Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

οχι βρε ψυχη..εγω στην αθηνα ετσι και ερθω θα με ψαχνετε στη νικολουλη.ηθελα να σου πω οτι εισαι καταπληκτικη κοπελα.κριμα που δεν ειμαστε κοντα....

να σαι καλά και εσύ..έχω αγχωθεί λίγο γιατί είχα κανονίσει να πάω την μικρή στο σταθμό μια εβδομάδα πριν την 1η του μήνα που πιάνω δουλειά και πήρα τηλέφωνο σήμερα και η υπεύθυνη λείπει..γιαυτό ρωτάω αν ξέρει καμμιά μαμά τον παιδικό αυτό

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

ωχ !λειπει με αδεια?κοιτα κανε λιγο υπομονη ισως ξερει καποια κοπελα και σου πει λεπτομερειες...λεπτο ζητημα ο παιδικος..ψαξτο καλα.θελει προσοχη.με τοσα που ακουμε...εγω ευτυχως δεν εχω να επιλεξω γιατι θα παει στο παιδικο για παιδια στρατιωτικων...ασε που πηγα εκει και ηταν πολυ ωραια...αντε ολα καλα ευχομαι...φιλια στη μαγουλιθρα....

Καλησπέρα...΄

έχω χρόοοοοοοοονια εμπειρία με το συγκεκριμένο σχολείο.

Πριν γίνει παιδικός σταθμός η κυρία που το έχει είχε φροντιστήριο αγγλικών και σε αυτό πήγαινα. Σαν δασκάλα, σαν άνθρωπος και σαν σύστημα που έχει είναι καταπληκτικά!!!Εάν θέλεις το μικρό σου να απασχολείται και να μάθει σωστά αγγλικά αλλά και να έχει καλή συμπεριφορά κτλ κτλ τότε σίγουρα το συστήνω. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω όσον αφορά τον χώρο γιατί όταν πήγαινα εγώ (πριν από 20 χρόνια) ήταν στη Γλυφάδα και λειτουργούσε σαν φροντιστήριο. Πάντως οι αναμνήσεις που έχω από τη συγκεκριμένη δασκάλα είναι μοναδικές και την θυμάμαι ακόμα και τώρα και την ευχαριστώ για όλα τα εφόδια που μου έδωσε (και δεν μιλάω μόνο για τις γνώσεις μου στα αγγλικά).

σε ευχαριστώ dstavr ..ο χώρος είναι σούπερ..και θα μάθει η μικρή και αγγλικά καθώς μόνο αγγλικά μιλούν εκεί..για την δασκάλα είχα το άγχος γιατί θα την κρατά η διευθύντρια και ιδιοκτήτρια της σχολής προσωπικά επειδή θα είναι η μόνη μικρούλα..σε ευχαριστώ ανακουφίστηκα λιγάκι!

και αποθηλασε επιτελους!