χαρτιά αλλά μέχρι στιγμής τπτ... γνωρίσει κάποια που μπορώ να απευθυνθώ για βοήθεια? κάποιο σύλλογο ας πούμε που σε βοηθάει να ψάξεις να βρεις το χαμένο σκυλάκι σου? είναι κ αρρωστούλα, πρέπει να γυρίσει σπίτι της!! δεν μπορώ... έχω χάσει τον ύπνο μου...

• 10 months later...

Χάθηκε στις 23/11/2012 από την Κάντζα στο ΣΕΑ Αττικής οδού δίπλα από τα γραφεία του ALPHA, ημίαιμο γκριφόν, θυληκό , ασπρο-μαύρο, δεν φορούσε κολλάρο γιατί πριν λίγο την είχαμε κάνει μπάνιο. Σας παρακαλούμε όποιος την έχει δει να επικοινωνήσει, ανήκει σε πολύ φιλόζωη οικογένεια και από κουτάβι έχει μεγαλώσει και ζει με τον αδερφούλη της ο οποίος δεν έχει σταματήσει να την αναζητά και έχει μελαγχολήσει. Δίνεται αμοιβή

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2106630555 , 2102323183, 6980777899

παρακαλω κοινοποιηστε μηπως και βρεθει....

index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=11&sobi2Id=22718&Itemid=98