Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αντιδια???

VENETIA

Recommended Posts

καλησπερα!

το μωρακ ιμου ειναι 8 1/2 μηνων και σημερα αγορασα πολυ ωραια και φρεσκα αντιδια.

ελεγα να του τα κανω αυριο με μοσχαρακ ικαι ρυζακι...

εσεις χρησιμοποιειτε?ηπαιδιατρος μας ειαν ιγαμηλιο και δεν θελω να την ενοχλησω βεβαια...

να του δωσω λετε?δινει καμια?

παλιοτερα που ειχα ρωτησει μου ειχε πει εποχης..δεν ξαναμιλησαμε ομως συγκεκριμενα για αντιδια...

περιμενω!!!!!!!!!

α! επισης! παντζαρια απο ποτε δινουμε?

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

νομίζω ότι πρέπει να περιμένεις να σε συμβουλεύσει κάτι τέτοιο ο γιατρός σου. Εγώ του έδωσα αντίδια σε αυτή την ηλικία μετά από συμβουλή της γιατρού και έπαθε αλλεργικό σοκ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα συμβεί το ίδιο και σε σένα. Πάντως δεν ξαναέδωσα πράσινα χόρτα σε κανένα από τα επόμενα μωρά μου για πολύ καιρό!

Σε οτι καινουργιο του δινεις καλο ειναι να εισαι πολυ προσεκτικη για αλλεργιες αντιδρασεις και οχι για κατι αλλο.

Εγω παντως οταν εφτιαξα την πρωτη τους σουπα εβαζα τα παντα μεσα απο λαχανικα ,αλλα ενα ενα για να μπορω να ξερω αν κατι τα πειραζει.

Ειδικα με το παντζαρι να εισαι πιο πολυ προσεκτικη γιατι παρ¨ολο που ειναι πολυ οφελημο εχω ακουσει πολλα παιδακια να τους προκαλει αλλεργια.

Να σου ζησει το μωρακι σου!!!!

αντιδια δεν εχω δωσει ακομα γιατι δεν ετυχε... πατζαρι παντως της εδινα απο 5 1/2 μηνων και μαλιστα της αρεσε παρα πολυ... εμενα το μονο που ειπε οχι ηταν οι φραουλες... τιποτα αλλο... για τα λαχανικα απο την αρχη ηταν ολα ναι! ... εγω παντως αν ελειπε ο παιδιατρος δεν θα εδινα κατι καινουριο... θα αισθανομουν ανασφαλεια... γνωμη μου παντα...

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Καλύτερα να μιλήσεις με κάποιον παιδίατρο αν λείπει η δική σου σίγουρα έχει αφήσει αντικαταστάτη πίσω της.

Προσωπικά θα απέφευγα και τα αντίδια και τα παντζάρια γιατί έχουν μεγάλη

περιεκτικότητα σε νιτρικά άλατα.

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

ευχαριστω! η αληθεια εινα ιπως με βαλατε σε σκεψεις...μχχχχχχχχχ....

αντε λεω να μην δωσω..να περιμενω την αλλη εβδομαδα,απλα ειπα ρε παιδακι μου για λιγο αλλαγη μηπως και βαρεθηκε τα κολοκυθια και τα καροτα...χαχαχα

τελοσπαντων θα δωσω αργοτερα καλου κακου..

ευχαριστω πολυ!!!

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Βενετία όταν λες ρυζάκι εννοείς το ζυμαρικό ή το ρύζι όσπριο? Γιατί εγώ έως τώρα δεν της έχω δώσει ρύζι στις σούπες.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

• 3 weeks later...